Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kurabiyeleri sen değil o yesin fılavırım. Net.
Tatlı yap akşamın dar vaktinde yesin.
Senin yapmaman gereken ne varsa içinde kalan hepsini o yapsın.

Ben yaptım ama adam hala şaka gibi 69 kilo
Azıcık gibekkli olsun istiyorum bende mankenimsi olayım yanında

Bonus gümde 1 kuru kurabiye bitiriyor zaten..
Ben yemiyom kiii ne zamandır

Ya benşm canım çeker o yapamadığım herşeyi yaparsa ühhhüüüüü

Bu akşam makarna yapayım bari ona..

Takımda fılavırın adı çıkmış ama kurabiye hastası bağımlısı bir insan evladıda bonustur allah affetsin... Floweroflife
Hiihhhiii kurabiye canavarı bonus

Bonuscan ben diyet yapmadan önce hiç yemezdim biliyor musun? Hiç de sevmezdim püsküüt,kurabiye falan..Vücudum karbonhidrat ihtiyacını böyle kurabiyeye saldırarak geçirmeye çalışıyor diye bir teorim var, bu hafta az ekmek falan yiyeceğim belki ataklar geçer..

Canim benim şu aralar favorim kablosu elektrik süpürgesi inanılmaz kullanışlı onu tavsiye ederim o markalara bak hepsi iyi görünüyor elektralux de gördüm çok kullanışlı annene de inanılmaz kullanışlı olur bir bak internetten çekim gücü yüksek olanına.

Torbalı olarak bilmiyorum ama teyzem philips marathondan aşırı derecede memnun.Bende fakir var memnun degilim canim.marka olarak philips öneren çok duydum.
Emiş gücü çok iyi ben de çok memnun kalmıştım ama eve gelen ablalar çok hoyrat kullandı gerçi 8 yıl dayandı.

Canim benim doktor özellikle veriyor o da dedi eğer sağlıklı karbon yemezsen diğer karbonlar için atak gecirirsin dedi. Hatta stresli günler için kacinilmaz ataklar dedi. Ben xenon hafta hiç atak yasamadim dün çok actim ama yine atak olup kendimi kaybetmedim. Sağlıklı karbon al ki diğerlerini canın istemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…