- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet çakıl ben de bunu deneyeceğim bu hafta..araya sağlıklı karbonhidrat koyacağım az ve öz :)Canim benim doktor özellikle veriyor o da dedi eğer sağlıklı karbon yemezsen diğer karbonlar için atak gecirirsin dedi. Hatta stresli günler için kacinilmaz ataklar dedi. Ben xenon hafta hiç atak yasamadim dün çok actim ama yine atak olup kendimi kaybetmedim. Sağlıklı karbon al ki diğerlerini canın istemesin
hepfit çok adiyim dimi?
Neydiyim eş zayıflasın fılavırım kurabiyesiyle eziklerimi oynasın?
Yok kuzu gidemedim, ari gibi dönüyorum evde, haftasonu yetmiyor bana, çocuk olursa ayvayı yicem galibaHöpfüt günaydın gittin mi komşu gezmesine? Ben de geleyim
Evet kilo alsın istiyorum ama ben kilo almayayım istiyorum nasıl olcek?
Benimle pro+salata yiye yiye bir de şimdi çok fazla çalışmaya başladı fiziksel olarak çok kilo vermeye başladı
Ben yaptım ama adam hala şaka gibi 69 kilo
Azıcık gibekkli olsun istiyorum bende mankenimsi olayım yanında
Bugün bu saate kadar . A ben o 500 uzun yaptın sandım hadi bakalım ipte de rekabet tozu dumana katcam saat 17.00 da ara bildirim istiyorum ben de yazacağım şu kadar ip oldu diyeceğim hedefim 2000Şimdiye kdr derken en çok mu şimdiye kdr atladığım?? Bugün 500 oldu..
Habersiz bırakma olur mu mavi gozlumden güzel haberler ver bizeSelam canlar
Zor bir hün olacak benim için. Giremeyebilirim dün de söylemiştim. Aklım burada ama..
Başenmeye dikkat sporlu bir gün olsun emi
Üzmeyin beni
Canim spora menüye etiketlemeyi unutmaBu ben olamam benim memiklerim kucuk
Canim seninde basın sagolsun ölüm hep erken gelir insanaHabersiz bırakma olur mu mavi gozlumden güzel haberler ver bize
Anlaştık canımCanim spora menüye etiketlemeyi unutma
Benimde büyük bende küçük olsun isterdim
Buradayım
Bu fotodakiler gibi dursa başka birşey istememCanim spora menüye etiketlemeyi unutma
Benimde büyük bende küçük olsun isterdim
Sağol canım allah beter acı vermesinCanim seninde basın sagolsun ölüm hep erken gelir insana
Kim istemez böyleBu fotodakiler gibi dursa başka birşey istemem
Hay hay kaptın!Selam canlar
Zor bir hün olacak benim için. Giremeyebilirim dün de söylemiştim. Aklım burada ama..
Başenmeye dikkat sporlu bir gün olsun emi
Üzmeyin beni
E Memik yok ki burda..Bu fotodakiler gibi dursa başka birşey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?