Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. takımda 7. takıma geliyor diye kızmak aforoz ederler seni bonus

Kimsiniz olum siz hee teker teker gelin

Ayrıcada o anlamadığın mesajda radyo viva yazıyor. Yani bir radyo ve pirogramcısı tavsiye ediliyor.

Birde vero her gün yiyo demişsin günde 7-8 kez en az emzürüyodur

Herşeye bi cevap herşeye bi cevap bende bezdim kendimden

@MiuLego canim igde sana bunları söylüyor:)

Esra_4378 dün gece rüyamda seni gördüm.. kocayı boşamamışsın sonra dayanamamışsınız deniz kenarında bi nikah salonunda tekrar nikah kıyıyordunuz.. tesadüfen bende sahilde yürüyüş yapıyorum çocuklarla.. illa nikah şahidim sen ol diye tutturdun.. arkadaşların küstü sana :)) dedim başkası olsun olmaz dedin sen bana çok destek oldun illa sen ol.. oldum gitti...
ŞAHİDİM ULENNNN...

Canım benimkinin de aralarında 22 ay var annem gıl var Neysekı yoksa kafamda huni gezerdim yardım edebilecek birileri var mı yanında
Canım k o cam var o da pek laf eder de olsun. . Çalışnca k.v. de gelecek inşallah tabi. O da belli değil. Gelip de durmio habire gidiyor

He yav. AHa da az önce sağlı sollu emzikledik kahvaltı için eşimi bekliom eridim valaaa

Kız esimin öyle hayalleri var zayiflayinca tekrar gelinlik giyip balayı yapsak diyor içine doğdu sanirim ayy sizler olmasanız ben veremem zaten Allah razı olsun hepinizden

Kız esimin öyle hayalleri var zayiflayinca tekrar gelinlik giyip balayı yapsak diyor içine doğdu sanirim ayy sizler olmasanız ben veremem zaten Allah razı olsun hepinizden
Ayy ne güzel hayallermiş :)) kıydık nikahını bu arada..

Başka canı trip yemek isteyen olursa bi dürtsün hemen atarım dilime mi yapışacak
Tam o ruh halindeyim.
Halam bi türlü gelmek bilmiyor... Sancısı var kendi yok namıssızın...
Beni iii benzettin. .. igdeeeee. Yetmedi mi . Sen kimle kussuun ben onu tutuyiimmm. Sana

558. Etap birincisi @Sidelya95 tebrikler!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Ve ben bu hatunla morti oldum
K.v . De mi bakıoyr bebeğe . Ayy hiç sevmem misafir .töbe yaaa. Ben da var ama bi gariplik. Hele yatılı iggyyy
Ya ben misafir severim Allah eksikligini göstermesin ki hic de eksik olmaz ta bekarligimdan beri.Ama tasinmasi ev isleri yerlesi tekrar okula basla ona alismaya calis oglandan ayri kalmaya alis derken bunlarin üzerine gelince yoruldum.Ha gelenler annem babam kardeslerim kuzenim ama ne olursa olsun insan kafa dinlemek istiyo bi yerden sonra.
Kv 3 gun bende kalip cocuga bakiyo canım diger 4 gün kendi evinde.sali aksam geliyo cuma aksam gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…