Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@begum75
@nehirnil111
kuzular en son listeyi neredeyse aynı bıraktım:)
kaldığımız yerden devam diye.. eklemeler var ise yeni katılan siz uygun gruba alırsınız olur mu

Şimdi arkaaşlar size sorarım. Bu sayın kaptanın bugün paylaştığı listede benim adımı gören var mı ?
Yoook dediğinizi duyar gibiyim. O zaman napıyoruz iyi bir göz doktoru bulmasını kendisine tavsiye ediyoruz

kafan güzel ama neden güzel çözcem

tamamen de bitecek kuzum inanıyorum ben :)
en azından hareketlilik var ama spordan saymıyoruz cıks

yaa ilk kez mi kaç mil?

3 ama yarın 4 olacak inşallah. Zumba yapiyordum ben hep. Ama canım çıkıyordu. Bunda bacaklarımın çalıştığını çok güzel hissettim. Ve ağırlıkla yaptım

menüler bitti..

ne gündü.. çok yoruldum.. beden yorgunluğu bir yana da beyin yorgunluğu. Bugünümüze şükür

yarın mesai var canlar.. ben uyumalıyım..

yarın pazartesi.. haftaiçi geldi çattı..

LÜTFEN ama LÜTFEN.. temiz menülerle sizinle gurur duyacağım sporlarla gelin.. LÜTFEN..

Size güveniyorum.

Öperim her birinizi..

İyi geceler

Miu spor yapıcam 11.00’de parka çıkıp koşu artı ip
KuZum o püre 1 yemek kaşığı kadar veeeee kurabiye ataksız bir gün daha

Akşam yemeği en erken o saatte oluyor maalesef

Hadi gidelim .. ben yarin doktora soram bi ne spor onerecek bana. Bel fıtığı olan biRj neler yapabilir . Hadi takıldım sana
Bel fıtığın mı var canım. Geçmiş olsun.
Yürüyüşleri de saysana kuzum neden yazmiyorsun.
Ben mesela bugün sabah anneme gittim 20 dk ordan avmye gittik 50 dk. 30 dkda orda gezdiğime saydım. 1 saatten fazla dolandık ama dur yürü anca 30 dk olmuştur.

tatlı rüyalar bebişim

3 ama yarın 4 olacak inşallah. Zumba yapiyordum ben hep. Ama canım çıkıyordu. Bunda bacaklarımın çalıştığını çok güzel hissettim. Ve ağırlıkla yaptım
ben de ayaklara ağırlık takıp yapıyorum yapınca.. çok iyi geliyor.. yarayacak sana leslie bence :)
Miu spor yapıcam 11.00’de parka çıkıp koşu artı ip
KuZum o püre 1 yemek kaşığı kadar veeeee kurabiye ataksız bir gün daha

Akşam yemeği en erken o saatte oluyor maalesef
Tamam kuzucum ataklara iyi geliyorsa sıkıntı yok
spor var tamam
Az önce güncelledi çakal baktı ki yokum

al canımı la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…