Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kuzum kiyamam listedesin ve o kurabiyeden yemek icin izin alma umudun mu var senin kiyamam

Dur hazır seni alıntılamışken de kaptanınıza da kaptinn sataşayım

Kızzzz hamiş halinle derecelere neden oynatıyosun takımı
Yat uyu dinlensene sen kocaman tebrikler size
Valla işte kaptan olmamla dereceye girmemiz bir oldu cınım yaaa düsün bide persembe oldm bu hafta neler olur artik

Şimdiye kadar kilo alma sebebim eskiden 9 da pizza yerdim en azından şimdi sağlıklı ve kontrollü olacak umarım bakalım bu hafta kaç kilo vereceğimi söylemedi. Bu diet sizce kaç kaloridir
ben kalori hesabına takılmıyorum artık çakılım. yediğin saatler ve besinlerin glisemik indeksleri çok ama çok önemli. kilo vermede ve korumada onlar çok önemli. ama tabi eve o saatte geliyorsan da yapacak bişi yok. ama yine de şunu diyebilirim. kalorisi çok yüksek bir menü değil.

Uykum var hala...

Gece benim minnoş 7,5 kiloluk kedim sırtımda uyumuş, heryerim ağrıyor

Kız benim ki 5.5 kilo nefesim kesiliyor, nasıl farketmedin

tosuncuklar

O dersler komple yalan ikı cocugum var ikiside birbirinden dunya kadar farklı uyuması yemesi icmesi hem de her seyı geri ben ikisini de doğdukları günden itibaren ayrı odada yatırıyorum ikisini de hıc sallamadım oglumu besıge koyar yanında dururdum Öyle uyurdu ama kızım besıge sıkıyorsa Bı koy ortalığı yıkıyor o da kucagımda pıs pıs yaparak uyuyor

Geçen hafta daha çöktü gibi geldi bilemedim ki neden böyle oldum aç kalacakmisim gibi bir duyguyu kapildim resmen haydi hayırlısı ctesi yine 1 kilo verir miyim ki acaba
Yok az gelmesin gayet doyurucu. Aç kalmaktan da korkma hem. Listeni bozma çok güzel verirsin

Benim oğlan aşırı yaramaz canim anlatamam oturup ağlıyorum bazen yani onu doğurdum kendimi unuttum resmen simdi kız uyanıkken spir bile yapiyorum düşün her çocuk kolay olmuyor
Benim de kızım Öyle hıc Ustumden inmek istemiyor eve geliyorum okuldan daha cok evde yoruluyorum

Bol salata yap her ogunun yanına doyarsın merak etme hepsinde ekmek var ogunlerun canım sen benım menulerı Bı takip et otlamıyorum resmen aldığım tek karbon meyve dışında 3 yk karabugfay
Anlaştık akşam sebze veya baklagil demiş nohut mu yapsam sebze mi yapsam hangisi daha iyi olur bu hafta için acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…