- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Nehir anca kahve ile ayaktayım dün gece 2 de yattım 4.30 kalktım 6.30 yattım 7.30 kalktım ve hala ayaktayım bildiğin afedersin mala bağladımAman canım çok kahve içmesen aslında iyi olur uykusuzluktan dolayı biliyorum ama
Dur bakayım sesleneyim @Portakal Sulu Ordek midemde misin kız hiç sesin de gelmiyor
Eki Görüntüle 2117214
Seni tutmuştum oysa ki
Kizlar telafi si olacak7 sarma ne ola 4 kaşık kısır ne ola anlamadım şuan gerçektende anlamadım hemde çarşamba ko
Estagfirullah canım tahmin edebiliyorum başka türlü ayakta duramıyorsun tabi kıyamamNehir anca kahve ile ayaktayım dün gece 2 de yattım 4.30 kalktım 6.30 yattım 7.30 kalktım ve hala ayaktayım bildiğin afedersin mala bağladım
Ne yazık ki bı gunluk olayda değil ne yazikki bu gece kim bilir ne kadarcik uyuyacagimEstagfirullah canım tahmin edebiliyorum başka türlü ayakta duramıyorsun tabi kıyamam
Yediklerini yakmak için ugrasacagina yağlarını yakmak için uğraşmanın tercih ederdimmmmmmKizlar telafi si olacak
Nettin cnm sen.. kısır yerine esrayı yemeliyizzz...Kizlar telafi si olacak
Kahvaltı yapmayı sevmiyorum canım, daha doğrusu yapamıyorum midem almıyor.. bu diyetle ilgili değil kendini bildim bileli böyle, eskisen sabah kalktığım gibi kahve içerdim 3 saat sonra yemek, şimdi en azımdan ufak birşeyler atıyorum ağzıma uyanınca..menü çok güzel fılavırım
öğlen ve akşam saati yok ama geç saatler değildir dimi?
kahvaltı yapmayı sevmiyor musun kuzum sen ? spor yazmamışsın?
olar
Yedim yedim sana özelden yenmeyecek ne varsa fotosunu atayım mıOkuldan geldi anasi agladi
Ivetsana calisiyyorum istihbaratim var demis miydim
Ya hem seviniyirum hem.kiskaniyirum
Bu ne yaman çelişki benim kv bana hic yani yaklasik 9 yildir boyoe guzellikler yapmadi
Benim yerime de yeseydin bari
Allahım güç kuvvet versin sana canım benim çok zor çabucak geçse atlatsanız keşkeNe yazık ki bı gunluk olayda değil ne yazikki bu gece kim bilir ne kadarcik uyuyacagim
Ölçülü yersem şişirmiyor..Kuzu mercimek seni şişirmiyor muydu? Cuma moralini bozmasın
Somon a bayılıyorum yaafiyet olsun kuzucum
He he kıçımı salliyom böyle temizlik yaparken ter çıkıyor her yerimden karnımı içine çeke çeke yapiyom vakit nakit her an spor
Yam yam miyiz acaba, bıraksalar çiğ çiğ yicezÖlçülü yersem şişirmiyor..
En son 3 gün boyunca mercimek yemiştim de o zaman biraz artı çıkmıştım
Heheeee
Ama öğlen onu yakarım diye yedim, akşama da sıfır karbonhidrat
Ben de bayılıyorum somona mmm bir de burada her markette taze taze satıyorlar
Ben çiğini de yiyiyorum kiYam yam miyiz acaba, bıraksalar çiğ çiğ yicez
Yaa beni keklemeye çalışıyorinanmıyorum asla
asla ve asla inanmıyorum
ilk liste haftanda bunu yapmış olamazsın asla ya
Ben de suşi yiyorumBen çiğini de yiyiyorum ki
Tütsülenmiş somon krem peynir ikilisi efsane
Benimde 9 çıkmıştı kanım , ilaç vermedi. Hep halsizlik , hep uyku haliZaten kabizim ki telvesinj bile yiyorum ya pekmezi çoğaltmam lazım kansızlık aldı başını gidiyor 9.5 düşmüş yine bakalım ilaç verdi ama ise yaramıyor bende
Bende palamut amma pismisBen de suşi yiyorumtütsülenmiş somona yapılan süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?