Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego şu an hedefime 2 kilo var. Diyete mi başlayım ne yapayım 56 yım
Ödeme gel
Bir senin bir de Whiteblacklife ın kilolarına akıl sır erdiremiyorum zaten
Tamam makbuşum not aldım
Ay sukur ler olsun cok guzel günleriniz olsun bırlıkte
Amiiiin kuzum amin :)

Aaa deli benim sesim güzel değil ki. Ama senin sesin ne buğulu len
Çok güzel bir kere
Füzelerin etkisi de var bence seste

La herkes buğulu diyor nasıl buğulu benim kulağıma gelen ses öyle değil
Ay bende bende
Cam kapı sildim ,perde yıkadım da
Fayans silme ne yaw ,çıldırmış olmalıyımm

Evinin gadını banu

Miuuu nasil gormedin yahu..7 kg verdim ben kurban bayramindan sonra..hergun aksatmadan menu yazdim..sen kaptan degil miydin o zaman..eylul ayinda..

Değildim galiba
Tam eylül sonu gibi geldim ekim gibi aldım takımı sanırım. Öyle gibi hatırlıyorum.

İyı aksamlar hanımlar misafir vardı gitti kaynımlar yine bir elma yedım menume ek yarın tartılıp diyetisyene yollayacağım listem degısecek bakalım kac kilo olacagım su elmayı yemesem iyiydi azcık ter atsam aslında yatmadan ama hıc enerjim yok artık son kiloları bir hışımla verip korumaya gelmek istiyorum bende cok sıkıldım diyet halinden ya insan gibi yemek yemeyi ogrenmek ve bi daha hayatımda kilo verme cabası olmadan yasamak istiyorum bu aralar tamamen buna odaklandım bu bitmeden fayda yok bana

Ayy çatlak füze ile ses ne alaka tövbe estağfurullah arada ki bağı kuramadım

Çok güzel senin sesin, ninni gibi

Hah işte bende kendi ses kaydımı dinleyince öyle oluyorum

Ayy çatlak füze ile ses ne alaka tövbe estağfurullah arada ki bağı kuramadım

Çok güzel senin sesin, ninni gibi

Hah işte bende kendi ses kaydımı dinleyince öyle oluyorum
Eflal denildi mi herşeyin füzelerle alakası var benim için

Bana aşık ol sen bence

Sporum @MiuLego begum75 cakil80

500 ip: 100 puan
1 mil leslie : 45 puan
15 dk bölgesel: 45 puan

Toplam: 190 puan
1 mil leslie den vazgeç ısınma o ancak hippo
3 mil iyidir
İp sayısı müthiş
Makbuşum bir hışımda vermek yok

Sen ne zaman böyle istesen bir hafta çok iyi verip sonra aldın.. hayır öyle yok!

Gerekirse her hafta -200 olacak ama HER HAFTA olacak

Aynen Cutemom007 bende öyle yapıcam, her hafta az az gitsin ama düzenli bozmadan gitsin

Yok mıusum yok bir hısım dedigim 1 ay belkı 2 ay ama bunlar son ugrasım olsun al ver tükendim düzgünce vereyim ve korumaya geceyım son 4.5 kilo bakalım ne zamana gider diyetisyenın sözünden çıkmıyorum zaten artık ne varsa listemde o baska seylere gırısmıyorum cunku dedigin gibi cok kasınca ancak 1 hafta suruyor benım diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…