canım tibetin 5 hareketini tavsiye ederim.bi incele.Hadi gidelim .. ben yarin doktora soram bi ne spor onerecek bana. Bel fıtığı olan biRj neler yapabilir . Hadi takıldım sana
Bencede. Çünkü ben bacak ve kollarından rahatsızım.ben de ayaklara ağırlık takıp yapıyorum yapınca.. çok iyi geliyor.. yarayacak sana leslie bence :)
Tamam kuzucum ataklara iyi geliyorsa sıkıntı yok
spor var tamam
al canımı la
Bir ara ben de merak dalmıştım ona. Aslında çok kısa ama çok etkili olduğu söyleniyorcanım tibetin 5 hareketini tavsiye ederim.bi incele.
Ilk.askim diyeceksin banaEki Görüntüle 2116050 bugüne kadar MOrtime yenilmedimmmm sugar
Seninle küstüm nedenini cuma kapagimla beraber söyleyecemÇOK İYİ BU
Neler diyortevafuk55
Canını sıkma hipposum ben ona cuma günü tevodan güzel bir eksi takacam
101. SöylemeKızlar bu arada bilmeyenler için emziriyorum ben
TovbeeeeeeBen de verdim hemen bugün :))
Kıyamam
Bu dönem 2-6 yaş arasında kalmalı aslındaEgosantrizm ya da beniçincilik (benmerkezcilik) her şeyi kendine dayandırmak, kendine bağlamak, kendine indirgemek, her şeyde kendi görüş açısından hükümde bulunmak, her şeyde kendini esas almak ve kendi fikrini, mantığını ve duygusunu hareket noktası, örnek, ölçü ve merkez almak eğilimi olarak tanımlanır.
Misal biri bana aşık diyorlar ya he işte o aslında psikolojik bir rahatsızlığa delalet ediyor kızçeler. Siz de bilin de ona göre şeyedin sonra burda paranoyalarla uğraşmayalım
Çok etkili canım sadece bele değil bütün vücut sistemine çok faydalı. Eşim bel fıtığı ameliyatı olmuştu. Ameliyattan sonra da çok ağrıları oluyodu. Başladık beraber kısa sürede kesildi ağrıları. Bağdaş kurup oturamıuodu önceden. Hareketlerden sonra rahat rahat oturuyodu. Çok faydası oluyoBir ara ben de merak dalmıştım ona. Aslında çok kısa ama çok etkili olduğu söyleniyor
O takılacak kişi ben oluyorum sanirim ayy çok güldüm gülmekten karin kaslarım cıktı hi hiIlk.askim diyeceksin bana
Seninle küstüm nedenini cuma kapagimla beraber söyleyecem
Canını sıkma hipposum ben ona cuma günü tevodan güzel bir eksi takacam
101. Söyleme
Tovbeeeeee
Bu dönem 2-6 yaş arasında kalmalı aslında
@MiuLego neler duyuyorum çocukluğuna inelim mi
Beni almaya kimsenin gücü yetmez bebeğim sen söyledin benmi dedim ..
BILIM ADAMLARI YENI KESFETMIS PIDE SÜT YAOIYORMUS @MiuLegoO ayy gülmekten yazamiyorumYaa ama eksim var.. emziriyorum ben yaaa
Ayy pidenin susami bana gaz yaptı ondan hesaplayamadimKızlar ayıptır sorması neden spor puanlamanızı hesaplamıyorsunuz
Beyaz ekmekte ne ya onu hala yiyen varminevom menü çok güzel sporuna e leslie de yaptın mis gibi oldu..
öğün saatlerini de yaz litfin yoksa anlamı olmuyor
Malim karbon seni çok şişiriyor bunu biliyoruz.. sabah mercmek karbon eyvallah.. akşam da kısır?
ve spor da yok.. spor neden yok? su çok az.. ödemleri nasıl atacaksın ne planlıyorsun balım.. ki artı ile geldğin haftanın devamındayız değl mi? var dimi güzel planların cumaya kadar
ekmek beyaz mı? beyaz ise tırnak kadarına bile HAYIR!
kalanı güzel.. akşam saati geç ama hafif gayet :)
spor iseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
menü çoook hafif ve güzel.. kahvaltıda zeytin ve yeşillik de aradı gözüm.. sporda efsaneleşmişsin lunyam.. öğün saatleriyle alayım menüleri
büşra karbon kotan doldu!!!!
makarna da yemiştin çünkü.. karbon alındıysa spor olacak başka bahane kabul etmiyorum
neyseki ödemler için gereken yapılmışyarın sporun telafisi yapılsın emi kuzucum
kuzum diyetisyen menüsü ya bu.. diyetisyen öğün saatlerini de biliyor mu?
akşam saati çok geç.. sen kendi diyetinde 2 öğün yerdin menü saati geç de olsa telafi ediliyordu da.. bu şekilde.. saat çoook geç yahu..
oooo pro günü olmuş ki lazımdı banum.. maşallah güzel menü.. aç aç uyudun dimi dimi
lütfen öyle olsun kuzucum güzel eksi getirecek bu menü çünkü
vero cnom bu bal-kaymak tan ne zaman vazgeçmeyi dşünüyorsun? ne faydası var bunun sana? yemesen ne olur çok mu büyük kayıp senin için.. akşam lavaş olmamalıydı.. olmasaydı iyi menüydü..
spor yk ama yürüyüş de mi yapmıyorsun yahu
Yanlış hesaplamışımBeğüş bu hafta sendeymişim
Cuma sporu
30 dak koşu 120p
3 mil Leslie 144p
(Yanlış hatırlamıyorumdur umarımnehirnil111 ’i etiketlemiştim
Toplam 244p
Pazar sporu
3 mil Leslie 144p
begum75
Ben sütten yarışmacı olarak bildireyim mi?
kuzum özel mesaj ile bldirirseniz harika olur aklıma takılmış olmaz
yoksa ben kara kara düşünüyorum acaba ne durumdalar diye
Ben seni pamuklara sarmalar sararım. Kalbimin köşeciğinde ısıtırım doyururum seni minik kelebeğim
Oyyy güçlü kurt oyaaaa pamuğum narkozdan uyanmışşş
yaşlı kurt eski toprak
çok şükür nasıl bir ohhh çektim anlatamam
55.5 mi hedef??GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 MART HEDEFLERİ
matematik61 (60.5)
malipina (88)
Ytmz (59.8)
Konya 42 (60.2)
Esra_4378 (75.0)
HAbibte (78)
Lunya (67.7)
Sidelya95 (59.8)
tevafuk55 (64.8)
masumm (69.2)
Antepia27 (102)
Makbule007 (59.9)
eflalim (65.1)
Bonus (99.3)
deynepnaz (63.2)
Nevreste (63.9)
cakil80 (85.5)
Floweroflife (55.5)
Kajupi (61)
Donna_salut (51.4)
Zeynepleyya (71)
Vorones (65)
hippotalamus (67.6)
nehirnil111 (52.3)
İgdedali (54)
hepfit (52.9)
Cooooookkkkkk iyi geldi be, iyi ki varsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?