@MiuLego kaptanımız daha iyi bilirKizlar grupta kilolu arkadaş alımı varmi bos kontenjan varsa ben adayım:)
hafta başı için baklagil çarşambadan sonra sebze daha iyi olurAnlaştık akşam sebze veya baklagil demiş nohut mu yapsam sebze mi yapsam hangisi daha iyi olur bu hafta için acaba
Canim nohut sısırebılır baklagillerden en iyisi yesil mercimek ama hafta basında tüketip hafta sonuna dogru sebze yap ha tabiki sebze yemek daha fazla kilo kaybettirirAnlaştık akşam sebze veya baklagil demiş nohut mu yapsam sebze mi yapsam hangisi daha iyi olur bu hafta için acaba
hafta başı için baklagil çarşambadan sonra sebze daha iyi olur
Aaa olur mu öyle kaptanim bol bol yedirin onlarada şaka bir tarafa rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahYok tatlim ben listede degilim ben yiyorm ama takimdakilere yedirmiyorm
Perşembe kabağı pişirme emi rendele yoğurtla üstüne pul biber Nane at yeeeOzaman Pers aksami kabak yemeği beni bekler. Pztesi de nohut yapım mantıklı ve kolay da olur benim için 1 kazan yaparım nohut u
Ben de 5 gibi çıkarım yürüyüşe hedef 10 000 adım
işi garantiye almak için pazartesi salı nohut,çarşamba perşembe kabak yemeği daha iyi olur gibiOzaman Pers aksami kabak yemeği beni bekler. Pztesi de nohut yapım mantıklı ve kolay da olur benim için 1 kazan yaparım nohut u
Cigden mi salata meze gibi mi olur öyle yapımPerşembe kabağı pişirme emi rendele yoğurtla üstüne pul biber Nane at yeee
Canim 5 yıl çalıştım doğuda batıda çalıştım siyasi konulara girmek istemiyorum kisaca soyle ihraç edildim o yüzden calismiyorumŞuan çalışmıyorsun ama değil mi?
Çocukları naptın canımKızlar yuruyus yapıyorum su an hadi sizler de
Farkettim de çok ısrarcı eşşek, sırtımdan kovdum bacaklarıma yattı, ordan öteledim yastığıma geldi koydu kafasını , birden sevgi pıtırcığı oldu ben de koyverdim dedim yatsın
Kız benim ki 5.5 kilo nefesim kesiliyor, nasıl farketmedin
Evet canım cigden yap bolca yap yer ve bol bol su icccCigden mi salata meze gibi mi olur öyle yapım
Evet canım nasip. Tabiki senin mesleğin öğretmenlik. Takımda ne çok öğretmen var yahuCanim 5 yıl çalıştım doğuda batıda çalıştım siyasi konulara girmek istemiyorum kisaca soyle ihraç edildim o yüzden calismiyorum
Ama bu benim öğretmen olduğumu degistirmiyor:)
Nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?