- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kuzu bende hiç sosyal medyan yok telin bile yokHayla bekliyorum
Hepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
facebook var da eyle oyun oynamaya duruyor. Android yoh. La ben neye yaşıyorum
Kuzu bende hiç sosyal medyan yok telin bile yokneden ekleşmiyoruz
Ördekim en çok beni seviyorsun amaNiye dürtmedin beni ya görmeseydim ya kaçırsaydım
Eki Görüntüle 2117183
kızmam ki çok özledik öpün salyalı sümüklüAnaaammm ordekkkkk miu nasilsa dövüyor beni gel sarılalım aşk yasayalım
Taam çok sevinme
Süpürge yapiyoree
benim içinfacebook var da eyle oyun oynamaya duruyor. Android yoh. La ben neye yaşıyorum
katyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSüpürge yapiyoree
Çocukluğuna inelim senin bah çoh ciddiyimbenim için
facebook var da eyle oyun oynamaya duruyor. Android yoh. La ben neye yaşıyorum
Hoşgeldin portakal :))Hepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
buyur inÇocukluğuna inelim senin bah çoh ciddiyim
Aaa canim geldinmi hoşgeldin yaa iyiki geldin buralar ordeksizlikten dökülüyorduHepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
Özelden yazıyorum kuzum eklemek istersen arkadaş olalım her şekilde haber alırızOlsun biraz uzak olmak iyidir sosyal medyadan boşver
SağolasınHosgeldin
Seni yerem haaaaa
Anaaammm ordekkkkk miu nasilsa dövüyor beni gel sarılalım aşk yasayalım
Canım benim
Vurma diye
Kuzu bende hiç sosyal medyan yok telin bile yokneden ekleşmiyoruz
Ördekim en çok beni seviyorsun amaNiye dürtmedin beni ya görmeseydim ya kaçırsaydım
Eki Görüntüle 2117183
Okuldan geldi anasi agladi
IvetYok ya kesin kv yı siz ayarttiniz tevo ve arkadaslari şimdide yeni ekmek yapmış yağ sürmeye cagiriyor
Ya hem seviniyirum hem.kiskaniyirumMium gitmedim yemeğe valla ekmeği yağlayıp çay doldurup getirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?