Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım kullanmam gerek zaten dr düzensiz beslenmemizde buna bağladı
Yaaaa
Ne sorcam bak diyorlarki ayy sporla zayiflayinca insan daha hızlı kilo alıyormuş vücut spora alıştığı için ömür boyu yapmak gerekiyormus falan yoksa daha kötü oluyormu

Esra kuzum yazacaktım iğdem çok iyi yazmış.. sporsuz kilo verilir evet ama vıcık vıcık olunur.. yersen her iki türlü de alırsın kilo. Net olan bu. Yersen kilo alırsın. Sen sporla sıkılaşıyorsun sağlıklı oluyorsun bir kere. Haaa sen dersen ki hedef kilomdayım sporu tamamen bıraktım. E vücudun yaktığından da fazlasını yersen alırsın. Ama sporu tamamen bırakmazsan korumada hergün ya da haftada 4 gün 1 saat yürüyüş ya da leslie 3 yapsan almazsın ki..

Diyete başladım bu günbil bakalım sabah başlarken ne yedim

Dimi ya firinlasaydi n sebzeleri patatesi hariç yeseydin

Yapıyor ama benim zaten gittiğim bir pisikoloğum var haftada bir gidiyordum tekrar başla dedi
Canım tesadüf gordum ne İÇİN gittin psikiyatri ye ya bu aralar bende de bir her sey eksik duygusu var Bı usengeclık Bı yorgunluk evlılıgımdekı bazı seyler icin bıkkınlık bazen iyiyim ama genelde modum dusuk gitmeyi dusundum bende ama karar veremiyorum da o yuzden soruyorum ilac alıyor musun kac mg yan etkisi oldu mu ayy ne sordum ya

Ayy canim pardon bonus yazmış ruyada ya ona moralin falan bozuk sandim
Ben sporu seviyorum zaten rahat yiyip spor yapmadan yaşıyacak olsam kilo almazdım bu kadar bazı insanlar doğuştan zayıf ama ben çabalamak zorundayim farkındayım sagolun

Az önce okuldan bi hoca hocam kac yaşındasınız dedi 30 dedim ay hic gostermiyosunuz cildiniz ne kadar güzel dedi o ara cayla ilgilenen bayan da vardi au benden 2 yas mi kucuksunuz inanmam asla o kadar yoksunuz dedi.Nazar edecekler

Teşekkür ettim siz beni bi de 5 ay once gorseydiniz dedim

Selam millet basım catlıyır dun esımle tartıştık yine sınırım bozuldu niye bu kadar dert ediyorsam her seyı dag etme huyum var maalesef neyse ki diyet iyi bugun tartıda artı gordum bısı de anlamadım ama ya odem var ya vücut direniyor yediklerimi biliyorum sonuçta artı imkansız yanı Öyle dır Dı mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…