Ogrenecem iste aranizda boyle boyleBen korumadayim ben bile 4 kaşık kısır, 7 yaprak sarma yemedim tevafuk gibi @MiuLego
Nevom deme oyleGüvendiğimiz dağlara karlar yağmış
Sen de deme nananmKar olsa iyi , dolu yağmış dolu, hemde ceviz büyüklüğünde
Sus kiz fisssikci
Bak bana rahatım neden?
Çünkü Esra demek irade demek
Yanlış ata oynadın nevo
Bak pisman olabikirsiniz lutfen pleasssseeeeAynen öyle olmuş
Bazen ananasın kabuklarını atmıyorum çubuk tarçın limon kaynatıp iciyorum dene derim iyi ödem. AtttiriyorBurada hazır paket varda güvenmiyorum pek, yazın bende bol bol kurutacagim , nar kabuğu ile beraber
Kız sen nerelerde geziyon :))Hindistanda bir yer..
HiihhiiiNasip kısmet
Kiz kaynanasina kadar ulastim yemecegum oni... yarinda kocasi ile isbirligi yapacazNasip kısmet
Ne işin var arabistanda?Ah keşke olsam ama malesef 8 saat uzaklıkta bir sehirdeyim
Nar kabuğunu da ayır biraz kullanırsın onu daO zmn benden gelsin bizim yayladaki bahçede kiraz ağacı var..organik ilaçsız her sene bikaç kilo kiraz yerdim bu sene diyetten dolayı az yedim.. geçen sene saplarını kurutacaktım ama emziriyorum diye kurutmadım.. bu sene yaza bırakıcam emzirmeyi.. mayıs gibi toplarız inş..
Tamam sana güveniyorumOgrenecem iste aranizda boyle boyle
Nevom deme oyle
Sen de deme nananm
Sus kiz fisssikciesra demek 0.1 demek muhallebi demek
Bak pisman olabikirsiniz lutfen pleasssseeee
Esranin en fazla verdigi kilo 1.5 musHiihhiii
İşiniz nasip kısmete kaldı, bak bana rahatça diyorum ki esraaaaaaa geliyoooruuuu
(Esra gözümüzü arkada koma)
Bişi dicem bizimkiler çifti.. nar tarlamız varNar kabuğunu da ayır biraz kullanırsın onu da
Hakket kız yaşamaya mı gezmeye mi gittin??Heryerdeyim ben hippoooo
Sakin atın çiftlesi bişiy olur derler unuttum ama anladın senEsranin en fazla verdigi kilo 1.5 mus
Burası çok değişti tatlim..burda kapanıyorsun siyah çarşaf peçe. ..bu şekilde dışarı çıkıyorsun. .kadın erkek aynı yerde oturmaz herkes ayrı oturur..pek bir sosyal hayat yok kendi aralarında gezip eglenirler...eskiden çok zenginleri şimdi ekonomil krizdeler..yeni gelen kral kadına siyasete girmesini sağladı şimdi askere de alınacaklar bazı kadınlar yüzünü açmaya başladı. Haziran da araba kullanmaya başlayacaklar ..bayağı köklü değişmeler varHayat nasıl orda kuzum?
Çok merak ediyorum
Bende yapıyorum ödem cayi ama yeşil elma, yarım limon, 3-4 top kara biber, 2-3 karanfil ve 1 çubuk tarçın ile.bunu da denerimBazen ananasın kabuklarını atmıyorum çubuk tarçın limon kaynatıp iciyorum dene derim iyi ödem. Atttiriyor
Oyyy kiyamazmis banaTamam sana güveniyorumAma Çarşamba günü onlar yenmez
Faydası say say bitmez, ama en önemlisi bağışıklık sistemi ve kanser önleyici etkisiBişi dicem bizimkiler çifti.. nar tarlamız varo neye iyi geliyo ayırim getirdiklerinde...
Yaşadım gibi birşey..Hakket kız yaşamaya mı gezmeye mi gittin??
Kabuğunu mu demliyorsun ??Faydası say say bitmez, ama en önemlisi bağışıklık sistemi ve kanser önleyici etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?