yine eski adına dönmüşsün eflalTebrik ederim
yine eski adına dönmüşsün eflal
Sağol canim
Ben cok usurum bide sacin islak kaliyor c vitamini iceren seyler ve sicak iyi geliyor yoksa hemen burnum akarYarın alim evde hiç meyve yok.
Biz şimdi morti miyiz??Ben cok usurum bide sacin islak kaliyor c vitamini iceren seyler ve sicak iyi geliyor yoksa hemen burnum akar
Senin boy kilo ne canım ??
Ben de öyleyim kuzucum. İnan akşam abur cubur yemeye öyle alışmış ki bünyem akşam olunca bı depresif moda giriyorum. Tv izliyorum keyif almıyorum çay içiyorum keyif almıyorum kitap vs.. hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ama biliyorum ki yediğim zaman da pişman olacağım ve yine o moddan çıkamayacağım.
Bugün gözümün önünde neler döndü neler. Yersem anlık nefsim tatmin olacak. Fakat yemediğim de öyle gurur duyuyorum ki kendimle.
Bir savaşta olduğunu farzet. Nefsin ye dedikçe sen 'Hayır! Kes sesini' diyeceksin. Ve savaşı kazanacaksın.
Bak birincilik bana yaradı ahahaha. Havalara mı girdim ne
Tamam cnm.. zaten yüzdelerle kapışıcazBoy 163 kilo 87 yas 37 hesef 20 nisan da 70 olmak asagisa olur kabulum
Oyy yerim seni. Kız benim de vakti zmaninda bireysel 1. Ligim oldu
Fazla mi yasliyım neyhaklsin ya o keyif ayri bişi.
Hele dün avm de. Köfte istedim pilavı ni ekmekgini eşimé verdim bi de ekstra salata istedim. Görsen kendimi bn ı begendimhavalar à girdim . Sonra colins ten small beden mont denedim kiz. Kapandı tüm düğmeler . Bi en alttaki kastı o da geçecek ve alisveris yapceem uleeee
Diyetisyen Beyaz peynir demişti o zaman yoktu burda (şimdi var neyse ki) o da krem peynir verdi onun yerine..ama ben krem peynir de yemem gerçi..
Yaw şimdi baktım da ben daha az yiyiyorum bu listeden sanki.. burada çok öğün az yemek var, ben az öğün çok yemek yapıyorum
Denesem mi acaba bu hafta???
Bir de akşam meyve vermiş bana hımmmm o kısım ilgi çekici
Uyku düzenim bozuldu gene eskiye döndü
Günde 3-4 saat...
Bu saatlerde bi enerji geliyor allah sonumu hayretsin
Ben de diyet listesini uygulamaya çalışıyorum. Ama bu ara bazen Karatay takılıyorum. Kafama göreYaw ben iki sene önce diyetisyene gitmiştim, bakiim 60 kiloymuşum liste vermişti onu mu yapsam acaba bu hafta?
Kozlar deyin hele ne düşünüyorsunuz liste halkında?
Eki Görüntüle 2115373
Teşekkürler iğdem
Geçmiş olsun canım. İnşallah fazla tutulmadan iyileşirsiniz.Günaydınnn hayırlı sabahlar
Hasta oluyor gibiyim ne kadar hoş büyük kız öksürüyo başım çok ağrıyo lililililili
Benim oğlum da 3 yaşında eflal. Sallama konusunda fazla problem yaşamadım çok şükür kendisi istemedi. Nerdeyse bir sene önce bıraktık. Bazen evde olmadığımızda uyumak istemiyor o zamanlar anca sallayarak uyutabiliyorum. Ama nadir oluyor.Benim iki oğlanı mı anlattın. Küçük şimdi 3 yaşında . 2 yaşında güç bela sallamayı bıraktım . Eşim geri alıştırdı. Daha bu gece üç kere uyanıp sallattı. Üç gündür bacaklarımın ağrısından ölüyorum. Gece ağrıdan ağladım artık sallarkenne oturabiliyorum, ne uzanabiliyorum her şekilde ağrıyor
Büyük oğlum üç yaşından sonra düzeldi.
Lan saat 5 ne demek uyku tutmadı iğde sabah oldukapat pc yi gir yatağına kuzum biraz kıvranır uyursun.
Ben de çok nadir hasta olurum. Genelde bi gün burnum akar geçer.dün yediğim yağmurdan sanırım vücut ısım şaştı.bugün iyiyim ama.sadece heryerim ağrıyo o kadarBen cok usurum bide sacin islak kaliyor c vitamini iceren seyler ve sicak iyi geliyor yoksa hemen burnum akar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?