iyi geceler nevomHepinize hayırlı geceler
Bigün yatağa işiycem ama ne zaman
Hadi gidelim .. ben yarin doktora soram bi ne spor onerecek bana. Bel fıtığı olan biRj neler yapabilir . Hadi takıldım sanaGel canım buralar pek bı güzel
@begum75
@nehirnil111
kuzular en son listeyi neredeyse aynı bıraktım:)
kaldığımız yerden devam diye.. eklemeler var ise yeni katılan siz uygun gruba alırsınız olur mu
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@eflalim
@Esra_4378
@Konya 42
N Nana
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
Floweroflife
sidelya
@Nevreste
@hippotalamus
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
Ausencia
KIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN VARSA LÜTFEN BİLDİRSİN BANA
HATIRLAYAMADIĞIM MUHTEMELEN VAR ALICAM SPOR GRUBUNA DİYİP DE..
BOL SPORLAR
3 ama yarın 4 olacak inşallah. Zumba yapiyordum ben hep. Ama canım çıkıyordu. Bunda bacaklarımın çalıştığını çok güzel hissettim. Ve ağırlıkla yaptımkafan güzel ama neden güzelçözcem
tamamen de bitecek kuzum inanıyorum ben :)
en azından hareketlilik var ama spordan saymıyoruz cıks
yaa ilk kez mikaç mil?
Ben gördüm, aynı gruptaydikŞimdi arkaaşlar size sorarım. Bu sayın kaptanın bugün paylaştığı listede benim adımı gören var mı ?
Yoook dediğinizi duyar gibiyim. O zaman napıyoruz iyi bir göz doktoru bulmasını kendisine tavsiye ediyoruz
Miu spor yapıcam 11.00’de parka çıkıp koşu artı ipNasıl güzel menü bu yahu
bolca nazar boncuğu bırakayım da bireysel 1. mize nazar değmesin
Akşam saati çok geç fılavırım.. ve 10 misket üstüne püre falan ı ıh olmadı o saate.. hele ki spor da yok
suyu mutlaka tamamla ve spor yapuyumadan spor yap
Menü çoook güzel olmuş.. Maşallah yarın da benzer gelsin
Sporda varsn sen bana aşkın gözlerni de mi kör etti noldi
Az önce güncelledi çakal baktı ki yokumBen gördüm, aynı gruptaydik
abooo herifin dilinden kırk yıl kurtulamamneden bugün olmasın kii
ekşın olur
Şimdi arkaaşlar size sorarım. Bu sayın kaptanın bugün paylaştığı listede benim adımı gören var mı ?
Yoook dediğinizi duyar gibiyim. O zaman napıyoruz iyi bir göz doktoru bulmasını kendisine tavsiye ediyoruz
Bel fıtığın mı var canım. Geçmiş olsun.Hadi gidelim .. ben yarin doktora soram bi ne spor onerecek bana. Bel fıtığı olan biRj neler yapabilir . Hadi takıldım sana
tatlı rüyalar bebişimmenüler bitti..
ne gündü.. çok yoruldum.. beden yorgunluğu bir yana da beyin yorgunluğu. Bugünümüze şükür
yarın mesai var canlar.. ben uyumalıyım..
yarın pazartesi.. haftaiçi geldi çattı..
LÜTFEN ama LÜTFEN.. temiz menülerle sizinle gurur duyacağım sporlarla gelin.. LÜTFEN..
Size güveniyorum.
Öperim her birinizi..
İyi geceler
ben de ayaklara ağırlık takıp yapıyorum yapınca.. çok iyi geliyor.. yarayacak sana leslie bence :)3 ama yarın 4 olacak inşallah. Zumba yapiyordum ben hep. Ama canım çıkıyordu. Bunda bacaklarımın çalıştığını çok güzel hissettim. Ve ağırlıkla yaptım
Tamam kuzucum ataklara iyi geliyorsa sıkıntı yokMiu spor yapıcam 11.00’de parka çıkıp koşu artı ip
KuZum o püre 1 yemek kaşığı kadar veeeee kurabiye ataksız bir gün daha
Akşam yemeği en erken o saatte oluyor maalesef
Az önce güncelledi çakal baktı ki yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?