kız düzenli her gün yiyor ne aniden iç boşalması göz dönmesi.. rutini o veronunAy sizdemi burdaydınız kaptan
Yok ondan değil gözü döner bi anda yada aniden içi boşalır ve canı çok tatlı ister.
Hamilelik iyidir yine emzirme dönemi fena.
menü de vericen dimi yine.. dün akşam yemedin dimi banu? çok açım diyordun en son.. yemediysen süper olcak
nehirnil111 nilişkom iğde sende
nehirnil111 nilişkom lunya da sende
anlamadım 5 kez okudum ama ı ıh anlamadım
7. takımda 7. takıma geliyor diye kızmak aforoz ederler seni bonusmalipina +90 da bildirim yapmadınmı ula varsa yoksa 7.takım
sabah öpücüğü bırakayım flavırıma
oyyyy kolay gelsin kuzum göz açıp kapayana kadar geçiversin mesai saatleriHerkese gunaydin.felaket haldeyim uykudan gozlerim kapaniyor.oglum gece hic uyumadi.esim gitti ugrasti ben uyuyayim diye ama onla da durmadi.sanirim yatagimda yarim saat fln yattim.okula gidiyorum simdi 8 saat ders var aksam 16.40a kadar bidi bidi konuscam ayakta.
Ay mesaji yazarken dalmisim dolmusta ayyyy..
Annemler gidiyo bugun onlari yolculanaya bile gidemicem.
Herkese tekrar gunaydin
çakılhmen moral bozma canım.. hayır olmaz öyle.. dur bi bakalım.. diyetisyeninle konuşunca anlaşılacak sebebi ve çaresi bulunacakMoralim bozuk 1 kilo almis gorunuyorum ben 86 beklerken ctesi sonuc ne cikacak doktorun listesi net ben nerde hata yaptim ki bugun kan tahlilim de cikacak bakalim. Suan sanki acliktan olecegim ki normalde ben sabahlari ac olmam.
menü dışına çıkılmasın efendimizGünaydın gençlik şuraya listedeyken diyet yapan fit menüsü bırakayım
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 parca beyaz peynir
7 zeytin
12:00
1 tabak zyt bamya
17:00
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Sporu yapınca yazayım
Suuu coooookkk ki
@MiuLego @Whiteblacklife @Floweroflife
oh şükür.. cumaya 6 lara ceeee diyeceğizHayır cnm yemedim
Sabah 70.8 geldim
Hergun menü yazarım artık
Sabah uyanmak zulüm yeminle yaçakılhmen moral bozma canım.. hayır olmaz öyle.. dur bi bakalım.. diyetisyeninle konuşunca anlaşılacak sebebi ve çaresi bulunacak
menü dışına çıkılmasın efendimizdünü telafi menüsü gibi oldu bu detoks gibi..
bamyanın yanında salata da olsun bi de:)
aynen böyleyim ben de
oh şükür.. cumaya 6 lara ceeee diyeceğiz
Eki Görüntüle 2116144
özellikle listedekiler bana özelden sabah tartısını atsın
bir kontrol edelim izleyeceğimiz yolu belirleyellim
emi kuzularım
Senin ellerine sağlık kuzumteşekkür ederim kuzucum eline sağlık
Ooyy benim bal bastik immmm. Sağol .olsun onlar söylesin oonlar da iyiligimı istio sen gibiSabah isyanımıda yapayım
vorones in bal kaymağını rahat bırakın emzürüyo o kadın bi kere taammıı ( ağız yayılarak okunur) daha küçük bebesi
Ben de çalışmaya başlayınca napcam bakalım Ooyy zor .. ! Allah m yardım etsinBu aralar kafam Bı garip oyle sine yasıyorum gibi geliyor buyuk oglan dun gece 1 de yattı sabah 6 da kalktı simdi ise gideceğim gunduz de uyumaz sıpa ve gozunu anne oyna diyerek acıyor kızda kucağımdan inmek istemiyor allahım cıldıracagım Soyle istediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkmak istiyorum butun gun leyla olurum artık bugun neyse Insallah hava yagmaz da okuldan cıkar yuruyuse giderim
bonusu niye öpüyon ki ne gerek varOoyy benim bal bastik immmm. Sağol .olsun onlar söylesin oonlar da iyiligimı istio sen gibiöperim ben seni yaaaa ogluslarim dà oper
Gu naydın bu sabahki kilom 60.2 cok sukur fotoğrafı Cıkıp diyetisyene yolladım bakalım ne liste verecek geçtiğimiz hafta otlanıp durdum umarım bu hafta azcık sıcak yemek verir
Bende sendeyimnHepsini ekledim ballı çörekcikMatematik pazar sporumu pazara ekledim gününü anlayamadığımdan
sen ancak bende olabilirsinBende sendeyimn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?