Ama benim ismim lazım oluyor arada
Sigara bırakmasaHipo ve Miulego
Taktınız bana yaa.. menüm güzel olunca hiç biriniz ortada yoksunuzHipo ve Miulego
İçmem kii.. o benden sana gelsin :))Sigara bırakmasa
Sen bu hafta listeye girmeye çalışmayacak mıydın??????Taktınız bana yaa.. menüm güzel olunca hiç biriniz ortada yoksunuz
Fılavırıııımmm iyiyiiiiizzzz susmuyorlar bunlarNööööronuz kızçeler??
Senin kabahatin daha büyükSigara bırakmasa
Senin kabahatin daha büyük
Kilo verilir ama sigaranın vücuda verdiği zarar ne olacak?
Yaa ama eksim var.. emziriyorum ben yaaaSen bu hafta listeye girmeye çalışmayacak mıydın??????
Böyle bir haftada böyle menüler olur mu??????
Parmaklarimin altı parmak ucunda atliyorum iki ayak üstü. Ama 100 atliyorum 20 tane adım atıyorum yine 100 yapıyorum son 100 de çok acıyor acaba durup mu yapsam üst üstte atliyorum ondan mi oluyor. Bu aksam 45 dakika da atladim hepsiniHayatında kimse sana böyle küsmemiştir. O kadan küsüm şu an
Kadın ruhundan anlamayan odun miu hıh
Ayağının neresi ağrıyor çakılım ? Acaba yanlış mı atlıyorsun ? Parmak uçlarında yükselmen gerek. Özellikle ayak tabanına yük bindirme. Sakatlık vs olmasın.
Oyyy kıyamam ,bakma sen bunlara ,kıskanıyolla seni,avuçiçi pideden başka cıss yok,o ne ki,benim dişimin kovuğuna yetmezTaktınız bana yaa.. menüm güzel olunca hiç biriniz ortada yoksunuz
Yaa ama eksim var.. emziriyorum ben yaaa
Susmazlar bacım bak geçmiş birikmiş neetçem ben?Fılavırıııımmm iyiyiiiiizzzz susmuyorlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?