Kilo mu alsın istiosunGünaydın herkeşeeeee
Ooo şimdi herkes pazar keyfi yapıyordur
Benim eş çalışıyor ,sabahın körümde gitti..
Ben de accık keyif yapıp gidicem
Kozlar benim eş kişisi biraz zayıflamaya başladıne yapsam acaba??
Günaydın herkeşeeeee
Ooo şimdi herkes pazar keyfi yapıyordur
Benim eş çalışıyor ,sabahın körümde gitti..
Ben de accık keyif yapıp gidicem
Kozlar benim eş kişisi biraz zayıflamaya başladıne yapsam acaba??
Ben yaptım ama adam hala şaka gibi 69 kiloKurabiyeleri sen değil o yesin fılavırım. Net.
Tatlı yap akşamın dar vaktinde yesin.
Senin yapmaman gereken ne varsa içinde kalan hepsini o yapsın.
Höpfüt günaydın gittin mi komşu gezmesine? Ben de geleyimKoyduysan kahveyi geliyorum
Bende annemi o yaşta kaybettimNUR İÇİNDE UYUSUNLAR..
Lunyaaa sen niye bu kadaaan erken uyaniyon
Evet kilo alsın istiyorum ama ben kilo almayayım istiyorum nasıl olcek?Kilo mu alsın istiosun
Bonus gümde 1 kuru kurabiye bitiriyor zaten..Kurabiyeleri sen değil o yesin fılavırım. Net.
Tatlı yap akşamın dar vaktinde yesin.
Senin yapmaman gereken ne varsa içinde kalan hepsini o yapsın.
Hiihhhiii kurabiye canavarı bonusTakımda fılavırın adı çıkmış ama kurabiye hastası bağımlısı bir insan evladıda bonustur allah affetsin...Floweroflife
Canim benim şu aralar favorim kablosu elektrik süpürgesi inanılmaz kullanışlı onu tavsiye ederim o markalara bak hepsi iyi görünüyor elektralux de gördüm çok kullanışlı annene de inanılmaz kullanışlı olur bir bak internetten çekim gücü yüksek olanına.Arkadaslar nolur yardim edin.uzun zamandir para biriktiriyordum
Anneme bi elektrik süpürgesi hediye almak istiyorum.elektrik supurgesi 5 6 senedir yok.eliyle cirpiyor halilari falan.750 tl lik limitim var.bana şöyle uzun sureli kullanipta memnun kaldiginiz toz torbalı bi elektrik supurge modeli ve markasi tavsiye eder misiniz? 1 2 senelik birsey degil 10 sene kadar götürsün istiyorum
Emiş gücü çok iyi ben de çok memnun kalmıştım ama eve gelen ablalar çok hoyrat kullandı gerçi 8 yıl dayandı.Torbalı olarak bilmiyorum ama teyzem philips marathondan aşırı derecede memnun.Bende fakir var memnun degilim canim.marka olarak philips öneren çok duydum.
Niye kız soğuk mu portekiz??Ay elektrikli battaniyeyi açtım kediler damladı hemen yanıma mırrrr mırrrrr uyumak üzereyim
Hiihhhiii kurabiye canavarı bonus
Bonuscan ben diyet yapmadan önce hiç yemezdim biliyor musun? Hiç de sevmezdim püsküüt,kurabiye falan..Vücudum karbonhidrat ihtiyacını böyle kurabiyeye saldırarak geçirmeye çalışıyor diye bir teorim var, bu hafta az ekmek falan yiyeceğim belki ataklar geçer..
Sen asıl bugün gör beni bakalım kaç olacak şimdiye kadar kaç yaptın ipi
Çok soğuk değil bu aralar ama merkezi ısıtma yok işteNiye kız soğuk mu portekiz??
Şimdiye kdr derken en çok mu şimdiye kdr atladığım?? Bugün 500 oldu..Sen asıl bugün gör beni bakalım kaç olacak şimdiye kadar kaç yaptın ipi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?