Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar oh yedim yemek midem daha iyi çok şükür..
Ya ben sanki diyet yapamıyorum kilo veremiyorum gibi hissediyorum, bu hafta tartıya çıkmadım ondan mı acaba?
Az daha aç mı bıraksam kendimi??
Menülerim çok mu acaba? Porsiyonlarım gayet büyük

Depresyon unutkalığımı artı,dikkatimi toplanmıyor,hayatın getirdikleri götürdükleri derken düştük yine dr yollarına
Geçmiş olsun efserim. Zaman zaman ihtyaç duyuyoruz. Eğer kendini çok kötü hissetmiyorsan kullanma derim. Her halta yazmaya başladılar antidepresanlara güvenim yok...

Menünü göreydim bi
Menü sabah 2 kayısı 3 ceviz
Öğlen(burda dalga geçtiler) bir sağlam porsiyon haşlanmış et, koca bir kase marul domates salatası, ara 1 muz 1 minnak mandalina,akşam da 1 beyaz peynirli yulaf kepeği ile yapılan krep bir de sosis yedim doymayınca(katkısız)

canım porsiyonları küçük tabağa koyup yersen daha iyi olur ben misal minik tabaklara koyuyorum az yiyorum ayran salata yeşilliği fazlaca yersen yemek yemezsn fazla tuzu azalt zeytinyağı kullan salatada çok az yemeklerin hafif yağsız olsun sabahta

Bir de öğlen ve akşam tabağı dolduran yemeklerim oluyor,kardeşim işte miden nasıl küçülecek kocaman porsiyon falan dedi bilemedim...
Kuzum Aus olaydı da yazaydı... Yaz boyu benim de porsiyonlarım öyleydi ama midem küçüldü.
Öğlen pro yemişsin tok hissettrr uzun süre. Akşam yulaf kepeği ki o da ciddi tok tutar...
Karnını salata yoğurtla doldur. Şişkinlk problemin olabilir. Ama bu menüde sana kilo aldıracak bişey göremedim...
Sadece yemek saatlerini düzeltmen lazım. Gerçekten geç oluyor. Saat farkı filan evet ama yaşadığın yere göre de geç. Onu accık erkene al sen

Dediklerin doğru öyle yapayım, zaten tabağı yeşillik sebze ba ile dolduruyorum.
Bir tek tuzu azaltamam düşğl tansiyonum var normali 9-5 tuz almazsam Leyla gibi dolanıyorum..

Dediklerin doğru öyle yapayım, zaten tabağı yeşillik sebze ba ile dolduruyorum.
Bir tek tuzu azaltamam düşğl tansiyonum var normali 9-5 tuz almazsam Leyla gibi dolanıyorum..
anlafım cankm ona dikkat et o zaman bende en başta normal ev yenekleriyle başladım sonra miu uyardı hafif yedim az yedim

Yemek saatleri sorunlu evet.. akşam biz nurlandır 22.00 gibi yerdik, burada akşam yemeği saati 20.00-21.00 arası, 19.30 da restoranlar bile açılmıyor.. bir de gece 02.00 yatış saatimiz erken yersem gece çook acıkıyorum..
Ama daha erkene almaya çalışacağım bakalım..ben 19.00 gibi de yerim de eşim alışmış 20.00 den önce yemiyor adam..

O zaman akşam yemeğini kaldırıp ara öğün yapabilirsin. Veya akşam salata+yoğurt yiyebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…