İşten o saatte geldiğim için o saatte veriyorlar o da en erken hali ile 9Akşam çok geç değil mi??
metan yavaş demekkiMetabolizma yaşım 45 yaş çıktı bunalimdayim bu ne demek şimdi ben yaşlı mi oldum 37 yaşında
Bence normal olan bu çakıl, diğer listen çok gelmişti
Heee anladım canım erken yatma bariİşten o saatte geldiğim için o saatte veriyorlar o da en erken hali ile 9
Kuzu bizde doymuyoz ki, doysak diyet olmazDoları değil mi bir korku saldı içimi
Benim oğlan aşırı yaramaz canim anlatamam oturup ağlıyorum bazen yani onu doğurdum kendimi unuttum resmen simdi kız uyanıkken spir bile yapiyorum düşün her çocuk kolay olmuyorO da doğru tabi. Biz bahçeden gelmezdik. Şimdikiler bilgisayar başında, telefonlar tabletler (ay yaşlandım mı ne , neler diyorum)
Esraaa sen kaçıncı sınıf okutuyorsun )Benim oğlan aşırı yaramaz canim anlatamam oturup ağlıyorum bazen yani onu doğurdum kendimi unuttum resmen simdi kız uyanıkken spir bile yapiyorum düşün her çocuk kolay olmuyor
Kız ne azı bol bol yazmış ya doyarsın niye az geldi gözüne anlamadımEki Görüntüle 2115450
Ay hepsini kesti gibi geldi çok az bu yiyecek değil mi bana neden az gibi geliyor
Çok.guzel bir menü olmuş ama akşam.neden geç saatte olacak
Hahahah az önce hippoya yzdigin mesajı beninalintilayip yazdin sandimIsten o saatte geliyorum hayatım boyunca böyle olacağı için ona göre liste veriyorlar
Şimdiye kadar kilo alma sebebim eskiden 9 da pizza yerdim en azından şimdi sağlıklı ve kontrollü olacak umarım bakalım bu hafta kaç kilo vereceğimi söylemedi. Bu diet sizce kaç kaloridirmetan yavaş demekkikuzum 21.00 geç bir saat. o saatte yemek sıkıntı olur.
Uykum var hala...
Gece benim minnoş 7,5 kiloluk kedim sırtımda uyumuş, heryerim ağrıyor
Geçen hafta daha çöktü gibi geldi bilemedim ki neden böyle oldum aç kalacakmisim gibi bir duyguyu kapildim resmen haydi hayırlısı ctesi yine 1 kilo verir miyim ki acabaKız ne azı bol bol yazmış ya doyarsın niye az geldi gözüne anlamadım
Hahahah az önce hippoya yzdigin mesajı beninalintilayip yazdin sandim
Çok tatlı oluyorlar bayılıyorumUykum var hala...
Gece benim minnoş 7,5 kiloluk kedim sırtımda uyumuş, heryerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?