Sağol bebegimmmm.İmmmm ben de birini tutamEsra_4378
Olsun ya canım. Beben iyilesince iki kat yaparsın . Ne güzel motivasyon um hemen gidio benim aksi bi durum olunca evde .Ay kızlar gece oldu ve oğlum yine fena..oksuremiyo oksuremedikce de sinirlenip bagirip duruyo. .esim aldi simdi.sabah ikimizin de okul var netcez bilmem.Tam telefonu ayarladim leslieye baslicam uyandi vallahi..gündüz yaptigim sporla kaldim.cok da hevesliydim bugun gercekten..
Spor bildirimi
30 dk bolgesel=90puan
@MiuLego @nehirnil111
Listedeyim hedef 65 ti geçtim bile şimdi 61 boy 1.56Hee listede misjn .hedefin kaç .şimdi 61 sin sanırım . Boyun kaç peki. Benimde acilen 1 nisan à kadar 60 olmam lazim
amin amiin canımHadi inşallah bende
sağol canım giyersin çok çeker atarsın zayıfladıktan sonra gotoğraflarla barıştım önceden kaçıpdum sen kaç kiloydun şimdi ne kadarsınValla maşallah . Ben de zayuflayunca böyle güzel giyinip poz verceeemmm
Benim hedef 59 bakalim. 72 le basladim Şimdi bugün 65 ı gördüm gene umarım bu 5 de gidersağol canım giyersin çok çeker atarsın zayıfladıktan sonra gotoğraflarla barıştım önceden kaçıpdum sen kaç kiloydun şimdi ne kadarsın
Ya benim dee. Hele yazık adam da öldu bilmiş onları .é iyi d e hiç mi arastirmams hadi . Bahar eli kolu bağlı zavalli da
misafirlikteydim kuzu yeni girdim eve izliyemedim yaa yarın sabah izlicem kadını artık. Sarpa ailen öldü mü demişler mezarlığa gidiyodu fragmanda sanırım
swnde zayıfaın koz işte maşallah sıkı olman için jillian yapBenim hedef 59 bakalim. 72 le basladim Şimdi bugün 65 ı gördüm gene umarım bu 5 de gider
Adi niye alp valla gerçekten iyice sınır oldum bendeYa benim dee. Hele yazık adam da öldu bilmiş onları .é iyi d e hiç mi arastirmams hadi . Bahar eli kolu bağlı zavalli da
COk siradan bi hikaye oldu bea
Hee kuzum ya üç mezar oğlu kizi baharın adı yazıyor bak yeni bölüm fragmanid koymadılarmisafirlikteydim kuzu yeni girdim eve izliyemedim yaa yarın sabah izlicem kadını artık. Sarpa ailen öldü mü demişler mezarlığa gidiyodu fragmanda sanırım
Neden kiiiiNur topu gibi bir antidepresan ilacım var artık
Hımm dimı yaa. Yani. Ne bilem.sonuçta o bebeler okula kayıtlı falan. Hem bence sarp müge anlıyà cikaymisAdi niye alp valla gerçekten iyice sınır oldum bende
Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim efserimDr gittimilaca başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?