TembelGünaydın
Şimdi günaydın yazayım da geri yatıp uyanınca dersem tembel derler yoksa
Maşallah dediğin 3 gün yaşıyor mu yoksaLodosa elektrik iyi dayandı diyordum, o da gitti
3 saat diyelim, 3 gün çokMaşallah dediğin 3 gün yaşıyor mu yoksa
İnşallah canım. Oğlum toparlasa ben de kendime bakabilirim o zaman.simdi hem uykusuz hem yarim hasta fena haldeyim..Sana da geçmiş olsun, umarım hasta olmazsın..
Geçmiş olsun canımİnşallah canım. Oğlum toparlasa ben de kendime bakabilirim o zaman.simdi hem uykusuz hem yarim hasta fena haldeyim..
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Menüsü sporu suyu ile ha ri kaaaaaaaDünkü menüm
Sabah(6 buçuk) : menemen 4-5 yk, yarım domates, yarım salatalık, 4 zeytin, 2 ceviz, nane , maydanoz ve Yeşilçay.
Öğlen(12-12:30) : 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1 dlm tb ekmek.
Akşam(18:00) : fırında ( 2 tavuk şiş, 2 carliston biber, 1 tane kapya), kırmızı lahana salatası.
Şu: 2.5 lt.
Spor: tempolu yürüyüş 45*2.5=112.5
Eliptik bisiklet:10*3=30
Bölgesel 15*3=45
Toplam 187.5
@nehirnil111
@MiuLego
Gozunaydinnnnn ne kadar syre kullanacagin belli miNur topu gibi bir antidepresan ilacım var artık
Canim bronslari dolu olabilir doktor birsey bermedi mi genelede kortizonlu nefes acicilardan veriyorlarAy kızlar gece oldu ve oğlum yine fena..oksuremiyo oksuremedikce de sinirlenip bagirip duruyo. .esim aldi simdi.sabah ikimizin de okul var netcez bilmem.Tam telefonu ayarladim leslieye baslicam uyandi vallahi..gündüz yaptigim sporla kaldim.cok da hevesliydim bugun gercekten..
Spor bildirimi
30 dk bolgesel=90puan
@MiuLego @nehirnil111
Yok çalışmıyorumgeçmiş olsun ya. . Çalışıyor musun peki
Belli değilGozunaydinnnnn ne kadar syre kullanacagin belli mi
Doktor eti kilom kadar veriyor bu hafta 90 gr kadar dedi kilo verdikce et dusecek ben deMenü sabah 2 kayısı 3 ceviz
Öğlen(burda dalga geçtiler) bir sağlam porsiyon haşlanmış et, koca bir kase marul domates salatası, ara 1 muz 1 minnak mandalina,akşam da 1 beyaz peynirli yulaf kepeği ile yapılan krep bir de sosis yedim doymayınca(katkısız)
Terapi yapiyor mu sadece ilac mi yazdiUnutkanlığım çok ileride evdekilere Birgün zarar vereceğim ondan korkuyorum el mahkum bu sefer
Efserim okudum, rahatlatacaksa kullan ilaç ön yargılı olmaGünaydın
Hadi gozunaydinBen yatar . İyi geceler . Koca ile arayı duzellttik bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?