Kaptanım hazırlıyordu en sonKoyduysan kahveyi geliyorum
Canim bu bir iki kerelik değil hayat felsefemiz olmalı yoksa verdiğimiz kiloları tekrar alirizHe işte o ben dé yok malesef hiç yemesem ucundan kıyısından yerim ya
Karatay görse kalpten giderEki Görüntüle 2115836 canim sana ekmek yaptim bak bunu yemeğin suyuna bandira bandira ye ödem modem kalmaztevafuk55
Miummmm menüleri özlemiş diye ellesmiyorum ama akşam menüsünde ekmek gördüklerimi yoldaşım varrr
aa kuzu bende yağsız yada çok az yağlı yoğurt ve peynir alıyorumCanım makarna yiyeceğin günler ekmek tüketme
Yoğurt peynir gibi ürünleri diyette de olsan lütfen tam yağlı tuket onların dışında güzel menü balim
Firim hala eksilmeye çalışıyorsun değil mi?
Eksi getirecek menü bu çünkü çok iyi bir diyet menğsü
Koruma için az ama
Su miktarı göremedim?
Eliptiğe bayılırım harika bir cardio ve spor
Süpersin be
Devamı yarına diyelim mi
Akşama yoğurt eklense müthiş olurdu
Bence gayet iyi menü çakılım
Su nerde? Spor ne yaptın??
HA Rİ KAAAAAA
Başka söze gerek yok
Süper menü berna
Sporun da güzel
Su az ama 2.5 olmuştur o yine de dimi:))))
İstikrarlı kuzum benim sporunu da eksik etmemiş be
Olmadı. Kızdım. Hiç olmadı hippo. Ve listeye girme planın var bu hafta değil mi?????? Yakıştı mı? Bahane kabul etmiyorum!
Malim hayırdır canım.. sabah 2 dilim ekmek akşam lavaş????? Sen yemezsin?????
Hele bu hafta bol eksi getirmen gerekirken???
Neden böyle oldu mali?
Patatesli yumurtaya hayır
Daha doğrusu sabah karbon varsa akşam olmamalı
İki öğünde de karbon sevmiyorum
Torbalı olarak bilmiyorum ama teyzem philips marathondan aşırı derecede memnun.Bende fakir var memnun degilim canim.marka olarak philips öneren çok duydum.Arkadaslar nolur yardim edin.uzun zamandir para biriktiriyordum
Anneme bi elektrik süpürgesi hediye almak istiyorum.elektrik supurgesi 5 6 senedir yok.eliyle cirpiyor halilari falan.750 tl lik limitim var.bana şöyle uzun sureli kullanipta memnun kaldiginiz toz torbalı bi elektrik supurge modeli ve markasi tavsiye eder misiniz? 1 2 senelik birsey degil 10 sene kadar götürsün istiyorum
Esraaaaaaaaağ korktun muKorkmuyorsan... neden olmasin
Görmemişsin yazdım canim sınıf ogretmeniyim 5 yıl calistim şuan çalışmıyorum ihraç edildigim için
Oyyy 0.1 muhallebici esranın cani bu sefer de ekmek arası cikilete çekmiş kıyamamEki Görüntüle 2115836 canim sana ekmek yaptim bak bunu yemeğin suyuna bandira bandira ye ödem modem kalmaztevafuk55
Nasilsin verommmGünaydın ablammmm .
e ama öylee.sorana yapı market yapı market diyodum.işyerine bi gittim kamyonetlerinin üstünde X Hırdavat yazıyodu
Arkadaslar nolur yardim edin.uzun zamandir para biriktiriyordum
Anneme bi elektrik süpürgesi hediye almak istiyorum.elektrik supurgesi 5 6 senedir yok.eliyle cirpiyor halilari falan.750 tl lik limitim var.bana şöyle uzun sureli kullanipta memnun kaldiginiz toz torbalı bi elektrik supurge modeli ve markasi tavsiye eder misiniz? 1 2 senelik birsey degil 10 sene kadar götürsün istiyorum
Gercekten mi ay öyle birşey varsaKız hamissin demiii
Yaaaavv aus ablayi getirtmeye çalışıyorum ışte bozuntuya vermeyin onemli dediysek önemli cabucak gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?