Heee iyiyim bugünoyyyy ağrılarla boğuşmuş iğdembugün nasılsın seksi hatunum benim
Şeker orucu gitti demekeveeet şeker orucu gitti kuzumm çünkü bitter paket gıda ve paket gıdaya asla yer yok şeker orucunda
menüde kahvaltı yok geçiştirilmiş
akşam hafif ama aç kalınmış ı ıh olmadı
dediğin gibi bugün toparlamak lazım
menü muhteşem kuzucum
spor neler yapıldı
yapılmadıysa çivili geliyor artık
kuru fasulye yenmiş afiyet olsun
bu demek oluyor ki devamı günlerde ödem yapacak şeylerden kaçılacak
spor yapılacak
ödem suları çayları içilecek karbondan kaçılacak
değil mi canom
menün gayet iyi
menün misler gibi nevom
spor kendine göre az yoğunsun heralde bugünlerde.. evde leslie yi eksik etmeyelim emi nevoşum
temiz net menü ve spor..
çoook beğendim konyakın oyyy sen mezun mu olucan ya yerim
spora bayıldım malimmmm
artık karbondan uzaklaşma zamanı değil mi
karbon depoları doldu yeterşnce
hadi pro sebze ağırlıklı 3 günlük menülerle gel
temiz kısa öz sporlu bir menü daha
ve bir mezunumuz daha inşallah haftayakibana sözün var artı sonrası harika eksi ile geleceksin büşraaaa
spor sana göre çok çok az ama söyleyim
cıks yakıştıramadım
Şeker orucu gitti demek
Bugün toparlarım kuzum 3 gündür çin işkencesi çektim resmen
Paketli gıda yine yemeyecem ama ayda bir bu bitterden yerim sanıyorum. Bu bile tatlı gedi
Geçen gün duygusal müzikte ağlarum demiş idun. Aha da duygusal müzik keyfisi
Oy kıyamam gelip bakayım mı sana ben sen şimdi ilgi beklersinHeee iyiyim bugün
Şeker orucu gitti demek
Bugün toparlarım kuzum 3 gündür çin işkencesi çektim resmen
Paketli gıda yine yemeyecem ama ayda bir bu bitterden yerim sanıyorum. Bu bile tatlı gedi
Günaydıngünaydıınn
Olur böylece ben uyurken öpersin beni filan barışırız belkiOy kıyamam gelip bakayım mı sana ben sen şimdi ilgi beklersin
Günaydın
İvit özledim çok zatenOlur böylece ben uyurken öpersin beni filan barışırız belki
İvit özledim çok zaten
canım trigliseritin ve insülin direncin yüksek çıkmış sanırım karaciğerinde de yağlanma varmış.bunlar karbonhidrat ve şeker tüketmekten oluyo.bunlarda uzak durman şart.işlenmiş gıda tüketirsen bunlar yüksek çıkar.karatayın kitabında da görüceksin zaten.çok öğünlü beslenme insülin direncini tetikliyo.en fazla üç öğün hatta yapabiliyosan iki öğünlü beslenmen lazım.diyetisyenler en az 6 öğün veriyo.diyetisyen menüsüyle kilo verirsin ama insülin direncin çoklu beslenmeyle düzelir mi bilemiyorumHaklisin benim bu insulini ve trigi. Dusurmem gerek karaciger yagimi azaltmam lazim kritik seviyede yagliymis. Bunlari dusururken de kilo vericem 40 ima geldigime inanamasam da kendimi 20 hissediyorum ona gore bir vucut istiyorum
Uğur böcüğümm yerim senin o kalplerini sarılmalarınıOy kıyamam gelip bakayım mı sana ben sen şimdi ilgi beklersin
Günaydın
öyle bakma mıncırırım haasevgiye mi doyayım maliiiii
imkanı yok maliiiiii
sev beni maliiiiiiiii
neyi kaçırdımmalipina kossss
Hippo deditabiki sen dedi tevafuka bana cevap bile yazmadi
@tevafuk55teşekkür ederim güveniniz için size layık olacağım ins duy tevo duy
Uğur böcüğümm yerim senin o kalplerini sarılmalarını
öyle bakma mıncırırım haa
Gece 1 de salata yemişGeçmiş okumayıp dümdük dalınca da insan ne yazacağını bilemiyor beBu sabahı sonra okurum ,yalnız @Lunya nın gece günaydın yazmasını okudum sabah Merak ettim kız,uyudun mu sonradan ,akşam yemeği yemeden uyumuşum yazmıştın ,akşam yemeği yedin mi?
Sivas bekle beni sevdiceğimin kollarına geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?