Günün menüsü
10.30
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
Domates salatalık biber
5 tane siyah zeytin
50 gr yufka ekmek (25 gr fazla oldu dayanamadim)
14.00 Türk Kahvesi
16.00
6 tane çıtır balık yagsiz fırında (doktor listesinde var)
Lahana salatası 1 kaşık
Çoban salatası 1 kase 1 tatlı kaşığı yağlı
25 gr yufka ekmek
17.00
2 tane mandalina
21.00
2 kaşık pazı
2 kaşık kabuska az Kıymalı
3 kaşık yoğurt
Ekmek yemedim sabah 2 dilim yediğim için
Spor 45 dakika Leslie
500 tane ip atlama
@MiuLegohippotalamus
Sormana bile gerek yokBir tek eni hem de dimi
Ben Arçelik s6380 kullaniyorum 10 yıl olmak üzere gorumcemde aynısını aldı ufak 1800 watt interInt satışı yok ama media market gibi yerlerde var. Fiyatı uygun. Bı bak istersen. Benim çocuklar hortumunu kırdı onuda kendimce cozdum.Arkadaslar nolur yardim edin.uzun zamandir para biriktiriyordum
Anneme bi elektrik süpürgesi hediye almak istiyorum.elektrik supurgesi 5 6 senedir yok.eliyle cirpiyor halilari falan.750 tl lik limitim var.bana şöyle uzun sureli kullanipta memnun kaldiginiz toz torbalı bi elektrik supurge modeli ve markasi tavsiye eder misiniz? 1 2 senelik birsey degil 10 sene kadar götürsün istiyorum
Sormana bile gerek yok
Ben de gaza geldim ama 2000 ip atlamak acaip bişey 500 de bu kadar ayaklarım agridiysa 2000 dusunemiyorum
Nasıl canım yenı ısın memnun musun menu iyi olmus bu gun baya goturmustur kilodan
Yok mıusum yok bir hısım dedigim 1 ay belkı 2 ay ama bunlar son ugrasım olsun al ver tükendim düzgünce vereyim ve korumaya geceyım son 4.5 kilo bakalım ne zamana gider diyetisyenın sözünden çıkmıyorum zaten artık ne varsa listemde o baska seylere gırısmıyorum cunku dedigin gibi cok kasınca ancak 1 hafta suruyor benım diyet
Nö ölökösö vör yöööööburalar gene bana mı kaldı
Ay uykudan geberiyorum islerimi de tam halledemedim.oglum uyanıp duruyo yine bisey de yemedi bu gece de boyleyiz demek..
Herkese iyi geceler
hıı hııı tabi tabi hıııSana ihtiyacım yok ki artık kendi kendimi severim ben
Gir sen fiti falan sev
Nö ölökösö vör yööööö
İyi geceler mis gibi uykular berna
İyi ki kuzum.Kızlaaaaarrrr
sidelya cığımızın birinciler sırlarını paylaşıyordaki yazısını okumayan kalmasınnnn
Nasıl güzel yazmışsın sidoşşşşş yüreğine sağlık canım benimmmö gurur duydum bi daha seninleduygulandım da yine hee
İyi ki geldin takımımıza listemize
Ayy bende 500dr bacaklarım ağrıdı valla.. hele ip ayağıma çarptı mı nasıl acıtıyoBen de gaza geldim ama 2000 ip atlamak acaip bişey 500 de bu kadar ayaklarım agridiysa 2000 dusunemiyorum
Limonlu suya çok daha dikkat edicem bundan sonra :))İyi ki kuzum.
Gene çok yoğundum ama lunya bugün son diyince hemen yazayım dedim. Birazdan menümü yazacağım sonra spora sonra belki uğrarım belki de yatarım
Bugün gitmedim dün çok aç kaldım çok zorlandim onun için haftasonu da hafta ici gibi duzenlemeye calistim. Doktor 4 saat ara vererek 3 öğün yiyebilecegimi söyledi o da akşam 9 a denk geldi. Ben 10 yıldır hep 9 da yiyorum çok nadir eve erken geldigim gerçi isim eve yakın olsa 8 de evde olacağım ama uzak malesef yol uzun sürüyor. Bide acken uyuyamiyorum gece kalkip yiyorum o daha tehlikeli gibi 9 da diyince en azından 11 12 ye kadar hazmediyorum.Cnm bugünde mi işe gittin bilmiyorum ama 21 akşam için çok geç geliyo banaonun dışında iyi cnm ..
Gelecek haftasonu bakarım hepsine siteyi keşfe çıktımCanım yemek tarifleri bölümünde bir sürü detaylı tarifi olan konu var
Bölüm EditörüyümBulamazsan istediğini yardımcı olurum 5 yıldır yapılıyor yarışmalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?