GözünaydınAy kizlar amcam geldiii sürpriz yapmis oğlu da burda okuyodu.Uzun yol soforu bursaya gelmis dönmemiş ay nasil mutlu oldum bi tanecik amcam var cok severim onu
Lavaboya ne yazdın çakılAslında koy ekmeği yufka ekmek 25 gr 1 dilimi 25 gr hesapla dedi doktor tartiyorum ben de ama oraya lavaboya yazdım başka hangisine denk geliyor ya da adı var mı koy yufka ekmeği yarın da yerim evdeki biter sonra gidip çavdar alacağım
Geçmiş olsun yeni mi kestin bonus?Daha önce sayısız parmak kesmişliğim var mutfakta. Hiç biri böyle zorlamamıştı.
Bakıyorum küçük bişey ama...acıyor
Oyyyyy hippoşum
Midem yapısti kötü bir haberi kaldiramam erken yemek yedigime pismanim çok acımNiye senin saf ve temiz duygularınla oynayım kız
KISKANIYORSUN BENİBen size ne diyecektim bak unuttum...
Nasayla görüştüm geçen günUzaydan bakınca bi çin seddi bi de Miunun kat kat olan göbeği görünüyormuş.
Bu utanç hepimizin
Süt iç kuzucum :)Midem yapısti kötü bir haberi kaldiramam erken yemek yedigime pismanim çok acım
Geçmiş olsun yeni mi kestin bonus?
Oyyyyy hippoşum
Geçmiş olsun..Kara cımartesi kesmiştim. Kavanoz kırıldı elimde apar topar gittim dikiş atıldı.
Parmağımda bazı hissizlikler var inş kalıcı olmaz.
Duygulandım iyi mi
Sağol kuzum
Aklım kalıyor sık gelemedim bi türlü sinir oldum kendime
Size özlemimi gideremedim ya daha
Üst üste geldi bişeyler. Ama daha yolumuz uzun demi
AaaaaaKara cımartesi kesmiştim. Kavanoz kırıldı elimde apar topar gittim dikiş atıldı.
Çok duygusal çakılım o yüzden aklım ondaOoo daha cumaya çok var senin önceliği suan Maviş gözlüm, bolca zaman geçir sarıl yanında ol, o da yalnız hisetmesin yanında olduğunu bilsin çok duygusal bakıyordu fotolarda sanırım duygusal
Oyy cok gecmis olsun canımKara cımartesi kesmiştim. Kavanoz kırıldı elimde apar topar gittim dikiş atıldı.
Canım benim iyileşir Insallah ya Bı tuhaf oldum bakAaaaaa
Çok çok geçmiş olsun bonus
Geçici hissizlik olsun inşallah ya
Kenfine dikkat et
Okut kendini ya
Çok duygusal çakılım o yüzden aklım onda
Şimdi klinikte. Biz yokuz yalnız. Bunalıma girmiştir bile
Eki Görüntüle 2115737 Şuna bak
hellööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?