Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heyym anladım
Ya bize derste hep şu şekilde öğretildi. Çocuk doğduktan itibaren kendi odasında uyumalı ve anne sadece uykuya dalana kadan yanında bulunmalı... Aynı odada hele aynı yatakta uyumak bebek için zararlıymış. Bi de uyurken çok ilgilenmeyin, bebekler uykusu geldi mi uyur gelmezse zorla uyutamazsınız demişlerdi... Acep dedim her bebek bir değil mi ki bizim entel hocalar sallıyor mu

He ya gözünü açar açmaz beni azarladı

ben de süper dadıda görmüştüm.yatacağı zaman kucağa almicakmışsın çocuğu.beşiğinde yatarken pışpışlamak gerekiyomuş sadece.

Yok cnm ben 2 yaşında ayırdım odalarını o ayrı.. ama teorik ile prarik gerçekten çok farklı .. benim oğlanlar uykusuzluktan kıyameti koparıyor ama yatim uyuyim yok :))

ben de süper dadıda görmüştüm.yatacağı zaman kucağa almicakmışsın çocuğu.beşiğinde yatarken pışpışlamak gerekiyomuş sadece.
O süper dadı ne saçmaydı ya... Üstelik ordaki kadın nerenin psikoloğu bilmiyoruz... Daha lisansını gören olmamış

Biz çocukları ne kadar ogrerebilsekte onlarda bazı şeyleri kazanarak geliyor sanki bende sınıf ogretmeniyim bunlarla ilgili eğitimi aldım ama uygulamada uygulanmadı
Oğlum çok huysuzdu ne yapsam uyumazdi millet çocuğu yıkar uyur benimki yıkandığı gün hiç uyumazdi daha 3 4 aylıkken hemde biri dese inanmam yani
Yanımdan hiç ayirmazdim gündüz uykusuna bile yatak odasına koymazdım oturma odası a Yatırırdım
Kızı ise daha doğduğunda emsin köy uyurdu pek üzerine dusmemeye calistim ama uykusu iyi bir çocuktu gece bile saat kurup emzirdim simdi 8 aylık uysusu gelince 2 pispis uyur masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…