Ay kuzum kiyamam listedesin ve o kurabiyeden yemek icin izin alma umudun mu var senin kiyamamEvet kızlar akşama arkadaşta aylık gün toplantısı var.
Açık büfe masa ve biz kenarına oturuyoruz. Çeşitler acayip ama bu arkadas benim ozellikle dikkat ettigimi ve kac kilo versigimi de bikiyor.
iki çeşit salata yapacak biri koz patlıcan
digeri de tavuklu garniturlu.. ben bunlardan yemeyi düşünüyorum oyalanarak.
Birde çikolatalı kurabiye yapacakmış @MiuLego izin verirse 1 tane yiyebilir miyim.
Poğaça börek ve iki çeşit tatlıdan yemeyecem
Ay kuzum kiyamam listedesin ve o kurabiyeden yemek icin izin alma umudun mu var senin kiyamam
Canim ben calismiyorum 5 yıl calistimEsraaa sen kaçıncı sınıf okutuyorsun )
Valla işte kaptan olmamla dereceye girmemiz bir oldu cınım yaaaDur hazır seni alıntılamışken de kaptanınıza dakaptinn sataşayım
Kızzzz hamiş halinle derecelere neden oynatıyosun takımı
Yat uyu dinlensene senkocaman tebrikler size
Daha fazla verirsin. Geçen hafta o listeye 1 gittiyseGeçen hafta daha çöktü gibi geldi bilemedim ki neden böyle oldum aç kalacakmisim gibi bir duyguyu kapildim resmen haydi hayırlısı ctesi yine 1 kilo verir miyim ki acaba
Ay kuzum kiyamam listedesin ve o kurabiyeden yemek icin izin alma umudun mu var senin kiyamam
Dereceniz için tebrik ediyorum arkasıda gelsin ins. Ama sen sikma hamissinValla işte kaptan olmamla dereceye girmemiz bir oldu cınım yaaadüsün bide persembe oldm bu hafta neler olur artik
Şuan çalışmıyorsun ama değil mi?hippotalamus canim sınıf ogretmeniyim
Yok tatlim ben listede degilim ben yiyorm ama takimdakilere yedirmiyormDereceniz için tebrik ediyorum arkasıda gelsin ins. Ama sen sikma hamissin
ben kalori hesabına takılmıyorum artık çakılım. yediğin saatler ve besinlerin glisemik indeksleri çok ama çok önemli. kilo vermede ve korumada onlar çok önemli. ama tabi eve o saatte geliyorsan da yapacak bişi yok. ama yine de şunu diyebilirim. kalorisi çok yüksek bir menü değil.Şimdiye kadar kilo alma sebebim eskiden 9 da pizza yerdim en azından şimdi sağlıklı ve kontrollü olacak umarım bakalım bu hafta kaç kilo vereceğimi söylemedi. Bu diet sizce kaç kaloridir
Uykum var hala...
Gece benim minnoş 7,5 kiloluk kedim sırtımda uyumuş, heryerim ağrıyor
Kız benim ki 5.5 kilo nefesim kesiliyor, nasıl farketmedin
O dersler komple yalan ikı cocugum var ikiside birbirinden dunya kadar farklı uyuması yemesi icmesi hem de her seyı geri ben ikisini de doğdukları günden itibaren ayrı odada yatırıyorum ikisini de hıc sallamadım oglumu besıge koyar yanında dururdum Öyle uyurdu ama kızım besıge sıkıyorsa Bı koy ortalığı yıkıyor o da kucagımda pıs pıs yaparak uyuyorHeyym anladım
Ya bize derste hep şu şekilde öğretildi. Çocuk doğduktan itibaren kendi odasında uyumalı ve anne sadece uykuya dalana kadan yanında bulunmalı... Aynı odada hele aynı yatakta uyumak bebek için zararlıymış. Bi de uyurken çok ilgilenmeyin, bebekler uykusu geldi mi uyur gelmezse zorla uyutamazsınız demişlerdi... Acep dedim her bebek bir değil mi ki bizim entel hocalar sallıyor mu
He ya gözünü açar açmaz beni azarladı
Yok az gelmesin gayet doyurucu. Aç kalmaktan da korkma hem. Listeni bozma çok güzel verirsinGeçen hafta daha çöktü gibi geldi bilemedim ki neden böyle oldum aç kalacakmisim gibi bir duyguyu kapildim resmen haydi hayırlısı ctesi yine 1 kilo verir miyim ki acaba
Bencil olma, hep kendin yemeYok tatlim ben listede degilim ben yiyorm ama takimdakilere yedirmiyorm
Bol salata yap her ogunun yanına doyarsın merak etme hepsinde ekmek var ogunlerun canım sen benım menulerı Bı takip et otlamıyorum resmen aldığım tek karbon meyve dışında 3 yk karabugfayDoları değil mi bir korku saldı içimi
miu çivili sopasını biletmeye vermişken sorulacak en yanlış soru
Benim de kızım Öyle hıc Ustumden inmek istemiyor eve geliyorum okuldan daha cok evde yoruluyorumBenim oğlan aşırı yaramaz canim anlatamam oturup ağlıyorum bazen yani onu doğurdum kendimi unuttum resmen simdi kız uyanıkken spir bile yapiyorum düşün her çocuk kolay olmuyor
Anlaştık akşam sebze veya baklagil demiş nohut mu yapsam sebze mi yapsam hangisi daha iyi olur bu hafta için acabaBol salata yap her ogunun yanına doyarsın merak etme hepsinde ekmek var ogunlerun canım sen benım menulerı Bı takip et otlamıyorum resmen aldığım tek karbon meyve dışında 3 yk karabugfay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?