Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaslar nolur yardim edin.uzun zamandir para biriktiriyordum
Anneme bi elektrik süpürgesi hediye almak istiyorum.elektrik supurgesi 5 6 senedir yok.eliyle cirpiyor halilari falan.750 tl lik limitim var.bana şöyle uzun sureli kullanipta memnun kaldiginiz toz torbalı bi elektrik supurge modeli ve markasi tavsiye eder misiniz? 1 2 senelik birsey degil 10 sene kadar götürsün istiyorum

Son düzenleme:
Miummmm menüleri özlemiş diye ellesmiyorum ama akşam menüsünde ekmek gördüklerimi yoldaşım varrr
canımın içi ben bu listeye uydurmaya çalışıyorum yediklerimi beni bu listeye göre değerlendirir misin ilk defa düzenli bir listeye uymaya çalışıyorum çünkü bu arada kahvaltı sadece haftasonu var hafta ici açlık hissedersem 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yiyebiliyorum yoksa ekmek dilimini gün içine yayabiliyorum. Saat 5 de 1 muz veya 2 mandalina veya ceviz badem var.2.5 litre de şu içeceğim

Sporu kimi ekleyecegim bilemedim

30 dakika salsa
45 dakika hızlı yürüyüş
100 tane ip atlama

Torbalı olarak bilmiyorum ama teyzem philips marathondan aşırı derecede memnun.Bende fakir var memnun degilim canim.marka olarak philips öneren çok duydum.

Korkmuyorsan... neden olmasin

Görmemişsin yazdım canim sınıf ogretmeniyim 5 yıl calistim şuan çalışmıyorum ihraç edildigim için
Esraaaaaaaaağ korktun mu
Cıkkksss korkmadım
Eki Görüntüle 2115836 canim sana ekmek yaptim bak bunu yemeğin suyuna bandira bandira ye ödem modem kalmaz tevafuk55
Oyyy 0.1 muhallebici esranın cani bu sefer de ekmek arası cikilete çekmiş kıyamam
'ye annem ye benden sana izin

Kuzum 7 senedir kullanıyorum, torbası bez torba, boşaltıp yıkayıp tekrar takıyorum minicik bisey her yere sığıyor, ben tepe tepe kullanmama rağmen hiç servise gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…