- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
69.3 ü görmüştüm en son bu sabah 68.0 dıKoz kaç kilo oldun
66.4 :)Kaçla izne ayrilmistin tatlim
Seni yerim ben yaaaaaaaEki Görüntüle 2115692 sen yoksan herşey eksik
Sen varsan herşey tamammm
@MiuLego seviliyorsun iyiki geldin
Bizi çok güzel günler bekliyoreeeeeEki Görüntüle 2115693
Oh gitmiş bile bir kısmı kilonun:)@MiuLego bitanecik kaptanım
En son 69.3 ü gördüm baktım ipin ucu kaçtı 4 gün oldu diyete başlayalı bu sabah 68.0 dım bebeğim 4 aylık oldu artık daha Gönül rahatlığıyla tutunabilirim bu işe
İster istemez sıkıntı oluyordu kasıyordum kendimi çok stres oluyordum sütüm etkilenir diye
Kız buranın ne zaman açıldığını bile bilmiyorum takip edemedim ev çoluk çocuk uğraşıyorumOh gitmiş bile bir kısmı kilonun:)
Sen diyete başladın ve burada değilsin menülerin yok öyle miama aşk olsun nerdesin nerdeeeee
Bana da lazer lipoliz daha fazla düz karın görmeye dayanamayacagim hele de ackenHey kkKFC rkelamı geliyor bana nedir bu
Afiyet olsun bernammmm
Tamam artık bilşyosunKız buranın ne zaman açıldığını bile bilmiyorum takip edemedim ev çoluk çocuk uğraşıyorum
Hıc bisi yemedim
y bana da bir ara envai çeşit meyve reklamı veriyordu, şikayet ede ede sonunda kaybolduBana da lazer lipoliz daha fazla düz karın görmeye dayanamayacagim hele de acken
EvvetAfiyet olsun bernammmm
Tamam artık bilşyosun
Ona göre
Küserim ki
Bi de ağlarım
Bravo makbuşşş hedefe emin adımlarla
Genelde arattıgınız seyler reklam olarak geliyor kızlarA
y bana da bir ara envai çeşit meyve reklamı veriyordu, şikayet ede ede sonunda kayboldu
Birdaha gelirse sopa hazır
Hahhaaaa bak aratırım şey bile sağlıklı demek ki.. ama Çan’ımı çektiriyordu çöl fena, bende bastım şikayeti :)Genelde arattıgınız seyler reklam olarak geliyor kızlar
Bugün kafasına göre takılıyor klavye resmen komedi Hayır yazdıklarımı ben de anlamıyorum işin kötüsüÇakıl lavaboda ekmek mi yidin kız çarpılmayasın
Onun lavas olmasi gerekiyordu pc bana onu layık görmüşBurdayım kiii. Bir öpeyim
Miuşum ben bu hafta pek yapamadım. Nehire de söyledim pazar başlıyorum diye. Küsme olur mu bugün de yapamadım çok çok yoğundum kafamı zor koydum dinleniyorum azıcık. Eşimden rica etmiştim. Leslie yükledi flasha yarın yapacağım fıstığım
Lavaboya ekmek ne kızzz ne yedin sen ?
Olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?