Çıkmış ameliyattan. Çok zor ameliyat olmuş. uyanmasını bekliyorlar
Göğsünü baştan sonra yarmışlar 200 dikiş atılmışfotoğraflarını gördüm çok fena En az 5 gün kalacak klinikte
Deynep yaşlıymış ona yükselmem
Ben bürüksel yedim
Yani miu yoğun bugün giremez diye yazdım yoksa hersey sizin iyiliginiz icinHain misin nesin 1 avuç yaaa 1 avuç muhallebici esra
Neeeeee gormedim
Kazan düşmüş EsraMuhallebiyi bahlava ile sıyırmış Esra
Canim bencede sen bu fesatlara bakma bol bol yeşillik yesinlerYediriyorum caniiimm bol yesilliklerr meyveleerr haslanmis sebzeleerrr ac kalmiyolartm kaldiklarida oluyo ama hangimiz tartidan onceki gun ac gezmedik ki
Oyy kuzu kiyamam hemen toparlar ins.
Göğsünü baştan sonra yarmışlar 200 dikiş atılmışfotoğraflarını gördüm çok fena En az 5 gün kalacak klinikte
Sucuk o sucuk, sucuk sucukAa nesi var , gururla paylaştımhaftasonu sucuk yerim ki ben hep yiyerek verdim kilo
Haftada 500 gitsin yeter bana artık fazla kasmıyorum o yüzden
Hım menü az geldi . İnsan bol bol yer. Çorbaya ekmek bansaydın, döneri lavaşa sarsaydın mesela
Ay ben bugun yedim bundan bizim takim duymasinCanim bencede sen bu fesatlara bakma bol bol yeşillik yesinler
Mesela bak ben göndereyim sizeEki Görüntüle 2115980
Valla ben atlarken kaşımdan bile ter akiyorKızlar kendime ip almaya geldim,ben de atlayacağım gelsin pointler
Bazı insanlardan daha çok insanlar, böyle şeyleri okuyamıyorum bile, dilleri de yok ki derdini anlatsınlar
EsraaaaaaaCanim bencede sen bu fesatlara bakma bol bol yeşillik yesinler
Mesela bak ben göndereyim sizeEki Görüntüle 2115980
Zeytinyağlı ile güzelce ov canımSite hızlandı çok şükür.
Bur haftadır bacak ağrısı çekiyordum. O geçti bugün kollarım başladı, sızlıyoryaşlandım ya romatizma var galiba
Yedim pişman değilim, hakime hanımBu Haydaryetmedi, al sana safinazzzz
Ayy cidden mi, yapayım hemen . Omuzlardan parmak uçlarıma kadar sızlıyorZeytinyağlı ile güzelce ov canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?