Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün alyansim parmagimdan dustu

Birkac kilo verip tekrar takabildigim gün ne kadar mutlu olnustum tektas ile yanyana yine olmuyordu sıkıyordu ama yine de çok sevinmistim :)
Yeme beni berna. Ucuna takmıştın dimi yüzüğü
Bahanen olmasın diye uğraşıyorum
Ne iş
Oyy canım nevoşum.
Yemem biiznillah. Onlar bizim başlıca düşmanlarımız

Yeme beni berna. Ucuna takmıştın dimi yüzüğü
Nerden anladın hemen

O değil de esimin bakışı cok fenaydi.Zayiflama yeter diyo bu aralar pek sık. Ya mazgala fln dusseydi nolurdu heee nolurdu valla yenisini almam bi tel sararim takarsin diyo

Nerden anladın hemen

O değil de esimin bakışı cok fenaydi.Zayiflama yeter diyo bu aralar pek sık. Ya mazgala fln dusseydi nolurdu heee nolurdu valla yenisini almam bi tel sararim takarsin diyo
Benim kayboldu öyle alyansım.

Birgün çarşıya çıktım epey gezdim eve geldim baktım yüzük yok. Dedim gitti yüzük. Sonra bahaneyle tek taşı da değiştirdim. Ee ne demişler her şer de bir hayr

Bana musade kizlarrr herkese iyi gecelerr oglum yine uyandi.inşallah uyur da ona da bana da iyi bi gece olur :)
İyi geceler canım. İnşallah rahat bir gece geçirirsiniz.

Ben de yatıyorum. Temizlik yapmaya üşendim. Birisi hayrına yapsın. Haydi Allah rahatlık versin tüm takım arkadaşlarıma

Eflal harika harika menü spor

Menü de sporda şahane lütfen light yada yarım yağlı tüketme peyniri yoğurdu tam yağlı kullan

Menü güzel balım da nohut şişirmez demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…