Ben yazdım canımtakıma başsağlığı yazsak mı acaba
13. Takımdan bir arkadaşımızAyy çok üzüldüm şuan kimdi miu ne olmuş ki
Ay kuzum en sinir olduğum şeyGeç oldu evet tavuğu getirdim sofraya ana bi baktık içi pembiş pembiş bize sırıtıyor. Geri verdim fırına. Aman ben biliyo muyum nasıl yemek yapmaktı bu. Salak gibi hissettim. Evdekilere çiğ tavuk yedirecektim.
Velhasıl-ı kelam bu yüzden geç oldu.
Ekmek mi yok öyle bişey
Ben size ne diyecektim bak unuttum...
Nasayla görüştüm geçen günUzaydan bakınca bi çin seddi bi de Miunun kat kat olan göbeği görünüyormuş.
Bu utanç hepimizin
Yine mi lavabo bugün bu pc bana niye böyle yapıyor siz be i anlıyorsunuz dimiLavaboya ne yazdın çakıl
Hahahahaah diğer yazdıklarına odaklanamadım
Tamam kuzum bitince çavdar ekmeği
Bence temizimFılavıııır menüleri toplamadım daha ama söyle baştan hadi temiz misin bakayım
1 çatal peynir 1 tane minicik galeta yedim şimdide sallama çayla kendimi toparladımSüt iç kuzucum :)
hepimiz bigün gidicez işte kuzum.Hayat işte bugün varsın yarın yokÇok üzüldüm ya çok
Ya beni ya beniKıskanmadım ki
Sen yazınca baktım da ben de çok üzüldüm ya. Mesajlarına baktım menü vermiş daha pzt günü. Ölüm o kadar yakın ve biz o kadar farkında değiliz ki..Çok üzüldüm ya çok
Hadi ya... rabbim sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsunKızlar çok kötü bişey okudum paylaşımda.
Moralim sıfır şuanda. Ne iğrenç bir gün ya
Allahım bitmeyen cumartesi.
Burada yarışan arkadaşlarımızdan birisi.. vefat etmiş.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
Hayat çok boş..
Nasıl guzel ya insanın bir parcasi oluveriyorlarAaaaaa
Çok çok geçmiş olsun bonus
Geçici hissizlik olsun inşallah ya
Kenfine dikkat et
Okut kendini ya
Çok duygusal çakılım o yüzden aklım onda
Şimdi klinikte. Biz yokuz yalnız. Bunalıma girmiştir bile
Eki Görüntüle 2115737 Şuna bak
Kiz ona buna aşık falan filan deyip durma yaş geçiyor koca bulHayatımda böyle bi iltifat almadım
Sana aşık olabilir miyim sidoş
Aynen öyleSen yazınca baktım da ben de çok üzüldüm ya. Mesajlarına baktım menü vermiş daha pzt günü. Ölüm o kadar yakın ve biz o kadar farkında değiliz ki..
Menülere bakacaktım daMiummmm menüleri özlemiş diye ellesmiyorum ama akşam menüsünde ekmek gördüklerimi yoldaşım varrr
Kiz ona buna aşık falan filan deyip durma yaş geçiyor koca bul Eki Görüntüle 2115751
Aaaaaa
Çok çok geçmiş olsun bonus
Geçici hissizlik olsun inşallah ya
Kenfine dikkat et
Okut kendini ya
Çok duygusal çakılım o yüzden aklım onda
Şimdi klinikte. Biz yokuz yalnız. Bunalıma girmiştir bile
Eki Görüntüle 2115737 Şuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?