Karıştırdım , açlığın gözünü seveyimherşeyi karıştır eflal ne varsa evde karıştır
Helal olsun canım ne demek karşılıklı dertleştikCanım o kadar iyi geldiniz ki sagolunruhum ferahladı Nego @hippotalamus @igdedali @Efser nehirnil111 derdimle dertlendir dim sızıde hakkınızı helal edin
Demir ilacı alıyorum zaten, yiyorum yoğurtlu salataYoğurt ya da cacık çok güzel gider aslında ama şimdi çıkıp Begüş ıspanağın değerini düşürür olmaz der@begum75
Gidelim en güzel patitisli böreğimden yapam onlara
Sen sağol canımBazı şeyleri değiştiremiyorsan baş etme yollarını keşfedeceksin Ne demek helal olsun hepimiz burada her şeyimi anlatıyoruz
Ye bence de ben yerim Begüş yemezKarıştırdım , açlığın gözünü seveyim
Helal olsun canım ne demek karşılıklı dertleştik
Demir ilacı alıyorum zaten, yiyorum yoğurtlu salata
Yazmazsan 100 kilo olasın ağzına her cizz attığında boğazında kalsin evin hep kirli çocukların yaramaz sende pasaklı olasın diye dua ederim demedi deme çokta temiz kalpliyimdir dualarım tutar(psikolojik baskının ağa babasını yapayorum )Bundan sonra menü yazmayacağım ,ne yiyeceğimi bilemeyeceksin
Listede olsaymışım halim dumanmış benim,hiç cıs yiyemezmişim
Canım kişisel bilgilerine gir orda hesabım var tıkla görürsün alttaAdımızı nasıl degistiriyoruz saydım doktum adımı degıstıreyım barı
Masallah canım fıstık olmuşsunEki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
Aha da son halim spor saolsun :) kesinlikle spor spor spor benim istediğim karin kasi accuk daha ijce bacak :) etim accuk yumuşak
Türkan yok olmuşEki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
Aha da son halim spor saolsun :) kesinlikle spor spor spor benim istediğim karin kasi accuk daha ijce bacak :) etim accuk yumuşak
Harikasın canım maşallah fıstık gibisinEki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
FİT HATUNLARIMMMMMM
Bugünün son 2 günden biri olduğunu unutmayalım emi
cumaya ne kaldı
akşam öğününe de az kaldı
akşam yemekleri karbonsuz ve sebzeli olsun
booolca su içilsin
bugün sağlam spor yapılsın
ki yarın sporda dinlenme günü olacak hafif yapılacak
ödeme karşı savaş açtık bizzzzzzzzzzzzzz
ve bunu kazanacağız
cuma günü listemizin tamamında
baştan sona
eksiler olsun
bize yakışan budur
geçen haftaki tabloyu tamamen unutalım unutturalım
yaparız ki dimiiiiiiiii
Tığ gibi olmuşsunEki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
Hoş geldin cute
Bende yandan ince önden geniş duruyorumTürkan yok olmuşonden ben de ince gorunuyom da yana kayinca isler degisiyo
Saol canim :)Masallah canım fıstık olmuşsun
Yemegin salçalı si kadinin kalcalisiTürkan yok olmuşonden ben de ince gorunuyom da yana kayinca isler degisiyo
Harikasın canım maşallah fıstık gibisin
Kalkıp spor yapasım geldi şuanda ya keşke zamanım yerim olsa
Saolsasin:)Tığ gibi olmuşsun
Hoş geldin cute
Bende yandan ince önden geniş duruyorum
anam benim balım nasıl da ince nasıl da güzel ve fitEki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
Hos buldumTığ gibi olmuşsun
Hoş geldin cute
Bende yandan ince önden geniş duruyorum
Nİ DİMİK YETER ki iyi ol makbuşumCanım o kadar iyi geldiniz ki sagolunruhum ferahladı Nego @hippotalamus @igdedali @Efser nehirnil111 derdimle dertlendir dim sızıde hakkınızı helal edin
savas mı istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?