Oluuur. Mortim var birde ortim olsunE hadi siz orti olun
Insallah canım al ver olmasın artık hep ver olsun
Kız haklısın bahane bulmakta istemiyorum.. ama bebişle inan zor yapıyorum.. o walk larda ondan kaçıyorum.. sonlara doğru iyice durmuyı... ipi de salonun kapısını kitliyorum o kapıda ağlıyo öyle atlıyorum.. bölgeselde de üstüme çıkıyo saçımı çekiyoo.. gözlüğümü alıp kaçıyoo :))1 mil leslie den vazgeç ısınma o ancak hippo
3 mil iyidir
İp sayısı müthiş
Makbuşum bir hışımda vermek yok
Sen ne zaman böyle istesen bir hafta çok iyi verip sonra aldın.. hayır öyle yok!
Gerekirse her hafta -200 olacak ama HER HAFTA olacak
İşte duymak istediklerim beYok mıusum yok bir hısım dedigim 1 ay belkı 2 ay ama bunlar son ugrasım olsun al ver tükendim düzgünce vereyim ve korumaya geceyım son 4.5 kilo bakalım ne zamana gider diyetisyenın sözünden çıkmıyorum zaten artık ne varsa listemde o baska seylere gırısmıyorum cunku dedigin gibi cok kasınca ancak 1 hafta suruyor benım diyet
İvitbenimde bir cıbık krakerim çar artık
O uyuyunca gece 45 dk ayırıp 3 milKız haklısın bahane bulmakta istemiyorum.. ama bebişle inan zor yapıyorum.. o walk larda ondan kaçıyorum.. sonlara doğru iyice durmuyı... ipi de salonun kapısını kitliyorum o kapıda ağlıyo öyle atlıyorum.. bölgeselde de üstüme çıkıyo saçımı çekiyoo.. gözlüğümü alıp kaçıyoo :))
Orti dediysek öp demedik
Bu takımda sadece miu öpülecek
Peki 1 haftalık nadasımdan faydalanıp hemen yaban ellere koşmanKüsme sürem iki katına çıktı pınar hanım
Edit: ne pınarı be hain iğdeymiş bunu yazan
Yokluğumdan faydalanmak heşurda 1 yıldırgörmediğim anam gelmiş az hasret gideriyorduk
12 dw uyutmaya başlıyorum 1 de uyuyoooO uyuyunca gece 45 dk ayırıp 3 mil
EVETPeki 1 haftalık nadasımdan faydalanıp hemen yaban ellere koşman
Füzelerim yok diye mi sevmedin beni
Anne olmak ne zor12 dw uyutmaya başlıyorum 1 de uyuyooohal kalmıyo.. ama arttırıcam ayarlamaya çalışıcam inş
EVETPeki 1 haftalık nadasımdan faydalanıp hemen yaban ellere koşman
Füzelerim yok diye mi sevmedin beni
Anne olmak ne zor12 dw uyutmaya başlıyorum 1 de uyuyooohal kalmıyo.. ama arttırıcam ayarlamaya çalışıcam inş
beni mi andınOluuur. Mortim var birde ortim olsun
Kendi kendime sevgi gösterisi yaparım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?