Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Plan belli oldu, koca satti beni menümü yazayım ben

09:00
1,5 yağda yumurta
1 kk beyaz peynir
2 siyah_2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 koz biber

16:00
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

Spor 60 dakika eliptik=240 p
(Ev işi yapıyorum ama muhakkak 1 saat eliptik yapicam )
@MiuLego Whiteblacklife

O da doğru tabi. Biz bahçeden gelmezdik. Şimdikiler bilgisayar başında, telefonlar tabletler (ay yaşlandım mı ne , neler diyorum)
Benim oğlan aşırı yaramaz canim anlatamam oturup ağlıyorum bazen yani onu doğurdum kendimi unuttum resmen simdi kız uyanıkken spir bile yapiyorum düşün her çocuk kolay olmuyor

Benim oğlan aşırı yaramaz canim anlatamam oturup ağlıyorum bazen yani onu doğurdum kendimi unuttum resmen simdi kız uyanıkken spir bile yapiyorum düşün her çocuk kolay olmuyor
Esraaa sen kaçıncı sınıf okutuyorsun )

Evet kızlar akşama arkadaşta aylık gün toplantısı var.
Açık büfe masa ve biz kenarına oturuyoruz. Çeşitler acayip ama bu arkadas benim ozellikle dikkat ettigimi ve kac kilo versigimi de bikiyor.

iki çeşit salata yapacak biri koz patlıcan
digeri de tavuklu garniturlu.. ben bunlardan yemeyi düşünüyorum oyalanarak.

Birde çikolatalı kurabiye yapacakmış @MiuLego izin verirse 1 tane yiyebilir miyim.

Poğaça börek ve iki çeşit tatlıdan yemeyecem

metan yavaş demekki kuzum 21.00 geç bir saat. o saatte yemek sıkıntı olur.
Şimdiye kadar kilo alma sebebim eskiden 9 da pizza yerdim en azından şimdi sağlıklı ve kontrollü olacak umarım bakalım bu hafta kaç kilo vereceğimi söylemedi. Bu diet sizce kaç kaloridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…