Valla olabilir memikler bildim bileli büyük daha fazla gitmezler zaten neredeyse toplayip tikistiracam sutyene süzüldüler
Toto da gider biraz daha ama ozellikle bel uzerine calismam ve genel olarak sikilasmam lazim.
Kemikten mi ericen listeye girip6 ay bekle beni listeye girecem
Canim eşine yaparsın dışarda yapcan mi dedik ha haKoz ne alakası var?
Bi kerem sadece bayanların olduğu tek kurs o, bir de amaç sıkılaşmak başka bişiy diil
Çok müteassıp bir baaayanım ben
Katya deynep!!!!!5 yaşında
Ne oturması be,balkonu ,sürgülü camları yıkadım ,temizlik yaptım ,kendime çay ,KK molası verdim
Ben varım
Daha yolan çıkmadım çıkmam da
Uygulamicam kiiiDans iyide uygulama sikinti evde direk olması lazim
Saat de mi yazayım.Aha buldum renkli menüsünü seni mi kırcam heeee
Menğ harika eflal
Saatleri yok
Leslie yapmışsın çooook sevindim
Dolu dolu tüm besin geupları var
2 dilim ekmek
Ben kime yapcam eşim yokCanim eşine yaparsın dışarda yapcan mi dedik ha ha
Katya ne iş yapıyordu ki hıh.. anca cemile olur ondan :))Katya deynep!!!!!
Çayımı getir
Ben olsam 10 da kahvaltı yaptıysam öğlen yapmaz leptini coştururdumSaat de mi yazayım.
Kahvaltı : 10 geç oldu
Öğlen : 15
Akşam : 17.30
Ekmek mi nerde
Evet her şeyden yemeye çalışıyorum artık
aldım mesajı miuu kıpıss kıpsssZayıflatır dersem ne versem içerler zaten dimi kolay işç
E sanaa da zaten ilaca bile gerek dünden razısın
O iş bende
Huahayahahahhahaha o da doğruKatya ne iş yapıyordu ki hıh.. anca cemile olur ondan :))
Öğlen niyetine yemedim aslında ara niyetine yedim. Epey acıkmıstım. Ama haklısın yemesem de olurdu. Bir daha geç yaparsam öyle yaparım . Akşamı da 6 dan önce yiyorum o yüzden saçma oldu saatlerBen olsam 10 da kahvaltı yaptıysam öğlen yapmaz leptini coştururdum
hiii mortim aç kalmış kıyamam hemen sana bi lavaşa çiğköfte sarıp yedirim ellerimlen26 şubat menüsü
Kahvaltı : 2 yumurta ile soğanlı omlet, 3 zeytin, bir parça küflü peynir, 2 dilim t.b ekmeği
Öğlen : 1 portakal, yarım elma, 1 bardak kahveli soğuk süt
Akşam : 4 kaşık madımak yemeği, 4 kaşık yoğurt, salata, yarım ton balığı
Su: 3 litre
Spor : 3 mil leslie
Ortim @Makbule007
Mortimmalipina
Kaptan @MiuLego
e kocası yaptırır evin ortasına artık bi zahmetDans iyide uygulama sikinti evde direk olması lazim
Katya deynep!!!!!
Çayımı getir
Ben başkasından emir almayı sevmiyorum ,benden ne Katya olur ne CemileKatya ne iş yapıyordu ki hıh.. anca cemile olur ondan :))
I ıh ben çiğ köfteyi sade severim lavaşsızhiii mortim aç kalmış kıyamam hemen sana bi lavaşa çiğköfte sarıp yedirim ellerimlen
Oha
Mius ölçü versene, sen kaçsın? Ben de senin gibi yapmak istiom vücuduNe yicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?