iğde bana çok aşık yazık üzülüyorum
bir de itiraf da edemiyor inkar yoluna gidiyor kuzucum.. öyle yaparsa anlaşılmaz sanıyor
Kız bak ne kullanıyorsan söyle böyle bi madde var ve ben bilmiyorumay çok üzülüyorum ona ben ya
aaa:) ayyy sende normal yemek yapmazsın haköpeğim
ivit yapıcam kurt buğulama
nesi sopalık bu menünün acabaaaaaaaaaaa
alkışlık bu menü
Ben de seviyorum, tek yediğim pirinçli şey suşi heheeBen de suşi yiyorumtütsülenmiş somona yapılan süper oluyor
Benim genelde 8.5 canım serumla falan 10 cikarmistik ama onlar bile geçici oluyor sonra hop yine düşüyor alıştım artık ama ister istemez sıkı yor insaniBenimde 9 çıkmıştı kanım , ilaç vermedi. Hep halsizlik , hep uyku hali
Denizden çıkan herşeyi yerim affetmem çiğ pişmiş farketmezBende palamut amma pismis
ıyıyımm valla aynı cocuk ew :) kilo durumu nasılİyiyim Türkan çocuklarla uğraşıp dururyorum sen nasilsin
Ben de seviyorum, tek yediğim pirinçli şey suşi hehee
Hey gidi eski günler hey burada 7 euro ya all you can eat suşi bar var, eskiden haftada bir giderdik..
Sonra niye kilo aldım
Sahane menü dolu dolu sağlıklı mis gibi misMenü bildirip yemeğimi yiyip dersaneye ışınlanmam lazım
Uyanınca(07:00)
yarım muz
Kahvaltı(08:00)
2 yk kavurma
sucuklu yumurta(sucuk ev yapımı, 2 yumurtadan)
Ausun avuç içi kadan peynir
Miunun gözleri büyüklüğünde 7 zeytin
domtis, tere roka, kuzu kulağı
8 yer fıstığı
Öğlen(13:00)
karnabahar yemeği
Yoğurt
Akşam(pişince)
Kıymalı kapuska
yoğurt
salata
Su: çoh
Spor dersaneden gelince yapacam
@MiuLegoWhiteblacklife
Yaa çok kiskandimSaol canim :) 86 ile ya o zamnlar sisman görmüyorum kendimi insanlar diyonce farkettim :)
52 55 arası gidip geliyor arada bir ödem olunca cosuyor sonraki hafta hoppala yine 52 55 arasına iniyorıyıyımm valla aynı cocuk ew :) kilo durumu nasıl
O konuya hiç girmeyelim
All u can eat feci bisey, burda pizza hut da mide fesadı geciriyordum
kız sende yaparsın ınan sadece sabret spor yap saglıklı beslen ne kadınlar var 40 50 kılo verp uzerıne kas yapan bakma bız tembeliz :)Yaa çok kiskandim
Bende bı corba bı salataarpa sehrıyeli tavuklu yogurt vcorbası
sebzelı fırında tavuk
ve dınden prinç :)
yemekkkkkk tamamdırrrrrrrrr
Ben gerçekten çok seviyorum ve yapamayinca içim daralıyor 2 çocuk var ev boş olsa bütün gün yaocamay evet
hıyarlı baba çok zorlamaydı
kuzum sporu sevmene gerek yok ki yahu
sadece 45 dk sevmesen de yapılır yani eflalim
24 saatte 45 dk bedenin için ayıramaz mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?