- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nee Ausss mu geliyorEki Görüntüle 2116695 Eki Görüntüle 2116696 Eki Görüntüle 2116697 Eki Görüntüle 2116698
Böyle bekliyorum. Ausun gelmesini. Gelir belki. Derste olcam. Beni dürtün cepten gelirse emi
beni de ye beniBen paylaşayım mıAkşam belli değil ama kv ye gidebiliriz gitmezsek evde elma yoğurt planlıyorum Bugün ayrıca öğlen az şehriye çorbası 1 tane tavuk şiş ve salata yedim
cacikBenim gibi diyete konsantre olunca ev ahalisine ne pişireğini şaşıran var mı
Hangi yemeği düşünsem diyete uygun mu diyorumkalorili yemekleri unutuyorum resmen
Karnabahar köfte attım fırına. Çocuklar da yer ondan. Şehriye çorbası koydum onlara. Eee başka ne yapıcam ben ya
Benim herifin canına minnet olur
Ben ben ben.. ama geçen karnıbahar kısırı yaptım acaip şişirdi ödem yaptı bende.. bi süre yemem karnınahar falan.Benim gibi diyete konsantre olunca ev ahalisine ne pişireğini şaşıran var mı
Hangi yemeği düşünsem diyete uygun mu diyorumkalorili yemekleri unutuyorum resmen
Karnabahar köfte attım fırına. Çocuklar da yer ondan. Şehriye çorbası koydum onlara. Eee başka ne yapıcam ben ya
eneeee ben akşam menüsü sandıım.hmmmm zormuş bee .çocuk olunca öyle oluyo demiBenim herifin canına minnet olur
Ama bu öğlen yemeğim olur küçüğe, akşama yine menü lazım
Ne yemişim kız sabah kahvaltım yok bildiğin açım şuandabeni de ye beni
diyene bak dünkü yediklerimi bi gör afrikada açlık biter yeminle
Eveteneeee ben akşam menüsü sandıım.hmmmm zormuş bee .çocuk olunca öyle oluyo demi
ben söylemem artıda olduğunu kimseye sözNe yemişim kız sabah kahvaltım yok bildiğin açım şuanda2 dilim portakal yedim kv ye gitsekte aç kalırım eve gittiğimizde de aç kalacağım regli gecikti çok zordayım zaten artıyım
Bayağı anlaşılmadı gerçektenben söylemem artıda olduğunu kimseye söz
herifin madem kilo verecek bi pattis kızart yanına kuru köfte kızart,yayla çorbası bitti gittiEveteşim yemek aramaz zaten pek. Yani hep kalorili sever, kilo verecek güya o yüzden yemez sonra abur cubur gömer bende bari yemek yedin ondan iyi diye onu da düşünüyorum bu ara
DürttümmEki Görüntüle 2116695 Eki Görüntüle 2116696 Eki Görüntüle 2116697 Eki Görüntüle 2116698
Böyle bekliyorum. Ausun gelmesini. Gelir belki. Derste olcam. Beni dürtün cepten gelirse emi
ben de yumurtlama günüme geliyom kesin ben de şişerimBayağı anlaşılmadı gerçektenAllah razı olsun Regli gecikti diyorum şiştim diyorum
Yumurtalama da zaten 1 hafta önceydi geç yumurtladımben de yumurtlama günüme geliyom kesin ben de şişerim
Karnabahar şişiriyor evet o yüzden bugün yiyicem. Gerçi haşladım suyu gitti çok şişirmez heralde.Ben ben ben.. ama geçen karnıbahar kısırı yaptım acaip şişirdi ödem yaptı bende.. bi süre yemem karnınahar falan.
Onlara ayrı yemek mi yapsam acaba ??
Tamam canım saat aralığı da belirleyeyim..Yok yooook işe yaradıysa aynı şekilde ver sebep oysa :)
Kuzum sen bi ver
Bugün kötü olur yarın iyi
Ya da yarın menü vereceksin bilinciyle başla güne
Tertemiz menü ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?