- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kolay bi kategoride haber vericem sana...evet olabilirim
ivit kuzucum napalım ki
Regli olursam üzmem ama olamazsam bu şişkinliği nasıl kovacağım ya zıplasam mı halay mı çeksem
Mesai bitsin çıkışta ablamla pamuğumu görmeye kliniğe gidicez.. çok özledim onu.. inşallah çok çok iyi görürüz çok amin
Sana güveniyorum berna17 18 martta istanbula gitcem nasipse.gidene kadar hedef kiloma ineyim de gidince yiyeyim bari
tamammmmKolay bi kategoride haber vericem sana...
halay en güzeli nilişkomRegli olursam üzmem ama olamazsam bu şişkinliği nasıl kovacağım ya zıplasam mı halay mı çeksem
Eki Görüntüle 2117177
Oyy iyidir inşallah bugün daha da toparlamıştır boncuk göz
17 18 martta istanbula gitcem nasipse.gidene kadar hedef kiloma ineyim de gidince yiyeyim bari
Eki Görüntüle 2117141 Eki Görüntüle 2117142
Aha da son halim spor saolsun :) kesinlikle spor spor spor benim istediğim karin kasi accuk daha ijce bacak :) etim accuk yumuşak
Bence de halay en keyiflisitamammmm
halay en güzeli nilişkom
HEDEF KİLOYA GELİNCE YENİLİYOR MU ÖYLE BERNAAAAAAAAAAAAAA
İnsanı boyutlarda yerim korkmayinHEDEF KİLOYA GELİNCE YENİLİYOR MU ÖYLE BERNAAAAAAAAAAAAAA
Geçen gün whatsapp grubunda burda ki ablam diyor ki, evet Eflali çok kıskanıyorum, vücudunu çok kıskanıyorum, bende yemesem bende öyle olurum tabien son aldığım pardesüyü görmemişti, piiis gıcık dedi durdu annemgilde de bol almışsın didi hem de
Buralardayım
yemek için zayıflamıyoruzİnsanı boyutlarda yerim korkmayin
Buralardayım
Ben yemek için zayifliyorumyemek için zayıflamıyoruz
heh tamam arada ses ver emi
Yok ya kesin kv yı siz ayarttiniz tevo ve arkadaslari şimdide yeni ekmek yapmış yağ sürmeye cagiriyor
Korumaya geçmiş olcam ama yine de yemicem miyemek için zayıflamıyoruz
çok fena döverim bak çok fenaBen yemek için zayifliyorum
paket gıda cıs cos değilKorumaya geçmiş olcam ama yine de yemicem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?