- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yaw ben senin iyiliğin için diyorum kuzucumSus beeee
Oysa sana sempati besliyordum vazgectim
Evet canım yabancısı yerlisi herkes kapanmak zorunda..bazı şehirlerde yüzleri açık gezebiliyorlarOrada cidden herkes çarşaflı mi
İlk dönem yalnızEşinle mi kaldınız??
Çivili sopayı haketmişOwwwwww hemide Çarşamba yemiş fenahazır olun kaptandan çivili sopa serininin 22345098765321124789 seyredeceğiz
BagaaaneeeeeYaw ben senin iyiliğin için diyorum kuzucum
Biz sısko değiliz gurbuzuzNaber 7. Takım siskolari
Canimm nasıl almanya Hollanda gidiyorlar gurbet çalışıp para kazanmaya geliyorlar bizde oyleNe işiniz var oralarda
Telafi edecek olsanda bence önemli olan hayır demendi canim ben dün bugün neler neler geri çevirdim yani morti olsakta sonuçta diyet kardesiyiz ve listedesinMenu vereyim @MiuLego @Whiteblacklife
Not: telafisi yarin acimasizca yapilacak
Sabah 8.15: 1 has yumurta kk.peynir
Maydanoz 5 zeytin
Yarim salatalik 2 ceri domates
Ara sade nescafe 2 ceviz 1 kasik kuru üzüm
Ogle 12.00: biliyirsunuz bidaha yazmayım
4 kasik kisir 7 yaprak sarma
2 kasik yogurt
Ara turk kahvesi 1 hurma 2 kuru kayisi
Aksam 18: pulbiberli 1 kase yoğurt
Kalani kalorisiz icecekler
Su 2.5 litre
Yarim.litre de detoks icecegi
Hee sen ye ye sonra küstüm oldu pışııııkkBagaaaneeeeeyavas yavas sevmiatim bir baktim ki.....
. . Gitmiş
Hayırlısı olsun, ben buraya kök saldım. Şehir dışında bile yasayamiyorummCanimm nasıl almanya Hollanda gidiyorlar gurbet çalışıp para kazanmaya geliyorlar bizde oyle
DemeBiz sısko değiliz gurbuzuz
He esra benim menülere bak yok yani bugün nelere hayır dedim bilsenKim yemişNe yemiş Ne zaman yemiş Esra mı yemiş
Nerdesin sen canim..Bende okul sorunu bar kızım okula başlayacak diye temelli gidiyorum yoksa burda rahattimHayırlısı olsun, ben buraya kök saldım. Şehir dışında bile yasayamiyorumm
Dostum hayir dedigim hamurlari soylemedim ki... bunlari saglikli diye sectim yani onlara nazaran.. ama haklisin bubbana ders 1 olduTelafi edecek olsanda bence önemli olan hayır demendi canim ben dün bugün neler neler geri çevirdim yani morti olsakta sonuçta diyet kardesiyiz ve listedesin
Tutmadi pöffffHee sen ye ye sonra küstüm oldu pışııııkk
Hee sen ye ye sonra küstüm oldu pışııııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?