Bizim yakın pazar bugün kuruluyor o yüzden sabah pek birşeyim yoktumenü çoook hafif ve güzel.. kahvaltıda zeytin ve yeşillik de aradı gözüm.. sporda efsaneleşmişsin lunyam.. öğün saatleriyle alayım menüleri
mis gibi o zamanKahvaltı 10 : 30
Kahve hemen arkasından
Akşam yemeği 17:30'da
sen iste en kral detoksu yapim beee
geçen hafta full karbonla -1,5 gitti kuzum hallederim ben korkma sen
İlk kısımları Aynı benEgosantrizm ya da beniçincilik (benmerkezcilik) her şeyi kendine dayandırmak, kendine bağlamak, kendine indirgemek, her şeyde kendi görüş açısından hükümde bulunmak, her şeyde kendini esas almak ve kendi fikrini, mantığını ve duygusunu hareket noktası, örnek, ölçü ve merkez almak eğilimi olarak tanımlanır.
Misal biri bana aşık diyorlar ya he işte o aslında psikolojik bir rahatsızlığa delalet ediyor kızçeler. Siz de bilin de ona göre şeyedin sonra burda paranoyalarla uğraşmayalım
Egosantrizm ya da beniçincilik (benmerkezcilik) her şeyi kendine dayandırmak, kendine bağlamak, kendine indirgemek, her şeyde kendi görüş açısından hükümde bulunmak, her şeyde kendini esas almak ve kendi fikrini, mantığını ve duygusunu hareket noktası, örnek, ölçü ve merkez almak eğilimi olarak tanımlanır.
Misal biri bana aşık diyorlar ya he işte o aslında psikolojik bir rahatsızlığa delalet ediyor kızçeler. Siz de bilin de ona göre şeyedin sonra burda paranoyalarla uğraşmayalım
anladım kuzucum. Saatler harikaBizim yakın pazar bugün kuruluyor o yüzden sabah pek birşeyim yoktu
Yine unuttum saatleri yazmayi
Sabah 7 olmamıştı.
Ara: 12
Ara:3
Aksam: 6
Haklisın kaptanı.m. miktar ı azalttim bugün çay kaşığı di.nevom menü çok güzel sporuna e leslie de yaptın mis gibi oldu..
öğün saatlerini de yaz litfin yoksa anlamı olmuyor
Malim karbon seni çok şişiriyor bunu biliyoruz.. sabah mercmek karbon eyvallah.. akşam da kısır?
ve spor da yok.. spor neden yok? su çok az.. ödemleri nasıl atacaksın ne planlıyorsun balım.. ki artı ile geldğin haftanın devamındayız değl mi? var dimi güzel planların cumaya kadar
ekmek beyaz mı? beyaz ise tırnak kadarına bile HAYIR!
kalanı güzel.. akşam saati geç ama hafif gayet :)
spor iseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
menü çoook hafif ve güzel.. kahvaltıda zeytin ve yeşillik de aradı gözüm.. sporda efsaneleşmişsin lunyam.. öğün saatleriyle alayım menüleri
büşra karbon kotan doldu!!!!
makarna da yemiştin çünkü.. karbon alındıysa spor olacak başka bahane kabul etmiyorum
neyseki ödemler için gereken yapılmışyarın sporun telafisi yapılsın emi kuzucum
kuzum diyetisyen menüsü ya bu.. diyetisyen öğün saatlerini de biliyor mu?
akşam saati çok geç.. sen kendi diyetinde 2 öğün yerdin menü saati geç de olsa telafi ediliyordu da.. bu şekilde.. saat çoook geç yahu..
oooo pro günü olmuş ki lazımdı banum.. maşallah güzel menü.. aç aç uyudun dimi dimi
lütfen öyle olsun kuzucum güzel eksi getirecek bu menü çünkü
vero cnom bu bal-kaymak tan ne zaman vazgeçmeyi dşünüyorsun? ne faydası var bunun sana? yemesen ne olur çok mu büyük kayıp senin için.. akşam lavaş olmamalıydı.. olmasaydı iyi menüydü..
spor yk ama yürüyüş de mi yapmıyorsun yahu
Kız yok sanmıyorum sende olduğuna. Bu daha çok dünya benim etrafımda dönüyor tarzı düşünce. Senle alakası yok benim gördüğüm.İlk kısımları Aynı ben
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
Domates , salatalık , kapya biber
Ara 14:00
1 büyük fincan tarçınlı süt
2 gün kurusu
Akşam 18:00
2 tavuk but
3 yk yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 100 dk normal yürüyüş , 3 mile leslie
@MiuLegonehirnil111 matematik61 Whiteblacklife
Menü
Sabah 10.00
1 dilim ananas
2 kaşık yoğurt
1 kayısı kurusu
Öğlen 13.00
10 misket köfte
Ispanak buharda pişmiş
Ara 16.30
250 ml şekersiz böğürtlen suyu
1 kaşık yulaf kepeği
Akşam 20.00
10 misket köfte
3 kaşık yoğurt
Izgara sebzeler
1 kaşık patates püresi
Soor maalesef
Biraz sindireyim koşuya çıkacağım
Su çok olmadı ama tamamlayacağım
hepfit @MiuLego Whiteblacklife
Ben de menü yazayım da sonra laf etmesin bazıları
Kahvaltı(10:00)
2 haşlanmış yumurta
1 tk fıstık ezmesi (ev yapımı şekersiz naturel)
domtis
8 zeytin
yeşillik
1 dilim ayva
Akşam (17:00)
pırasa yemeği
yoğurt
1 tavuk but
Ara(21:00)
kayfe
1 hurma (kan şekerim düştü)
Su: çoh
Spor yazdım ve beni listeye alın. Baktım göremedim sayın @MiuLego hanım
Ben kendi kendimi yiyorumKız yok sanmıyorum sende olduğuna. Bu daha çok dünya benim etrafımda dönüyor tarzı düşünce. Senle alakası yok benim gördüğüm.
Teşekkür ederimmis gibi o zaman
Menünu okudum ben de çok beğendim. . Ne güzel tam gaz devam. . Ben de peşiné takiliyiimmmBen geldimmm
İlk kez leslie yaptım ve çok mutluyum şuan.
Yok ben o kadar hisetmiyorumAma kendimi 22 hissediyorum
Gel canım buralar pek bı güzelMenünu okudum ben de çok beğendim. . Ne güzel tam gaz devam. . Ben de peşiné takiliyiimmm
kafan güzel ama neden güzelErotomania oldukça tuhaf bir hastalık. Bu hastalığa sahip insanlar, başka birinin kendilerine âşık olduğuna inanıyorlar. Bu hastalığı daha da garip yapan şey ise genelde hastaların kendilerine âşık olduğuna inandıkları kişilerin kendilerinden çok daha üst statüde, çoğunlukla da ünlü biri olması. Bu aldanışın yıkılması zor olabilir; hatta kendisine âşık olduğuna inandığı kişi açık ve net biçimde âşık olmadığını söylese bile hastaları ikna etmek için yeterli olmaz. Ne yazık ki bu hastalık hakkında –özellikle de tedavisi hakkında- çok fazla bilgi yok.
yani Allah hepimize yardım etsi. Ben gönüllü tedavi ederdim de etik olmaz
tamamen de bitecek kuzum inanıyorum ben :)Haklisın kaptanı.m. miktar ı azalttim bugün çay kaşığı di.
Tüm gün yürüdüm nerdeyse avm de . Sayılirsa bilemedim. su az di galiba bugün .
yaa ilk kez miBen geldimmm
İlk kez leslie yaptım ve çok mutluyum şuan.
su gene 2 yazmıştım 3 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?