Sus beeeeSakin atın çiftlesi bişiy olur derler unuttum ama anladın sen
Esra istikrarlı gidiyor arada cıs yemiyor naaber?
Eşinle mi kaldınız??Yaşadım gibi birşey..
6 sene boyunca 6 ay Hindistan’da kaldım.. ikinci evimdir çok severim.. hala arada giderim özledim
Bak çok özledim hem de..
Yarın öğleden sonra sadece salata yeOyyy kiyamazmis bana
Tamam nevosum bugun bunu ogrendim en afillisinden
Onları Cuma,Cumartesi veya Pazar yiyebilirsinOyyy kiyamazmis bana
Tamam nevosum bugun bunu ogrendim en afillisinden
Evet ama kaynatmak Tan çok demlemek diyelimKabuğunu mu demliyorsun ??
Owwwwww hemide Çarşamba yemiş fena
ListedeOnları Cuma,Cumartesi veya Pazar yiyebilirsin
Orada cidden herkes çarşaflı miEşim burda isyerleri var cnm
oralı mı??Eşim burda isyerleri var cnm
Kız çarşaf ne peçeli.. ben gittim ümreye 9 sene oldu.. sadece turistlere serbest .. o da başı bağlamak şart.. ama orda peçe çok rahat biliyo musun?? Öyle bi sıcak varki yüzün yanıyo.. peçe koruyo resmenOrada cidden herkes çarşaflı mi
Hiç gitmedim anca internet ve haberlerde gördüğüm kadar biliyorumKız çarşaf ne peçeli.. ben gittim ümreye 9 sene oldu.. sadece turistlere serbest .. o da başı bağlamak şart.. ama orda peçe çok rahat biliyo musun?? Öyle bi sıcak varki yüzün yanıyo.. peçe koruyo resmen
Benim yaotigimdaBende yapıyorum ödem cayi ama yeşil elma, yarım limon, 3-4 top kara biber, 2-3 karanfil ve 1 çubuk tarçın ile.bunu da denerim
Küstü bana gittiOwwwwww hemide Çarşamba yemiş fenahazır olun kaptandan çivili sopa serininin 22345098765321124789 seyredeceğiz
10 hafta da 1 yesinO günlerden birgün yiyebilirYani her hafta değil arada
Her sene 6 ay yaniYaşadım gibi birşey..
6 sene boyunca 6 ay Hindistan’da kaldım.. ikinci evimdir çok severim.. hala arada giderim özledim
Bak çok özledim hem de..
Ben hala bulamadim haftada 400 vermek biraz ağır gelecek şimdi nur topu gibi bide endokrin. Çıktı evlere senlik sağlık sektörü için çalışıyorumYapıyorama benim zaten gittiğim bir pisikoloğum var haftada bir gidiyordum tekrar başla dedi
Bunu da not alıyorumBenim yaotigimda
Yesil elma
Salatalik
Yarim limon
Kok zencefil ve maydanoz nane cok etkili
Küstü bana gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?