- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Senin de olacak esraaaaaaa sen böyle devam etYaa çok kiskandim
Çok geçmiş olsunBenim genelde 8.5 canım serumla falan 10 cikarmistik ama onlar bile geçici oluyor sonra hop yine düşüyor alıştım artık ama ister istemez sıkı yor insani
iyyi barı kız bnde 1 2 kılo farkedıyor odem oluyor bnde spor :) dewm demı52 55 arası gidip geliyor arada bir ödem olunca cosuyor sonraki hafta hoppala yine 52 55 arasına iniyor
9 dan sonra neti oluyormuş @Ytmz
koca bey saolsun :) hiç saglıklı beslnmezBende bı corba bı salata
Bu hafta yapamadım fazla kızım kucakta bacakta uykusuzum yüklenmiyorum bu ara ama inşallah başlayacağım yenideniyyi barı kız bnde 1 2 kılo farkedıyor odem oluyor bnde spor :) dewm demı
Kızlar haberiniz olsu kimse yazın tatile yaseminle gitmesin hele denize hiç girmesinDenizden çıkan herşeyi yerim affetmem çiğ pişmiş farketmez
Sağol datlum sende iyi gidiyorsun muckSenin de olacak esraaaaaaa sen böyle devam et
Hepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
Ben yemek için zayıflıyorumyemek için zayıflamıyoruz
heh tamam arada ses ver emi
Zayıflamak için kilo almak gerekir,kilomuz olmazsa Miuyu terkederiz değil mi?Ben yemek için zayıflıyorum
Bende geldim
Portakalım gelmiş
Hoşgeldin canım
İnanayım mı?Bende geldim( kendini gösterme çabası)
Bende yapınca içim daralıyorBen gerçekten çok seviyorum ve yapamayinca içim daralıyor 2 çocuk var ev boş olsa bütün gün yaocam
Canımmm hoş geldinHepinizi çok seviyorum. Böyle ciğerden en derinden.. Canım arkadaşlarım.. Canım takımım..
Yok kilo da almam daha . DengelerimZayıflamak için kilo almak gerekir,kilomuz olmazsa Miuyu terkederiz değil mi?
Erken gelirse fena geçiyorYaw ben hala belirtileri göstermeye başladım ama daha 8 gün var..
Bir ilke imza atıp erken mi gelecek acaba?
Benim gibi mi?Yok kilo da almam daha . Dengelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?