Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de de oldu o bi donen sindi selena gomez e taktim onun parcalarini dinliyorum ah geclik ahhhhh simdi 20 yasinda olmak isterdim

Cok keyifli

Ben de normalde daha az yiyordum bakalim bana nasil bir liste verecek 2 muayene 2 kontrol sonrasi birakacagim o kadar hakkim varmis. Bakalim bu sefer de bu kadar eknek verecek mi

Yaw ben iki sene önce diyetisyene gitmiştim, bakiim 60 kiloymuşum liste vermişti onu mu yapsam acaba bu hafta?
Kozlar deyin hele ne düşünüyorsunuz liste halkında?
Eki Görüntüle 2115373
Ben de diyet listesini uygulamaya çalışıyorum. Ama bu ara bazen Karatay takılıyorum. Kafama göre
Geçen sene diyetisyenle 1,5 ayda 6 kilo vermiştim. Senin listedeki krem peynir benim de dikkatimi çekti. Ama yazmışsın sanırım beyaz peynir olmadığı içinmiş. O zamanlar olumlu sonuç aldıysan deneyebilirsin derim ben.

@Konya 42 ve sidelya kızlaaaaaaaaaaar derecelerinizi kutlarım... Onlar ne güzel yüzdeler... Maşallah
Teşekkürler iğdem
Günaydınnn hayırlı sabahlar

Hasta oluyor gibiyim ne kadar hoş büyük kız öksürüyo başım çok ağrıyo lililililili
Geçmiş olsun canım. İnşallah fazla tutulmadan iyileşirsiniz.
Benim oğlum da 3 yaşında eflal. Sallama konusunda fazla problem yaşamadım çok şükür kendisi istemedi. Nerdeyse bir sene önce bıraktık. Bazen evde olmadığımızda uyumak istemiyor o zamanlar anca sallayarak uyutabiliyorum. Ama nadir oluyor.
Bizim sorunumuz gece uykusu. Yatağını ayırdım 2,5 yaşında kendi odasında uyumaya başladı. Uyuyana kadar yatağının ucunda oturuyorum. Ama bana dokunmadan uyumak istemiyor. Ayaklarını kucağıma koyuyor. Uyuturken yanına yatmamama alıştı ama gece gelip beni yanına çağırıyor. Uyku haliyle ben de yatıyorum. Ne zaman alışacak bilmiyorum

Ben cok usurum bide sacin islak kaliyor c vitamini iceren seyler ve sicak iyi geliyor yoksa hemen burnum akar
Ben de çok nadir hasta olurum. Genelde bi gün burnum akar geçer.dün yediğim yağmurdan sanırım vücut ısım şaştı.bugün iyiyim ama.sadece heryerim ağrıyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…