Bir senin bir de
Tamam makbuşum not aldımBeni de alın
Amiiiin kuzum amin :)Ay sukur ler olsun cok guzel günleriniz olsun bırlıkte
opiyimde gecsin
Çok güzel bir kereAaa deli benim sesim güzel değil ki. Ama senin sesin ne buğulu len
Ay bende bende
Cam kapı sildim ,perde yıkadım da
Fayans silme ne yaw ,çıldırmış olmalıyımm
Su içAçım açççç diye veda edeyim
Miuuu nasil gormedin yahu..7 kg verdim ben kurban bayramindan sonra..hergun aksatmadan menu yazdim..sen kaptan degil miydin o zaman..eylul ayinda..
Gerek kalmadi onemi yok..Değildim galiba
Tam eylül sonu gibi geldim ekim gibi aldım takımı sanırım. Öyle gibi hatırlıyorum.
Ayy çatlak füze ile ses ne alaka tövbe estağfurullahBir senin bir deWhiteblacklife ın kilolarına akıl sır erdiremiyorum zaten
Tamam makbuşum not aldım
Amiiiin kuzum amin :)
Çok güzel bir kere
Füzelerin etkisi de var bence seste
La herkes buğulu diyor nasıl buğulu benim kulağıma gelen ses öyle değil
Evinin gadını banu
Nasıl canım yenı ısın memnun musun menu iyi olmus bu gun baya goturmustur kilodanAy bende bende
Cam kapı sildim ,perde yıkadım da
Fayans silme ne yaw ,çıldırmış olmalıyımm
Eflal denildi mi herşeyin füzelerle alakası var benim içinAyy çatlak füze ile ses ne alaka tövbe estağfurullaharada ki bağı kuramadım
Çok güzel senin sesin, ninni gibi
Hah işte bende kendi ses kaydımı dinleyince öyle oluyorum
Oldum gittiEflal denildi mi herşeyin füzelerle alakası var benim için
Bana aşık ol sen bence
1 mil leslie den vazgeç ısınma o ancak hippo
Makbuşum bir hışımda vermek yokİyı aksamlar hanımlar misafir vardı gitti kaynımlar yine bir elma yedım menume ek yarın tartılıp diyetisyene yollayacağım listem degısecek bakalım kac kilo olacagım su elmayı yemesem iyiydi azcık ter atsam aslında yatmadan ama hıc enerjim yok artık son kiloları bir hışımla verip korumaya gelmek istiyorum bende cok sıkıldım diyet halinden ya insan gibi yemek yemeyi ogrenmek ve bi daha hayatımda kilo verme cabası olmadan yasamak istiyorum bu aralar tamamen buna odaklandım bu bitmeden fayda yok bana
Çok şükür bugünü de boş geçmedimOldum gittiağına birini daha düşürdün
İyi geceler kuzuBen yatayım. Yatıyorum zaten de uyuyayım
Sakin , huzurlu güzel bir gece olsun hepimize. Sabah da huzurla başlayalım yeni güne.
Ekşınsız normal bir hafta istiyorum bu haftayı
Aynen1 mil leslie den vazgeç ısınma o ancak hippo
3 mil iyidir
İp sayısı müthiş
Makbuşum bir hışımda vermek yok
Sen ne zaman böyle istesen bir hafta çok iyi verip sonra aldın.. hayır öyle yok!
Gerekirse her hafta -200 olacak ama HER HAFTA olacak
E hadi siz orti olun
Yok mıusum yok bir hısım dedigim 1 ay belkı 2 ay ama bunlar son ugrasım olsun al ver tükendim düzgünce vereyim ve korumaya geceyım son 4.5 kilo bakalım ne zamana gider diyetisyenın sözünden çıkmıyorum zaten artık ne varsa listemde o baska seylere gırısmıyorum cunku dedigin gibi cok kasınca ancak 1 hafta suruyor benım diyet1 mil leslie den vazgeç ısınma o ancak hippo
3 mil iyidir
İp sayısı müthiş
Makbuşum bir hışımda vermek yok
Sen ne zaman böyle istesen bir hafta çok iyi verip sonra aldın.. hayır öyle yok!
Gerekirse her hafta -200 olacak ama HER HAFTA olacak
Çok şükür bugünü de boş geçmedimFüzeli aşığım var artık bana bana bana AŞIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?