sen 70leri görmemiş miydin esraEki Görüntüle 2115417 ne olacakki bende artı ciktim
Sizceeeeeeline bişey alıptamı çıktınniye öyle tartı
tahmin etmiştimSizceeeeeEki Görüntüle 2115425 şu minnaklan çıktımmalipina kız cumartesi uykunuz açılsın diye şaka yaptim
Heyym anladımCnm bizde 4 kardeşiz.. küçük kardeşlerimi hatırlarım annem çok zor uyuturdu.. hatta en küçük kardeşim için annem eve salıncak kurmuş ip bağlamıştı ucuna.. mutfakta yemek yaparken ipi çekerdi bi yandan düşün :))
Benim ilk oğlan da hiç uyumazdı.. bende eve salıncak kurdum son çare düşün.. bi ucunu pencerenin bi ucunu kapının kulpuna bağlamıştım :)) şimdiki oğlum da en az 1 saatte uyuyo.. 4 yaşına kadar salladım küçüğü.. öyle tek başına uyuyan bebek ben görmedim canım ...
Anan çok şanslıymış
He ya gözünü açar açmaz beni azarladı
hee öyle de yoksa dedim bu kız bu kadar almış olamaz.iyi sevindim yaSizceeeeeEki Görüntüle 2115425 şu minnaklan çıktımmalipina kız cumartesi uykunuz açılsın diye şaka yaptim
ben de süper dadıda görmüştüm.yatacağı zaman kucağa almicakmışsın çocuğu.beşiğinde yatarken pışpışlamak gerekiyomuş sadece.Heyym anladım
Ya bize derste hep şu şekilde öğretildi. Çocuk doğduktan itibaren kendi odasında uyumalı ve anne sadece uykuya dalana kadan yanında bulunmalı... Aynı odada hele aynı yatakta uyumak bebek için zararlıymış. Bi de uyurken çok ilgilenmeyin, bebekler uykusu geldi mi uyur gelmezse zorla uyutamazsınız demişlerdi... Acep dedim her bebek bir değil mi ki bizim entel hocalar sallıyor mu
hee öyle de yoksa dedim bu kız bu kadar almış olamaz.iyi sevindim ya
Yok cnm ben 2 yaşında ayırdım odalarını o ayrı.. ama teorik ile prarik gerçekten çok farklı .. benim oğlanlar uykusuzluktan kıyameti koparıyor ama yatim uyuyim yok :))Heyym anladım
Ya bize derste hep şu şekilde öğretildi. Çocuk doğduktan itibaren kendi odasında uyumalı ve anne sadece uykuya dalana kadan yanında bulunmalı... Aynı odada hele aynı yatakta uyumak bebek için zararlıymış. Bi de uyurken çok ilgilenmeyin, bebekler uykusu geldi mi uyur gelmezse zorla uyutamazsınız demişlerdi... Acep dedim her bebek bir değil mi ki bizim entel hocalar sallıyor mu
kulaklığını tak kulağına çık yürüyüş yap havan değişsin kuzum.hava da kapalı bugün. insanın içi kararıyordepresyona mı girdim ben anlamadım. canım hiç dışarı çıkmak istemiyor
O süper dadı ne saçmaydı ya... Üstelik ordaki kadın nerenin psikoloğu bilmiyoruz... Daha lisansını gören olmamışben de süper dadıda görmüştüm.yatacağı zaman kucağa almicakmışsın çocuğu.beşiğinde yatarken pışpışlamak gerekiyomuş sadece.
Yok kız iyiydi de ben onun bikaç yöntemini denedim de bizim çocuklara işlemedi :)O süper dadı ne saçmaydı ya... Üstelik ordaki kadın nerenin psikoloğu bilmiyoruz... Daha lisansını gören olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?