Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnsallaİ akillanir eşin ne diyeyim menü az geldi gözüme canim

@MiuLego
Bugünkü menüme 1 muz(17.00) ve iki çilek (21.00) eklendi bu biiiir

Spor yapamadım ölüyorum yorgunluktan 7 saat tavan kazıdım çekiç ve spatulayla eve kendimi zor attım bu ikiiiii

AA bi dakika yürüyüş vardı onu unuttum, sporum az var
begum75
Çarşamba sporu 45 dakika yürüyüş (kaç puan bilemedim az tempolu yarısı yokuş yukarı) 45 puan
İyi geceler çok öptüm bu üççççç

Son düzenleme:
7. Takim a mi yazdin kiz
Heee genel yazdı sanırım :)
Bizde para işlerine ben bakıyorum, gelirimiz ortak ödenecekleri vs öderim ikimize de harçlık ayırırım, gerisini ev için halleder artan olursa birikim için atarım kenara,bizimki ses etmiyor duruma, ona kalsa ay sonunu zor görürüz..
Kadın evi çekip çevirmeli, ev ihtiyaçlarını vs biz alıyoruz sonuçta, para kadında toplanmalı derim her zaman..

Evde yalnızım eş kişisinin içindeki sanatçı ruhu hortladı yine, en son biraktığımda duvar boyası yapıyordu deneysel takılacağım aklımda bir tasarım var dedi, saat 23.00 oldu akşam yemeği yemedi hala boyuyor..
Acaba yarın bizi nasıl bir duvar bekliyor çok merak ediyorum

Nasıl uyuduysam mesajı yazıp gonderememişim

İy gidiyor nevoşum. Sadece akşamları mutsuz oluyorum biraz. Sebebi de en çok akşamları yediğim o abur cuburlara hayır demek zorunda olmam
Vücuduna yaptığın iyiliği bir bilsen, uzak durdukça
O abur cubur yüzünden vücudu toplamak için az soğuk duş almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…