Yanına çay yapmış mı?Gece 1 de salata yemiş
kız ben sana kıyar mıyım kasaba kıyarım sana kıyamamEveet evet az daha sev
Severken öldürebilirsin bile
Valla bak
Ben de bunu kasap enişteye söylemezsemkız ben sana kıyar mıyım kasaba kıyarım sana kıyamam
Eveet evet az daha sev
Severken öldürebilirsin bile
Valla bak
kız ben sana kıyar mıyım kasaba kıyarım sana kıyamam
Millete dana eti diye maliyi keser ,Onun etini satarBen de bunu kasap enişteye söylemezsem
kasap önce rüyalarımda uslu dursun ölümü benim elimden olucak yoksaBen de bunu kasap enişteye söylemezsem
Gece 1 de salata yemiş
Yanına çay yapmış mı?
sen bana dana mı diyon yaniMillete dana eti diye maliyi keser ,Onun etini satar
sen dana dedin o ayı dese çok mu yani
Mali bu mesajta yatan hakareti görmüyor musun ?
Severken kim öldürür
Sana ne demek istemiş Miu
Çayla mi uğraşacağım bir de
Saat 6 da ablamı kaldırdım yemek yiyeceğiz diye, söylene söylene kalktı yedikiyi laf yedim
Tirbiyisiz o sen uyma ona esmerim benimsen bana dana mı diyon yani
Kalktıktan sonra kahvaltı yapılır,kahvaltı yapmak için kalkılmaz demedi miÇayla mi uğraşacağım bir de
Saat 6 da ablamı kaldırdım yemek yiyeceğiz diye, söylene söylene kalktı yedikiyi laf yedim
Mikser deynep gelmiş haaağğğnımmmmmmm
Mali bu mesajta yatan hakareti görmüyor musun ?
Severken kim öldürür
Sana ne demek istemiş Miu
Okuyorum bonusum da hasta oldu huysuzlugu genelde ondan.Ama kalabalığı da sevmez fazla ilgiden bunaliyo :) bagirip cagiriyo tek.kalinca bi huzurlu kendi kendine oturup oynuyo flnmatematik61 berna çok zorlanıyosun dimi bu ara okusanmı bi oğlanı uykuda falan ağlıyo diyosun.
Kalabalığınız vardı etkisi olmuş olabilirmi? Yatmadan çok oyun oynuyosa uykuda hırçınlıkta normal oluyo
Haydaaa ava giderken avlandık iyi mi?sen dana dedin o ayı dese çok mu yani
tamam uymam sen koru beni sarıl öp bana yeterTirbiyisiz o sen uyma ona esmerim benim
Yan odada korumamı ister misintamam uymam sen koru beni sarıl öp bana yeter
tamam işte dana demişş oldunHaydaaa ava giderken avlandık iyi mi?
Ben sana dana demedim ,kasap seni keser ihanetinden dolayı ,etini dana eti diye satar dedim
Bını mı tirbiyisiz didin sin ,sizinli mıhıtıp ılmıyıcığımTirbiyisiz o sen uyma ona esmerim benim
Senin hala erken gitti herhalde. Böyle depara kalktığına göre saha şartları maça uygun yağmursuz karsıztamam uymam sen koru beni sarıl öp bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?