- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
mücver yapKarnabahar şişiriyor evet o yüzden bugün yiyicem. Gerçi haşladım suyu gitti çok şişirmez heralde.
Yani ne yapayım ki. Buzlukta fasulye madımak patlıcan var, ecir çevir onları pişiriyorum, makarna, pilav, patate pisiyorum genelde onlara. Tavuk vs. Kabızlık derdi var onu da dengelemem lazım yemek yaparken
Şehriye çorbasının yanına ne gider ki. Kafam durdu
A ha ha. Patates kızartsam bayram ederler. Çok zararlı ya haftada bir yapıyorumherifin madem kilo verecek bi pattis kızart yanına kuru köfte kızart,yayla çorbası bitti gitti
Karnabahar köftesi mücver gibi zatenmücver yap
Ben bugün ıspanak yapim diyorum .. bi sürü var yapimde dolap boşalsın..Karnabahar şişiriyor evet o yüzden bugün yiyicem. Gerçi haşladım suyu gitti çok şişirmez heralde.
Yani ne yapayım ki. Buzlukta fasulye madımak patlıcan var, ecir çevir onları pişiriyorum, makarna, pilav, patate pisiyorum genelde onlara. Tavuk vs. Kabızlık derdi var onu da dengelemem lazım yemek yaparken
Şehriye çorbasının yanına ne gider ki. Kafam durdu
Bence de begüşle senin ödeminiz var şişmişsiniz bakYumurtalama da zaten 1 hafta önceydi geç yumurtladımTavuk gibin
azcık şişim nolmuş
Ispanak bende de var onu da yarına düşündüm, hem bana uyar hem onlaraBen bugün ıspanak yapim diyorum .. bi sürü var yapimde dolap boşalsın..
ben de öyle düşünmüştüm zaten
Ni ha ha ha ben eksiyimazcık şişim nolmuş
pattisleri saymazsak çok güzel menü bence.eksi getiricek sana bu menülerMenü
Sabah (10.00)
2 kayısı kurusu
3 ceviz
Öğlen(12.30-13.30)
Haşlama et 1 porsiyon
İki kaşık karnabahar kavurma
2 kaşık yoğurt
4 adet minik top patates fırında(misket kadar)
Ara (16.00-17.00)
1 muz
3 kaşık yoğurt
Akşam(20.00-21.00)
2 parça pirzola
Ispanak buharda pişmiş
Spor: gece parkta koşu be ip atlama hedefim. Etiketlerim yapınca
Su: 2 litre en az hedef
@MiuLego
hepfit
Whiteblacklife
Menü nasıl? Güzel değilse değiştirebilirim
Kimse benim tarafımı tutmuyor herkes ezikliyor beni
detoks yaparım ne varkiNi ha ha ha ben eksiyim
Yenemez ki yenemez ki mali beni yenemez ki
Sağol kuzum.. aslında partisi çıkarabilirim muz da var çünkü..pattisleri saymazsak çok güzel menü bence.eksi getiricek sana bu menüler
bence de çok güzel olur pattise lüzum yokSağol kuzum.. aslında partisi çıkarabilirim muz da var çünkü..
Du bakiim pattis yerine salata koyayım tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?