Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neeee gördüm ne yediğini ,3 mil leslie yapman lazım ,1 saat yürüyüş,1000 ip atlaman lazım
Kız dur biri görse gerçek sanacak.. ben 10 senedir kola içmiyorum bi kere.. hataydayım künefeyi iliştirdin ohh.. geçen eşim o kadar alim dedi aldırmadım valla..

Moralim çok bozuldu tok karninayim evet ama şimdi dayanamadim tartilim dedim 3 kilo almış çıktım bu mümkün mü 2 günde 3 kilo bu listelerle yaaa moralim sıfır bu neden oldu beslenmem değişti ondan mi yarın akşam değişir mi ya ben 3 öğün beslenmesem mi ben 2 öğün iyiydim neden 3 öğün beslendirmeye çalışıyor doktor beni ben direk çöktü suan ya bu bir rüya olsun eşim karşımda nutella yedi ona bir el surmedim kaçamak olmadi. Keşke tartilmasaydim yarın akşam yine tartilacagim umarım bu tok olduğum içindir

kkız deli gece tartılınır mı.bile bile moralini düşürüyon.sabahlar çuvala mı girdi töbe töbee

Moral bozmak yok çakıl.. sen yeni bir şey deniyorsun.. süre bitene kadar denemeye devam.. süre bitince anlayacağız yaradı mı yaramadı mı..

Ayrıca gece tartıya çıkılır mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…