Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus bonus bonus 5 dilim çeyrek gözleme ekler çubuk ekmek 3 dilimde kalsaydı akşam ekmek yenmeseydi ki akşam gayet doyurucu ekler çubuk yerine iki ceviz 1 kayısı yeseydin güzel olmasıydı sence bonus senki 90 topiginin baş tacisin senki halayla idddaya girmiş onu yenmeye ant icmissin neden bonus bu kadar ekmek bu tatlılar menü zaten dolu dolu gerek var mı ki ekstralar sporda yok zaten üstüne bu kadar karbona 1 litre su

geç geldin ama tam geldinnnn hihuahuahuahahuahuahhuahauha

ellerine sağlık

az da böyle döv elin değmişken vaytım korkak alıştırma elini

Ne sorcam bak diyorlarki ayy sporla zayiflayinca insan daha hızlı kilo alıyormuş vücut spora alıştığı için ömür boyu yapmak gerekiyormus falan yoksa daha kötü oluyormu
Ömür boyu yapılsa çoh güzel olur Esram
Şöyle bir şeyi gözümle görmüştüm...
Benim peder bey ağırlık çalışır. 7 yıl filan önce ters bi hareketle omzundaki lif yırtıldı. Ve uzun süre spor yapamadı fizik tedavi filan gördü... Kilosu aynı kaldı ama sanki 10 kilo almış gibi duruyordu ara verdiği dönem...

Hayırdır telapati olmuş sanırım bu arada bizim birde eniştemimiz mi vardı

Hatırdır telapati olmuş sanırım bu arada bizim birde eniştemiz mi vardı

Himm

Ya
Bak ama pilav vardi yanında. Mis gibi ekmek vardı. Bilirsin ekmekLé nefis olur ama yapmadım inşallah Kilo almam . Allam cuma eksi ile gelmeliummmm
Şu bahanelerin hiç birini kabul etmiyorum pilav vardı yok ekmek vardı yemedim falan filan yeseydin bide bu kızartmanin üstüne üstüne de şerbetli tatlı gomseydin bırak vero su vardı bu vardı sen de bana derdin kilolardan kurtulmak okula fit gitmek fit anne olmak aaa senin iki çocuğun mu var genç kız gibi duruyorsun laflarını duymak değil mi kizartmaya mi tercih ettin bu kadar güzel şeyi emeklerini neden çöpe atıyorsun bunu kendine neden yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…