- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
hergün yapmamalısın hayır
tekrar ve set sayıları öneml,
ama kas olsun istiyorsan ve ağırlıkla çalışıyorsun kuzucum .. boşa gitmesini istemiyorsa ona göre beslenmelisin.. spor sonrası protein almalısın kaslarını güçlendirmelisin..
1 er gün ara ile yap ağırlık çalışmalarını .. ara günlerde de kardiyo yaparsın hafif ama çok ağır değil.. kasların yapılanması için dinlenmeye de ihtiyacı var
Ayyy çok hoş boyda var ama boyunun 10 kilo altı kaçla baslamistinEki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
Aha da son halim spor saolsun :) kesinlikle spor spor spor benim istediğim karin kasi accuk daha ijce bacak :) etim accuk yumuşak
BİTKİ ÇAYI İÇELİMOlabilir mium yaa bogazim da
Ne vuruyon ki
Haha :) benimde bir ara oyleydi hatta dalga gecerlerdi yumusak ya 1.5 sendir dogum yapmisim hala sikilasmadiSeninki göbekcik bile değil artık türkanbenimki kocaman. Bölgesel yapmam lazım da tembellik yapıyorum
Biz buna gaffur modu diyoruzBİTKİ ÇAYI İÇELİM
atlet giyelim ayaklarımıza patik giyelimatleti pijamamızın içine sıkıştıralım
alt pijamayı göbeğimizin üstüne çekelimçoraplarımızın için pijamamızı sokalımkendimizi sıcak tutalım
tam bir minnoş pelüş ayıcık moduna bürnüp sıcacık bitki çayımızla dinlenelim
hemen iyileşeceksin bak
Kız inceciksin maşallahHaha :) benimde bir ara oyleydi hatta dalga gecerlerdi yumusak ya 1.5 sendir dogum yapmisim hala sikilasmadi
Yastik savasinda baya iyiyimyastık savaşı yapalım mı
tamamEki Görüntüle 2117154 Az sessiz olun uyuyayım
Saol canim :) 86 ile ya o zamnlar sisman görmüyorum kendimi insanlar diyonce farkettim :)Ayyy çok hoş boyda var ama boyunun 10 kilo altı kaçla baslamistin
Ay allah razi olsun :)Kız inceciksin maşallah
ne demek balım benimTamam o zaman saol :) valla ha sen olmasan allah ne muradın varsa versin
O zaman 1 fun kardio tarzi 1 gun agirlkk ben 4 setset 15 20 tekrar yapiyorum
duygu sömürüsü yok rockyyyyyyyyyyyyyNe vuruyon kihayat zor spordan da hiç keyif almıyorum işkence gibi geliyor
Biz buna gaffur modu diyoruz
Yastik savasinda baya iyiyimeminmisin seni yirim yastikla
ciğerini biliyorum artık senin ben
alt göbek için en en en iyi yollllll
KOŞU!
Yerimmm
ı ıh olmaz :)Beni cok iyi tanimissin
Koz evde koşuyormus gibi yapsam olmami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?