Ay ben bugun yedim bundan bizim takim duymasin
Eşime dedm canim istiyo alalim diye. ama allahtan o daha cok asermis ben 2 dilim anca yiyebildim
Döner lavaşsız, aslanım kaplanım yapıp getirdi sağolsunHım menü az geldi . İnsan bol bol yer. Çorbaya ekmek bansaydın, döneri lavaşa sarsaydın mesela
Spor da yapma zaten ne gerek var
Bu hafta yenicem seni
Yedim pişman değilim, hakime hanım
Bu saatte çok açım
Site hızlandı çok şükür.
Bur haftadır bacak ağrısı çekiyordum. O geçti bugün kollarım başladı, sızlıyoryaşlandım ya romatizma var galiba
Benim özellikle spor sonrası diz kapağının ve ayak bileklerimde ağrı oluyor, zetinyagi ile ovuyorumAyy cidden mi, yapayım hemen . Omuzlardan parmak uçlarıma kadar sızlıyor
Tüh aslanın kaplanın ekmeksiz seni aç bırakmışDöner lavaşsız, aslanım kaplanım yapıp getirdi sağolsun
Kahvalyı da arkadaşta yaptım o yüzden yiyebileceğim şeyler bi tek onlardı. Spora da yarın abanıcam inşallah
Yok vurmam yav sen rahat ol. Ben neler gömdüm de sonra üç günde toparladım defalarcaye ye sonra vurursun kendini dağlara taşlara
Sucuk ooooo sucuklu
Böyle deyince de tuhaf oldum , su-cuk dermiş gibi
Akşam hep aç oluyorum ben ya. 6 dan önce yiyorum çünkü birde hafif yiyorum. Sen sabah niye yedin o hamur işiniBende sabahki saçma beslenme yüzünden akşam ac kaldım
Geçmiş olsun canım, sıcak bi duş alsan iyi gelmez mi ki
Tamam canım sağol yaparımBenim özellikle spor sonrası diz kapağının ve ayak bileklerimde ağrı oluyor, zetinyagi ile ovuyorum
Sucuklu eflalimYok vurmam yav sen rahat ol. Ben neler gömdüm de sonra üç günde toparladım defalarca
Çok güzel insan çıldırtırım
Yok kız tıkandım yiyemedim hepsiniTüh aslanın kaplanın ekmeksiz seni aç bırakmış
Yok vurmam yav sen rahat ol. Ben neler gömdüm de sonra üç günde toparladım defalarca
Akşam hep aç oluyorum ben ya. 6 dan önce yiyorum çünkü birde hafif yiyorum. Sen sabah niye yedin o hamur işini
Tamam canım sağol yaparım
Tüh aslanın kaplanın ekmeksiz seni aç bırakmış
Yok vurmam yav sen rahat ol. Ben neler gömdüm de sonra üç günde toparladım defalarca
Akşam hep aç oluyorum ben ya. 6 dan önce yiyorum çünkü birde hafif yiyorum. Sen sabah niye yedin o hamur işini
Tamam canım sağol yaparım
Korumada sapıtılıyor mu fitimKorumaya geçtim ya sapıttım
Korumada sapıtılıyor mu fitimyakışıyor mu sana sen örnektin yahu kuzlara
Hemen toparlıyorsun yarın ve sonrasında değil mi
Yok kuzum.. uyandı mı diye ararım az sonra ben yineTabi ki toparliycam kuzuhaber geldi mi?
Ne yedin ve pişman değilsin eflalYedim pişman değilim, hakime hanım
Yok kuzum.. uyandı mı diye ararım az sonra ben yine
Ayy ablam utu deme yaaa. Magazada eşime satıcı Dio ki abi bak ablaya kolaylik bu gömlek çok rahat ütülenir. Bizimki de eşim yapmaz ben yaparım utüyü deyip . Moral bozdu ben dé yav. 2. Bebeğe kadar hep ben yaoiodim kiIyiyim bende canim..disarlardaydik simdi yemek..aksam utu cok yorgunum ama
Ben taze et seviyom yumuşak olcak. Deynepin eti serttir dişim kesmezİsabetli olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?