Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben paylaşayım mı Akşam belli değil ama kv ye gidebiliriz gitmezsek evde elma yoğurt planlıyorum Bugün ayrıca öğlen az şehriye çorbası 1 tane tavuk şiş ve salata yedim
beni de ye beni
diyene bak dünkü yediklerimi bi gör afrikada açlık biter yeminle

Benim gibi diyete konsantre olunca ev ahalisine ne pişireğini şaşıran var mı

Hangi yemeği düşünsem diyete uygun mu diyorum kalorili yemekleri unutuyorum resmen
Karnabahar köfte attım fırına. Çocuklar da yer ondan. Şehriye çorbası koydum onlara. Eee başka ne yapıcam ben ya

cacik

Ben ben ben.. ama geçen karnıbahar kısırı yaptım acaip şişirdi ödem yaptı bende.. bi süre yemem karnınahar falan.

Onlara ayrı yemek mi yapsam acaba ??

beni de ye beni
diyene bak dünkü yediklerimi bi gör afrikada açlık biter yeminle
Ne yemişim kız sabah kahvaltım yok bildiğin açım şuanda 2 dilim portakal yedim kv ye gitsekte aç kalırım eve gittiğimizde de aç kalacağım regli gecikti çok zordayım zaten artıyım

eneeee ben akşam menüsü sandıım.hmmmm zormuş bee .çocuk olunca öyle oluyo demi
Evet eşim yemek aramaz zaten pek. Yani hep kalorili sever, kilo verecek güya o yüzden yemez sonra abur cubur gömer bende bari yemek yedin ondan iyi diye onu da düşünüyorum bu ara

Evet eşim yemek aramaz zaten pek. Yani hep kalorili sever, kilo verecek güya o yüzden yemez sonra abur cubur gömer bende bari yemek yedin ondan iyi diye onu da düşünüyorum bu ara
herifin madem kilo verecek bi pattis kızart yanına kuru köfte kızart,yayla çorbası bitti gitti

Ben ben ben.. ama geçen karnıbahar kısırı yaptım acaip şişirdi ödem yaptı bende.. bi süre yemem karnınahar falan.

Onlara ayrı yemek mi yapsam acaba ??
Karnabahar şişiriyor evet o yüzden bugün yiyicem. Gerçi haşladım suyu gitti çok şişirmez heralde.

Yani ne yapayım ki. Buzlukta fasulye madımak patlıcan var, ecir çevir onları pişiriyorum, makarna, pilav, patate pisiyorum genelde onlara. Tavuk vs. Kabızlık derdi var onu da dengelemem lazım yemek yaparken

Şehriye çorbasının yanına ne gider ki. Kafam durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…