- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kaptanim takımına gelip iki selam verip kaptan ispiklemek farz oldu artık salata yememis demeyi ihmal etmem merak etmesalata yemedim içinde sogan vardımenüyü tam saymıyaym o zaman ben süpelendim sanki takımıma ispiklicekmişssin gibi hissettim
Önce kem gözeAz önce okuldan bi hoca hocam kac yaşındasınız dedi 30 dedim ay hic gostermiyosunuz cildiniz ne kadar güzel dedi o ara cayla ilgilenen bayan da vardi au benden 2 yas mi kucuksunuz inanmam asla o kadar yoksunuz dedi.Nazar edecekler
Teşekkür ettim siz beni bi de 5 ay once gorseydiniz dedim
Çiviliyle dedim işte daha ne istiyosun özlemişsindirBismillah sabah sabah bir hoşgedin diyendin
Nerdesin sen menülerin nerde sen nerdesinCanım tesadüf gordum ne İÇİN gittin psikiyatri ye ya bu aralar bende de bir her sey eksik duygusu var Bı usengeclık Bı yorgunluk evlılıgımdekı bazı seyler icin bıkkınlık bazen iyiyim ama genelde modum dusuk gitmeyi dusundum bende ama karar veremiyorum da o yuzden soruyorum ilac alıyor musun kac mg yan etkisi oldu mu ayy ne sordum ya
Akşam menü verPeşin peşin hazırladık sopayıbundan sonra yazması daha kolay olur sigara böğreğiyle başladım diyete
Nazar boncuğu alayım mı sana benAz önce okuldan bi hoca hocam kac yaşındasınız dedi 30 dedim ay hic gostermiyosunuz cildiniz ne kadar güzel dedi o ara cayla ilgilenen bayan da vardi au benden 2 yas mi kucuksunuz inanmam asla o kadar yoksunuz dedi.Nazar edecekler
Teşekkür ettim siz beni bi de 5 ay once gorseydiniz dedim
Aklımda kaldıydı kaptan sanki
Profil pikcirina alışamadım, böyle yakandan tutup turkanima naptın diye sarsasim varGünaydın :)
Aşkımı ilan ettim ama görmedinHiç üşenmedim gittim mesajı buldum ben mesajı gördüm beğendim ama unuttum dedim mi dedim Eki Görüntüle 2117076 yazık oldu askimiza canoooo
Selam millet basım catlıyır dun esımle tartıştık yine sınırım bozuldu niye bu kadar dert ediyorsam her seyı dag etme huyum var maalesef neyse ki diyet iyi bugun tartıda artı gordum bısı de anlamadım ama ya odem var ya vücut direniyor yediklerimi biliyorum sonuçta artı imkansız yanıÖyle dır Dı mı ya
Naber 7. Takım siskolari
Fitfitfit sen haric
Onun gözü yediklerimizde lokmalarimizj sayiyorBismillah sabah sabah bir hoşgedin diyendin
Sağol kuzumÖnce kem göze
Sonra 5 ay öncesi için
Salla beybi hakettin
Kiz üzerimde nazar duasi tasirdim bugun onu da takmamisimNazar boncuğu alayım mı sana ben
Günaydın miu, evet iyi oldu sorun yoknasıl oldu miden kuzucum daha iyi misin?Floweroflife
Gelemiyorum kuzum. Kalabalık misafirim vardı dün. Gece uğrayabildim sadece biraz.
ne salepi yahu
esraaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ tutmam bak seni
günaydın kuzum nerelerdesin?
yoktun dün hiç
vayt bakmadı mı dün?
Tam şu an onu düşünüyordum ya. Sabah 7 gibi uyanıyorum gece 4 ten önce yatamıyorum 3 saatlik uykuyla duruyorum hafta içi... Erken kırışacaz sırf bu yüzdenBugün çok enerjik uyandim sabah 7 de uyudum 11 de uyandım bendeki bu uykusuzluk ne olacak bilmiyorum
Burdayım ya her gun menu veriyom ya mıusum valla hıc cis cos yok valla bakÇiviliyle dedim işte daha ne istiyosun özlemişsindir
Nerdesin sen menülerin nerde sen nerdesin
Akşam menü ver
Diğer öğünlerle bunu telafi etmiş olmalıdın
Gülme vururum ağzına he
Nazar boncuğu alayım mı sana ben
Günaydın miu, evet iyi oldu sorun yok
Zaten çok önemli birşey değildi, rahatsızlık hissiydi sadece
Senin köpeğin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?