yan oda müsaitse geçelim bi açık oturum yapalım ama çok açık saçık olsunYan odada korumamı ister misin
Boşver deynepim biz söyleriz kasap enişteye o ister kıyma yapar ister kuşbaşı doğrar keyfi bilirBını mı tirbiyisiz didin sin ,sizinli mıhıtıp ılmıyıcığım
Aklıma geldi hangi filmde vardı ,karısına danazor diyordu aklıma o geldi,dana mı diyorsun deyincetamam işte dana demişş oldun
Onun için erkenden kalkıyorum ben, benim gibi kardeş bulmuş ,ne söylenecek? Öpsün beni başına koysunKalktıktan sonra kahvaltı yapılır,kahvaltı yapmak için kalkılmaz demedi mi
tabikii benim hala 5 gün kalır gider öyle çok kalmaz.zemin müsait maç yapabilirüükSenin hala erken gitti herhalde. Böyle depara kalktığına göre saha şartları maça uygun yağmursuz karsız
Ayıp ediyorsun boş değilse de parası neyse veririz oda bizim oluryan oda müsaitse geçelim bi açık oturum yapalım ama çok açık saçık olsun
Sana geliyorum AllahımAklıma geldi hangi filmde vardı ,karısına danazor diyordu aklıma o geldi,dana mı diyorsun deyince
Şimdi de bana danazor mu diyorsun deme ,çeker vururum seni
hee bak dün bakım da yaptım zaten mis miiisAyıp ediyorsun boş değilse de parası neyse veririz oda bizim olur
Sen süslenedur geliyom
Önce iğde için yola çıktıydım
Bi sivasa gidiyorum ordan kıprızzz
Sen işi bıraktın mı? Senin için kalkıyorum diye aybaşı hatırlat ablanaOnun için erkenden kalkıyorum ben, benim gibi kardeş bulmuş ,ne söylenecek? Öpsün beni başına koysun
Amannnnnoinnnn benim menüler é bennziooo hakettenİçinevorones kaçmış bonus menüsü ta tammmm.....
Gazlı içecek eve girdiği yok zaten niye böyle oldu bilmiyorum. Gündüzki darlığım akşama yansıdı.
Bugün böyle bişeye izin vermiycem.
Vero bile kaymak yememiş
Yufka ekmek hiç şişkinlik yapmadı tam buğday diye satılanlarda iyi değilmiş şeker varmış vs bişeyler okudum.
Ekmek değişiminde arada yufka koyarım diye düşündüm.
Sabah 7:00
2-3 kk kaşar peynir
6 zeytin, domtis
1 lavaş büyüklüğünde yufka ekmek (2 dilime denk)
Gecede meyve yemedim salak gibi badem ezmesi yemiş oldum.
11:00
Türk kahvesi+ 2 mandalina
Öğlen 13:30-14:30 arası
Yarım yufka ekmek
Küçük bir tabak pırasa (havuçsuz)
3 dolu kaşık naneli yoğurt
3-4 fiyonk makarna
16:00
1 bardak tarçınlı süt
Akşam 18:00-19:00 arası
1 tabak tavuk döner
5 tane soğan halkası
Malinin yediği kadar ekmek ucu
1 bardak gazlı içecek ve maden suyu
22:00
2 parça badem ezmesi çay
Su 1 litre.
kasap naapsın ölü eti.ona diri lazımBoşver deynepim biz söyleriz kasap enişteye o ister kıyma yapar ister kuşbaşı doğrar keyfi bilir
Tadına doyum olmazhee bak dün bakım da yaptım zaten mis miiis
İşi bıraktın mi derkenSen işi bıraktın mı? Senin için kalkıyorum diye aybaşı hatırlat ablana
yok kuzum.cumadan beri ses yok adamlardanmalipina işten ses var mı kuzum
Hayırlısı olsun inşallah canımyok kuzum.cumadan beri ses yok adamlardan
Neyin tadına ?Tadına doyum olmaz
Dövelim miyok kuzum.cumadan beri ses yok adamlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?