Bonus bonus bonus 5 dilim çeyrek gözleme ekler çubuk ekmek 3 dilimde kalsaydı akşam ekmek yenmeseydi ki akşam gayet doyurucu ekler çubuk yerine iki ceviz 1 kayısı yeseydin güzel olmasıydı sence bonus senki 90 topiginin baş tacisin senki halayla idddaya girmiş onu yenmeye ant icmissin neden bonus bu kadar ekmek bu tatlılar menü zaten dolu dolu gerek var mı ki ekstralar sporda yok zaten üstüne bu kadar karbona 1 litre suNe yedim öteyim... kara vaytta burda hazır sıvasın :))
Sabah 8:00
2 kk beyaz peynir, domates, 6 zeytin
1 dilim organik tam buğday
Çeyrek gözlemenin yarısı
10:30
Duble türk kahvesi+ avuç içi kadar dut kurusu 12 adet
Öğlen 12:30
1 tabak tavuklu bezelye
2 dilim organik ekmek
Yarım demet maydanoz ve domatesle salata
16:30
1 mandalina+ yeşil çay
Akşam 18:30-19:30 arası
1 servis tabağı pırasa kavurması
2 kaşık soğanlı yumurta
2 dilim organik ekmek
3 kaşık yoğurtla naneli ayran
21:00
Çatalın ucunda ekler pasta+ 1 tane çubuk
Su yine 1 litre
Seviyorum iciyomuyum hayır canim hemen stres yapma ona bakarsan baklavayida seviyom yiyommu hayır
Sıkıyosa ye desen yeridir:)
geç geldin ama tam geldinnnn hihuahuahuahahuahuahhuahauhaBonus bonus bonus 5 dilim çeyrek gözleme ekler çubuk ekmek 3 dilimde kalsaydı akşam ekmek yenmeseydi ki akşam gayet doyurucu ekler çubuk yerine iki ceviz 1 kayısı yeseydin güzel olmasıydı sence bonus senki 90 topiginin baş tacisin senki halayla idddaya girmiş onu yenmeye ant icmissin neden bonus bu kadar ekmek bu tatlılar menü zaten dolu dolu gerek var mı ki ekstralar sporda yok zaten üstüne bu kadar karbona 1 litre su
Tovbeeeeee giz yirmiyim
istersen ye tabi bedeli çok güzel olur
Tovbeeeeee giz yirmiyim
La bu neeeeeeeeee
Başladım yavaş yavaşEfser o zaman hemen diyer spora başla bak bana 10 kilo aldırdı o ilaçlar
Evet canım kullanmam gerek zaten dr düzensiz beslenmemizde buna bağladıHoşgeldin efser.. ilaç yazmışlar kullanacak mısın kuzum?
Ne sorcam bak diyorlarki ayy sporla zayiflayinca insan daha hızlı kilo alıyormuş vücut spora alıştığı için ömür boyu yapmak gerekiyormus falan yoksa daha kötü oluyormuyemezsin ki sen sana ne biçim de aşırı güveniyorum
Canim sen esindenmi ayrıldınEvet canım kullanmam gerek zaten dr düzensiz beslenmemizde buna bağladı
Ömür boyu yapılsa çoh güzel olur EsramNe sorcam bak diyorlarki ayy sporla zayiflayinca insan daha hızlı kilo alıyormuş vücut spora alıştığı için ömür boyu yapmak gerekiyormus falan yoksa daha kötü oluyormu
Hayırdır telapati olmuş sanırımEfser gece mesajları okudum rüyamda seni gördüm la
@MiuLego diyoki ne gerek var ilaç kullanıyosun hepimizin sıkıntısı oluyo biz kullanıyomuyuz
Bende diyorumki miuda sanki bilmiyo kadın kocasından ayrıldı neler yaşadı
Oracıkta enişteyi gömüyor bilinçaltım
Miuyla ne alaka etmediği
Öyle yani hayırdır inş :))) bi yerim hep kapalı olur yatarken aklına o gelmesin istirham ederim
Hatırdır telapati olmuş sanırımEfser gece mesajları okudum rüyamda seni gördüm la
@MiuLego diyoki ne gerek var ilaç kullanıyosun hepimizin sıkıntısı oluyo biz kullanıyomuyuz
Bende diyorumki miuda sanki bilmiyo kadın kocasından ayrıldı neler yaşadı
Oracıkta enişteyi gömüyor bilinçaltım
Miuyla ne alaka etmediği
Öyle yani hayırdır inş :))) bi yerim hep kapalı olur yatarken aklına o gelmesin istirham ederim
HimmÖmür boyu yapılsa çoh güzel olur Esram
Şöyle bir şeyi gözümle görmüştüm...
Benim peder bey ağırlık çalışır. 7 yıl filan önce ters bi hareketle omzundaki lif yırtıldı. Ve uzun süre spor yapamadı fizik tedavi filan gördü... Kilosu aynı kaldı ama sanki 10 kilo almış gibi duruyordu ara verdiği dönem...
Kısa sürdü diyosunRüyamda miss gibi sıcacık susamlı pideyle kahvaltı ediyordum kiiii
Kv geldi kapıyı çaldı uyandim
Şu bahanelerin hiç birini kabul etmiyorum pilav vardı yok ekmek vardı yemedim falan filan yeseydin bide bu kızartmanin üstüne üstüne de şerbetli tatlı gomseydin bırak vero su vardı bu vardı sen de bana derdin kilolardan kurtulmak okula fit gitmek fit anne olmak aaa senin iki çocuğun mu var genç kız gibi duruyorsun laflarını duymak değil mi kizartmaya mi tercih ettin bu kadar güzel şeyi emeklerini neden çöpe atıyorsun bunu kendine neden yapıyorsunYa
Bak ama pilav vardi yanında. Mis gibi ekmek vardı. Bilirsin ekmekLé nefis olurama yapmadım inşallah Kilo almam . Allam cuma eksi ile gelmeliummmm
Yok kuzumCanim sen esindenmi ayrıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?