Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehirnil111 etiketlemeyi unutmusum

Ben Arçelik s6380 kullaniyorum 10 yıl olmak üzere gorumcemde aynısını aldı ufak 1800 watt interInt satışı yok ama media market gibi yerlerde var. Fiyatı uygun. Bı bak istersen. Benim çocuklar hortumunu kırdı onuda kendimce cozdum.

Eklentiler

• Screenshot_20180225-232149.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 25
Kızlaaaaarrrr

sidelya cığımızın birinciler sırlarını paylaşıyordaki yazısını okumayan kalmasınnnn

Nasıl güzel yazmışsın sidoşşşşş yüreğine sağlık canım benimmmö gurur duydum bi daha seninleduygulandım da yine hee

İyi ki geldin takımımıza listemize

Nasıl canım yenı ısın memnun musun menu iyi olmus bu gun baya goturmustur kilodan

Canım alışmaya çalışıyorum
Herşey bı yabancı geliyor
Eski yer ile kıyaslama içindeyim sürekli
Ama alisacagim zamanla
Saatler çabuk geçiyor
Öğlen yemek sonrası bı bakmisim akşam 5:30 oluyor

Diyetten çık kopmustum ,toparliycam inşallah

Benimde son 5 kılomdu
Ama üstüne kilo eklendi yine
Bı turlu gelmek bilmedi bu son kilolar

İyi ki kuzum.
Gene çok yoğundum ama lunya bugün son diyince hemen yazayım dedim. Birazdan menümü yazacağım sonra spora sonra belki uğrarım belki de yatarım

Cnm bugünde mi işe gittin bilmiyorum ama 21 akşam için çok geç geliyo bana onun dışında iyi cnm ..
Bugün gitmedim dün çok aç kaldım çok zorlandim onun için haftasonu da hafta ici gibi duzenlemeye calistim. Doktor 4 saat ara vererek 3 öğün yiyebilecegimi söyledi o da akşam 9 a denk geldi. Ben 10 yıldır hep 9 da yiyorum çok nadir eve erken geldigim gerçi isim eve yakın olsa 8 de evde olacağım ama uzak malesef yol uzun sürüyor. Bide acken uyuyamiyorum gece kalkip yiyorum o daha tehlikeli gibi 9 da diyince en azından 11 12 ye kadar hazmediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…