Bizim oralar tehlikelidir.Dikkatli olGelecek haftasonu bakarım hepsine siteyi keşfe çıktım
Ben de aynı şeyi düşünüyorumSusmazlar bacım bak geçmiş birikmiş neetçem ben?
Dimi yaaOyyy kıyamam ,bakma sen bunlara ,kıskanıyolla seni,avuçiçi pideden başka cıss yok,o ne ki,benim dişimin kovuğuna yetmez
EveeeetAy ipimi de alayım parka gidince accık atlayayım
Kaptan menüleri paylaştır istersen, toplamak iskece gibiUyuyunnnnn
Ben menüleri toplarken konuşmayın
Beni çok sevme olur mu sıkıntı yapmam
Valla fena gözlerim şaşı beş oluyorKaptan menüleri paylaştır istersen, toplamak iskece gibi
Daha çok yapacaktım ama yoruldum
İğdenin öptüğünü öpemem hiç dene var sen de öpsen yani
AaaaDaha çok yapacaktım ama yoruldumSenin gönderdiğin daha tempolu olandan yaptım.
HiçNe öyle herkese öptürüyorsun
DimiiiiKızlar ayıptır sorması neden spor puanlamanızı hesaplamıyorsunuz
Aslında benim bir önerim var,diyet kardeşliği topiğimiz de var bizim ,menülerin arada kaynamaması için menüler oraya yazılsa ,oradan alıntı mı yapılsa acaba ,burada menü yazılsa ,orada geyik yapsak diyeceğim de ,ne zamandır kapalıydı evimiz ,burayı bırakmaya kıyamıyorumKaptan menüleri paylaştır istersen, toplamak iskece gibi
Evet öyle canımİğdenin öptüğünü öpemem hiç de
Aaaa
Nasıl zevkli dimi nevom
Ev terk edilip gidilir mi lenAslında benim bir önerim var,diyet kardeşliği topiğimiz de var bizim ,menülerin arada kaynamaması için menüler oraya yazılsa ,oradan alıntı mı yapılsa acaba ,burada menü yazılsa ,orada geyik yapsak diyeceğim de ,ne zamandır kapalıydı evimiz ,burayı bırakmaya kıyamıyorum
Sadece menü yazılabilir oraya isterseniz ..Aslında benim bir önerim var,diyet kardeşliği topiğimiz de var bizim ,menülerin arada kaynamaması için menüler oraya yazılsa ,oradan alıntı mı yapılsa acaba ,burada menü yazılsa ,orada geyik yapsak diyeceğim de ,ne zamandır kapalıydı evimiz ,burayı bırakmaya kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?