YaaaaEvet canım kullanmam gerek zaten dr düzensiz beslenmemizde buna bağladı
Ne sorcam bak diyorlarki ayy sporla zayiflayinca insan daha hızlı kilo alıyormuş vücut spora alıştığı için ömür boyu yapmak gerekiyormus falan yoksa daha kötü oluyormu
Ömür boyu yapılsa çoh güzel olur Esram
Şöyle bir şeyi gözümle görmüştüm...
Benim peder bey ağırlık çalışır. 7 yıl filan önce ters bi hareketle omzundaki lif yırtıldı. Ve uzun süre spor yapamadı fizik tedavi filan gördü... Kilosu aynı kaldı ama sanki 10 kilo almış gibi duruyordu ara verdiği dönem...
Evet açılmış dün de dil çıkardım ama girmiyor herhalde teli yok ki dürteyimne diyosun hemen bakayım profiline cidden mi aaaaaaaa
Gözüne kestirse ne kestirmese ne yememki yoksa tevo beni yer
Hoş geldin canımBu yarisma takimlarina gelmeyi dusundum daha once ama uymadi bana. Yeme degil de spor konusunda usengecim ben.
Salepli de guzel caniniz tatli isteyince deneyin.
Bende var ben dürterim :)Evet açılmış dün de dil çıkardım ama girmiyor herhalde teli yok ki dürteyim
Yeme tabi bugün çarşamba
Kim demis sakin olmadigimi.Arkamda kimsem yok napiyim. Tek olunca boyle oluyor.
Diyete başladım bu günYaaaa
Esra kuzum yazacaktım iğdem çok iyi yazmış.. sporsuz kilo verilir evet ama vıcık vıcık olunur.. yersen her iki türlü de alırsın kilo. Net olan bu. Yersen kilo alırsın. Sen sporla sıkılaşıyorsun sağlıklı oluyorsun bir kere. Haaa sen dersen ki hedef kilomdayım sporu tamamen bıraktım. E vücudun yaktığından da fazlasını yersen alırsın. Ama sporu tamamen bırakmazsan korumada hergün ya da haftada 4 gün 1 saat yürüyüş ya da leslie 3 yapsan almazsın ki..
barisalim
Diyete başladım bu günbil bakalım sabah başlarken ne yedim
YapıyorTerapi yapiyor mu sadece ilac mi yazdi
Hiç üşenmedim gittim mesajı buldum ben mesajı gördüm beğendim ama unuttum dedim mi dedimKaybettin beni
Bismillah sabah sabah bir hoşgedin diyendin
Dimi ya firinlasaydi n sebzeleri patatesi hariç yeseydinŞu bahanelerin hiç birini kabul etmiyorum pilav vardı yok ekmek vardı yemedim falan filan yeseydin bide bu kızartmanin üstüne üstüne de şerbetli tatlı gomseydin bırak vero su vardı bu vardı sen de bana derdin kilolardan kurtulmak okula fit gitmek fit anne olmak aaa senin iki çocuğun mu var genç kız gibi duruyorsun laflarını duymak değil mi kizartmaya mi tercih ettin bu kadar güzel şeyi emeklerini neden çöpe atıyorsun bunu kendine neden yapıyorsun
Canım tesadüf gordum ne İÇİN gittin psikiyatri ye ya bu aralar bende de bir her sey eksik duygusu var Bı usengeclık Bı yorgunluk evlılıgımdekı bazı seyler icin bıkkınlık bazen iyiyim ama genelde modum dusuk gitmeyi dusundum bende ama karar veremiyorum da o yuzden soruyorum ilac alıyor musun kac mg yan etkisi oldu mu ayy ne sordum yaYapıyorama benim zaten gittiğim bir pisikoloğum var haftada bir gidiyordum tekrar başla dedi
Peşin peşin hazırladık sopayı
Ayy canim pardon bonus yazmış ruyada ya ona moralin falan bozuk sandimYok kuzum
Ben sporu seviyorum zaten rahat yiyip spor yapmadan yaşıyacak olsam kilo almazdım bu kadar bazı insanlar doğuştan zayıf ama ben çabalamak zorundayim farkındayım sagolunYaaaa
Esra kuzum yazacaktım iğdem çok iyi yazmış.. sporsuz kilo verilir evet ama vıcık vıcık olunur.. yersen her iki türlü de alırsın kilo. Net olan bu. Yersen kilo alırsın. Sen sporla sıkılaşıyorsun sağlıklı oluyorsun bir kere. Haaa sen dersen ki hedef kilomdayım sporu tamamen bıraktım. E vücudun yaktığından da fazlasını yersen alırsın. Ama sporu tamamen bırakmazsan korumada hergün ya da haftada 4 gün 1 saat yürüyüş ya da leslie 3 yapsan almazsın ki..
En bilir kişi bana göreAllaaaaaaaaa allaaaa neye gore kime gore
Havalarını alırlarSağol canim ama onlar beni hafife alıyor görecekler esrayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?