- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aldım gaziEn yoğun günüm la
Ama sen zaten yaparsın ki
Sen kiiiii şeker orucunun zorunu atlatmış insansın. Bunu mu yapamayacan ula
7. takımda 7. takıma geliyor diye kızmak aforoz ederler seni bonus
@MiuLego canim igde sana bunları söylüyor:)Esracım ben konuşmuyorum kendisiynen küsüm de sen söyler misin lütfen bugün çok yoğunum. Giremezsem haydar abiyle gelmesin miu... bi de hıh dediğimi söyler misin...
Bi de dün al canımı demişti. Der misin ben öldürmem süründürürüm
Canım k o cam var o da pek laf eder de olsun. . Çalışnca k.v. de gelecek inşallah tabi. O da belli değil. Gelip de durmio habire gidiyorCanım benimkinin de aralarında 22 ay var annem gıl var Neysekı yoksa kafamda huni gezerdim yardım edebilecek birileri var mı yanında
He yav. AHa da az önce sağlı sollu emzikledik
Kimsiniz olum siz hee teker teker gelin
Ayrıcada o anlamadığın mesajda radyo viva yazıyor. Yani bir radyo ve pirogramcısı tavsiye ediliyor.
Birde vero her gün yiyo demişsin günde 7-8 kez en az emzürüyodur
Herşeye bi cevap herşeye bi cevap bende bezdim kendimden
Kız esimin öyle hayalleri var zayiflayinca tekrar gelinlik giyip balayı yapsak diyor içine doğdu sanirim ayy sizler olmasanız ben veremem zaten Allah razı olsun hepinizdenEsra_4378 dün gece rüyamda seni gördüm.. kocayı boşamamışsın sonra dayanamamışsınız deniz kenarında bi nikah salonunda tekrar nikah kıyıyordunuz.. tesadüfen bende sahilde yürüyüş yapıyorum çocuklarla.. illa nikah şahidim sen ol diye tutturdun.. arkadaşların küstü sana :)) dedim başkası olsun olmaz dedin sen bana çok destek oldun illa sen ol.. oldum gitti...
ŞAHİDİM ULENNNN...
hee tamam yerim ayıp ediyon
Ayy ne güzel hayallermiş :)) kıydık nikahını bu arada..Kız esimin öyle hayalleri var zayiflayinca tekrar gelinlik giyip balayı yapsak diyor içine doğdu sanirim ayy sizler olmasanız ben veremem zaten Allah razı olsun hepinizden
Beni iii benzettin. .. igdeeeee.Başka canı trip yemek isteyen olursa bi dürtsün hemen atarım dilime mi yapışacak
Tam o ruh halindeyim.
Halam bi türlü gelmek bilmiyor... Sancısı var kendi yok namıssızın...
nilişkomla sen güzel furursunuz
bende öperim kıyamam ama yaaa
Ve ben bu hatunla morti oldum558. Etap birincisi @Sidelya95 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Ya ben misafir severim Allah eksikligini göstermesin ki hic de eksik olmaz ta bekarligimdan beri.Ama tasinmasi ev isleri yerlesi tekrar okula basla ona alismaya calis oglandan ayri kalmaya alis derken bunlarin üzerine gelince yoruldum.Ha gelenler annem babam kardeslerim kuzenim ama ne olursa olsun insan kafa dinlemek istiyo bi yerden sonra.K.v . De mi bakıoyr bebeğe . Ayy hiç sevmem misafir .töbe yaaa. Ben da var ama bi gariplik. Hele yatılı iggyyy
geliyom geliyom sözmalipina +90 da bildirim yapmadınmı ula varsa yoksa 7.takım
yürek mi yedin bernaVe ben bu hatunla morti oldum
seni niye öldürim kız herifi öldürürüm olur biter.ya da değmez öldürmiyim boşiyim onu seni alimsen beni öldürceksin ya
cansın ki sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?