- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız dur biri görse gerçek sanacak.. ben 10 senedir kola içmiyorum bi kere.. hataydayım künefeyi iliştirdin ohh.. geçen eşim o kadar alim dedi aldırmadım valla..Neeee gördüm ne yediğini ,3 mil leslie yapman lazım ,1 saat yürüyüş,1000 ip atlaman lazım
En kızdığım şey beyaz ekmek zatenYok kız tek cıss ki cıss sayılmaz kahvaltıda avuç içi kadar sıcacık pide... başka bişi yok..
Gittiğin yerin rotası kalbimse buyur gelhee ben istenmediğim yerde durmam
gidim mii
istiyon mu
Bana yenilince sallayacağın beyaz bayrak kuzu :)
Kız dur biri görse gerçek sanacak.. ben 10 senedir kola içmiyorum bi kere.. hataydayım künefeyi iliştirdin ohh.. geçen eşim o kadar alim dedi aldırmadım valla..
Sen bana yalancı mı diyorsun ,kendin yazmışsın menünüKız dur biri görse gerçek sanacak.. ben 10 senedir kola içmiyorum bi kere.. hataydayım künefeyi iliştirdin ohh.. geçen eşim o kadar alim dedi aldırmadım valla..
Ama ama amaaa.....En kızdığım şey beyaz ekmek zaten
Gittiğin yerin rotası kalbimse buyur gel
ÇOK İYİ BUEki Görüntüle 2116050 bugüne kadar MOrtime yenilmedimmmm sugar
Bence de blah blah
Yaaa nettin ... adımı çıkartacan :))Sen bana yalancı mı diyorsun ,kendin yazmışsın menünü
Dİyet sürecinde mi veriyorAma ama amaaa.....
Karatay avuç içine izin veriyo dedimdi
Deynep BİLE kilo veriyor diyip utanmıyor da kendindenBence de blah blah
Kahvaltı dedimdi... vur beni bence miu.. sopa paklamaz beniDİyet sürecinde mi veriyorözel bir süreçte olmasın o
kkız deli gece tartılınır mı.bile bile moralini düşürüyon.sabahlar çuvala mı girdi töbe töbeeMoralim çok bozuldu tok karninayim evet ama şimdi dayanamadim tartilim dedim 3 kilo almış çıktım bu mümkün mü 2 günde 3 kilo bu listelerle yaaa moralim sıfır bu neden oldu beslenmem değişti ondan mi yarın akşam değişir mi ya ben 3 öğün beslenmesem mi ben 2 öğün iyiydim neden 3 öğün beslendirmeye çalışıyor doktor beni ben direk çöktü suan ya bu bir rüya olsuneşim karşımda nutella yedi ona bir el surmedim kaçamak olmadi. Keşke tartilmasaydim yarın akşam yine tartilacagim umarım bu tok olduğum içindir
Neeee gördüm ne yediğini ,3 mil leslie yapman lazım ,1 saat yürüyüş,1000 ip atlaman lazım
ay utandımEn kızdığım şey beyaz ekmek zaten
Gittiğin yerin rotası kalbimse buyur gel
Karatay izin veriyor da ,Miu izin vermiyor ,Karatayı üye mi yapsak acaba siteyeAma ama amaaa.....
Karatay avuç içine izin veriyo dedimdi
Moral bozmak yok çakıl.. sen yeni bir şey deniyorsun.. süre bitene kadar denemeye devam.. süre bitince anlayacağız yaradı mı yaramadı mı..Moralim çok bozuldu tok karninayim evet ama şimdi dayanamadim tartilim dedim 3 kilo almış çıktım bu mümkün mü 2 günde 3 kilo bu listelerle yaaa moralim sıfır bu neden oldu beslenmem değişti ondan mi yarın akşam değişir mi ya ben 3 öğün beslenmesem mi ben 2 öğün iyiydim neden 3 öğün beslendirmeye çalışıyor doktor beni ben direk çöktü suan ya bu bir rüya olsuneşim karşımda nutella yedi ona bir el surmedim kaçamak olmadi. Keşke tartilmasaydim yarın akşam yine tartilacagim umarım bu tok olduğum içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?