Yollar ıssız mı, önceki durağa yürüyerek gitsen hem yürüyüş yapmış olurdunHe kız çok kalabalık oluyor
Dolmuşa binip önceki duraklara gidesim var
Beni kovir misen ağamSen daha burda mısın??
Hava atma lenGünaydın kızlar... geceden sabaha ne kadar alıntılamışsınız yaww.. 140 bildirim :))
BOYNUZBenimde astigmat gözlüğüm var :)) o masum davşanları alet ettiler şeylerine pehh güzelim hayvan şey sembolü oldu
Yollar ıssız mı, önceki durağa yürüyerek gitsen hem yürüyüş yapmış olurdun
İnşallah gideceğin mesafe yakındırYetisemem ki erken çıkmam lazım
Çocuklarla imkansız
45 dkİnşallah gideceğin mesafe yakındır
Ben de aynı tepkiyi verdim ağır corbalari hemen geçtimEnginar çorbasıyla brokoli arasında kaldım, enginara verdim canım da çekti
Beğendiklerim diyete uygun çorbalar oldu, o kadar kendimi motive etmişim, patates çorbasına ay bunu içemem derken buldum kendimi
Biliyor kendi yazdı akşam 9 diye onun için akşam a sebze koydu öncesinde protein vardı uyuyamiyordum hazmı kolay olur diye sebze ile değiştirdi. 2 önünden sonra 3 öğün zor geliyor haftasonu hafta ici 2 öğün yeniden sadece sabah açlık hissedersem 1 dilim ekmek 1 dilim peynir var.nevom menü çok güzel sporuna e leslie de yaptın mis gibi oldu..
öğün saatlerini de yaz litfin yoksa anlamı olmuyor
Malim karbon seni çok şişiriyor bunu biliyoruz.. sabah mercmek karbon eyvallah.. akşam da kısır?
ve spor da yok.. spor neden yok? su çok az.. ödemleri nasıl atacaksın ne planlıyorsun balım.. ki artı ile geldğin haftanın devamındayız değl mi? var dimi güzel planların cumaya kadar
ekmek beyaz mı? beyaz ise tırnak kadarına bile HAYIR!
kalanı güzel.. akşam saati geç ama hafif gayet :)
spor iseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
menü çoook hafif ve güzel.. kahvaltıda zeytin ve yeşillik de aradı gözüm.. sporda efsaneleşmişsin lunyam.. öğün saatleriyle alayım menüleri
büşra karbon kotan doldu!!!!
makarna da yemiştin çünkü.. karbon alındıysa spor olacak başka bahane kabul etmiyorum
neyseki ödemler için gereken yapılmışyarın sporun telafisi yapılsın emi kuzucum
kuzum diyetisyen menüsü ya bu.. diyetisyen öğün saatlerini de biliyor mu?
akşam saati çok geç.. sen kendi diyetinde 2 öğün yerdin menü saati geç de olsa telafi ediliyordu da.. bu şekilde.. saat çoook geç yahu..
oooo pro günü olmuş ki lazımdı banum.. maşallah güzel menü.. aç aç uyudun dimi dimi
lütfen öyle olsun kuzucum güzel eksi getirecek bu menü çünkü
vero cnom bu bal-kaymak tan ne zaman vazgeçmeyi dşünüyorsun? ne faydası var bunun sana? yemesen ne olur çok mu büyük kayıp senin için.. akşam lavaş olmamalıydı.. olmasaydı iyi menüydü..
spor yk ama yürüyüş de mi yapmıyorsun yahu
kuzu sen leslie yi kaç dakikadan kaç puandan hesaplıyonBeğüş bu hafta sendeymişim
Cuma sporu
30 dak koşu 120p
3 mil Leslie 144p
(Yanlış hatırlamıyorumdur umarım @nehirnil111 ’i etiketlemiştim
Toplam 244p
Pazar sporu
3 mil Leslie 144p
@begum75
Of çok fena çok bilimselEgosantrizm ya da beniçincilik (benmerkezcilik) her şeyi kendine dayandırmak, kendine bağlamak, kendine indirgemek, her şeyde kendi görüş açısından hükümde bulunmak, her şeyde kendini esas almak ve kendi fikrini, mantığını ve duygusunu hareket noktası, örnek, ölçü ve merkez almak eğilimi olarak tanımlanır.
Misal biri bana aşık diyorlar ya he işte o aslında psikolojik bir rahatsızlığa delalet ediyor kızçeler. Siz de bilin de ona göre şeyedin sonra burda paranoyalarla uğraşmayalım
Ne bebeye ne kendine yararı yokSabah isyanımıda yapayım
@vorones in bal kaymağını rahat bırakınemzürüyo o kadın bi kere taammıı ( ağız yayılarak okunur) daha küçük bebesi
Ayırım yok,hepinizi seviyorum, anca beraber kanca beraber
Benim aklıma geliyor biseyler de susucamHadi O bebesini emziriyor, sen kimi emziriyorsun da kaçamak yapıyorsun?
Oyyy kolay gelsinHerkese gunaydin.felaket haldeyim uykudan gozlerim kapaniyor.oglum gece hic uyumadi.esim gitti ugrasti ben uyuyayim diye ama onla da durmadi.sanirim yatagimda yarim saat fln yattim.okula gidiyorum simdi 8 saat ders var aksam 16.40a kadar bidi bidi konuscam ayakta.
Ay mesaji yazarken dalmisim dolmusta ayyyy..
Annemler gidiyo bugun onlari yolculanaya bile gidemicem.
Herkese tekrar gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?