- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yersen kilo alıyorsun korumada kalamıyorsun yani yemeyeceksin yemeyeceğizKorumaya geçmiş olcam ama yine de yemicem mi
Biyik gibi saçların nesini beğenmiyorum ki, kesin ben de bi sorun varbeğensen ne vardı
Yersen kilo alıyorsun korumada kalamıyorsun yani yemeyeceksin yemeyeceğizyersek de arada sırada normal ısırıklar bir kaç dilim cicilerle geçireceğiz
Tamam onu diyom ben de gideyim cips kola yapayim kutu kutu cikolata yiyeyim demiyompaket gıda cıs cos değil
onlardan arada tadımlık
normal sağlıklı besinlerden ivit yiceksin
zevksizsen demek kiBiyik gibi saçların nesini beğenmiyorum ki, kesin ben de bi sorun var
heee evet yiyeceksin onları tabi ki :)Tamam onu diyom ben de gideyim cips kola yapayim kutu kutu cikolata yiyeyim demiyomama benim canim halam ben godecem.diye seviyom diye mercimek koftesi yaptiysa yemeyem mi yani. Bence yiyem ama eskisi gibi 20 30 yemeyem
Hayla bekliyorumBayıldım ellerine sağlık kuzumÖzel dedikoduları aktaracağım gel
Her daim güzeliz
Mium gitmedim yemeğe valla ekmeği yağlayıp çay doldurup getirmis
Ben bu kadar yemek secerken nasil kilo aldim zannediyosunheee evet yiyeceksin onları tabi ki :)
yeterli sayıda
20-30 ne yuh oha çüş
çok fena döverim bak çok fena
paket gıda cıs cos değil
onlardan arada tadımlık
normal sağlıklı besinlerden ivit yiceksin
zevksizsen demek ki
halbuki karşına çıksa o saçla bir kişi erir bitersin
hain kvMium gitmedim yemeğe valla ekmeği yağlayıp çay doldurup getirmis
Ben bu kadar yemek secerken nasil kilo aldim zannediyosunya mercimek koftesi benim aşkım valla ne kadar yedigimi bile anlamam yerken aylardir yemiyorum
Sağlıklıbence hamurişi sağlıklı
Heee kesin benim zevksizligim, sana böyle bi koca alalım
Daha önce ne kadar gıcık olduğunu söylemiş miydim?Yazmazsan 100 kilo olasın ağzına her cizz attığında boğazında kalsin evin hep kirli çocukların yaramaz sende pasaklı olasın diye dua ederim demedi deme çokta temiz kalpliyimdir dualarım tutar(psikolojik baskının ağa babasını yapayorum )
Hepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
Seni yerem haaaaaHepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
Kız en önce ben yazayım diye yarıştım... Sen hazırda mı bekliyordunHosgeldin
Hepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
yaaaaaaaaaaaaaaaHepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?